MT[izmir] 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoları Sayfa 15,17

bedri sende geldiğinde iki tekerde zor duruyordun gerçi hala zor duruyorsunda :queen: herkez bir başlangıç yapacak belki uzun yol bunun için değil üstelik gece olacak ama en acemi tayfayı denize atarlar açık denizde yüzme öğrensin diye en iyi tayfa sonra o kişi olur :wiinkk:

kenan, ataman'ı listeye eklemeyi unutmuşsun oda gelmek istiyor, lütfen yazarmısın.

cengiz abi senin söylediğin denizde geçerli bir kural:cherry: arkadaşı da şarampole mi atalım ölmezse öğrenir diyerek ten:cherry: ayrıca ben motor sürmeyi uzun yolda öğrenmedim şehir içi yollarda öğrendim ve ilk düşüşümde yağmurda oldu o gün de zaten ilk toplantıımızdı:cherry: ama ben ucuz atlattım herkes bu kadar şanslı olamayabilir ve ben artık düşe düşe düşmemeyi de öğrendim:cherry: izmir e kar yağdığında bile motor un üzerindeydim ve düşmedim zor yırttım:cherry:

SONSOVALYE ; dostum ben yazı böyle... bir an gözlerim dolu dolu oldu tüylerim titredi... süpersin....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Liste aynen yazdığım gibidir... !!!!

ati

arkadaşlar tekrar merhaba!..
aranızda geliboluya 56 km. mesafeyle en yakın katılımcı benim sanırım.o açıdan da(tekrarlıyorum) her şekilde yardıma hazırım.ve daha önce de söylediğim gibi şarköy'de bir bar aldım,ayrıca müzisyenim.kendi barımda canlı müzik yapıyorum.aslında gönül ister ki gitarist arkadaşımı da artçı alıp ateşin başında muhteşem bir şekilde eğlenelim geliboluda fakat cumartesi gününe denk geldiğinden de,canlı müzik günü ne yazık ki ve işler yoğun olur sanırım.o bakımdan;akşam geri dönmek durumundayım:salut: zaman sıkıntınız yoksa,sizi şarköyde ağırlamayı çok istiyorum!o da olmazsa,delilik değil mi:queen: :queen:
saat 24:00' den sonra bar'ı kapatıp tekrar yola çıkıcam ve gitarist arkadaşımı da alıp,size muhteşem bir, 'ateş başında canlı müzik' keyfi yaşatıcam!:)

vay allah razı olsun atiii :p

Ben TenHorse TenTen35 in kardeşiyim.. Bende geliyorum 18 Martta görüşmek üzere..

eğer on gün daha kalabilirsem istanbulda,bende gelmek isterim,belki istanbuldanda katılım olur.üç beş kez ziyaret etmiştim orayı yine giderim..

ya ben de gelmek isterdim çanakkale'ye. törenleri de çok duygulu oluyormuş. ulan adamlar ta avustralya'dan geliyor, ben şuradan oraya gidemiyorum ya :salut:

KATILIM LİSTESİ

1 Egeknn

2 Apv41

3 Kuvva

4 Akrep

5 Karakız

6 TenTen35

7 TenHorse

8 Nevzat 150

9 Ahmet

10 HalaOğlu

11 Marko

12 Derin

13 Derin ( eşi )

14 Egelim

15 HULK

16 by_screem

17 Pelince

18 DostDark

19 Ati

20 Apv41 ( eşi )

21 Rohan

22 CenkMenderes

23 Maniaclee

24 Cagri3585

25 Apachee

26 Jameika34

benim ogune sinav koymuslar yaaa...
en cok istedigim yere gidemeyecegim..
herneyse hayirlisi olsun diyeli.

orada kalmayi cok isterdim..oranin maneviyati cok hos..
insallah kazasiz belasiz gecer yolculugunuz..

Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkütler arkadaşlarrr

Her ne kadar gelemeyecek olsam da heyecanlanmama yetti. Yolunuz açık olsun arkadaşlar. Sizden bol bol resim bekliyoruz :)

TENHORSE,aramıza hoşgeldin..seni özledik onat..gezide görüşmek üzere..
sevgili ati,geziye 17 mart cuma akşamı yola çıkacağız.kamping araştırmalarımız sürüyor.birkaç yeri aradık..bize tavsiye edebileceğin kamp veya mokamp varsa değerlendirelim..Ayrıca seni gitarınla kesinlikle aramızda görmeyi istiyoruz.sevgiyle kal..

Kenan, hacı ortalık flood dolmuş bir düzenleme yap be. Göreve kardeşim hadi.

hükümet istifa! hükümet istifa! :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar