MT [ İzmir ] 18 Kasım Cumartesi Ayvalık Gezisi resimleri ve yorumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
http://rapidshare.com/files/4186684/MOV00002.3gp.html

bu da benden naçizhane bir video iyi seyirler millet...Rapid kullanmayı bilmeyenler içn;

İlk olarak link tıklanır sonra alttaki "free" seçeneği seçilir...Ardından 30 saniye kadar geri sayımdan sonra altta çıkan 3 harfli kod boşluğa yazılır ve download(indirme) başlar...Hepsi bu kadar...

Arkadaşlar MP4 formatını açamayanlar için Amonghtus'un sürüş esnasında, Kamberhan'ın kumsalda çektiği videoları yüklüyorum buraya, bilgisayarı açmayan arkadaşlar dosyaları youtube'a yüklerlerse izlemek daha kolay olacak.

Gecenin videolarını yüklemiyorum, tüm dünyanın göbek atan motosikletçileri görmesine gerek yok dimi? :queen:

[YT]YfMfPE-CqA0[/YT] [YT]-vPecaPuu5M[/YT]

NOT: Volkancimen, benim gitara attığın paralar hala orada duruyor. Geri vereyim de motoru tamir ettir kardeş... Geçmiş olsun

Son düzenleme:
fotoraf ceken arkadaşlara teşekkür ederim baya iyi cıkmıs ayrıca katılan arkadaşlarımızıda tesekkür ediyorum çok güzel bir toplantı oldu yeni bir etkinlikte buluşmak üzere hoşcakalın

güzel bi gezi olmuş..:cat: :)
aslında cuma akşam son feribotla gidip..
cumartesi sizi ayvalıkta karşılayacak süpriz yapacaktım ama..
iş yeri çalıştırarak güzel bi süpriz yaptı..:pr:
birdahaki sefere inşallah..:)

selam tüm mt li arkadaşlarım
gezide emeği geçen sercan başta olmak üzere gitardando, kamberhan, amongtus a ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. ellerinize yüreğinize sağlık. :rendeer: videolar resimler harika.:cat:
kamberhan bir dahaki geziyede beni ekersen mahvoldun bak sölim ona göre :mrgreen:
mecit ve özlem resimler hala piyasada yok ::alkiis:: nerdeeeeeeee??????
izmirli mt dostlarım
manisalı mt dostlarım
havrandan bize katılan mt dostlarım....
hepinizle birlikte vakit geçirmek çok güzeldi. ben çok eğlendim. videolardan resimlerden anlaşıldığı üzere hepimiz çok eğlenmişiz devamını dilerim.
ümmet abim sen hep yanımızda aramızda bizimle ol:cat:
son olarak murat abimle güldemet ablama geçmiş olsun diyorum nazar boncuğu niyetine son olsun inşallah. o kadar çok yakışıyorsunuzki göze geldiniz:wiinkk:
hepinizi çoooooook seviyorum
sağlıcakla kalın
bir dahaki geziyi zaman geçirmeden hemen programlayalım diyorum:cherry:
nereye gidiyoruz???:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam

gezide emeği geçen sercan başta olmak üzere gitardando, kamberhan, amongtus a ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. ellerinize yüreğinize sağlık. :rendeer: videolar resimler harika.:cat:
kamberhan bir dahaki geziyede beni ekersen mahvoldun bak sölim ona göre :mrgreen:
izmirli mt dostlarım
manisalı mt dostlarım
hepinizle birlikte vakit geçirmek çok güzeldi. ben çok eğlendim. videolardan resimlerden anlaşıldığı üzere hepimiz çok eğlenmişiz devamını dilerim.
son olarak murat abimle güldemet ablama geçmiş olsun diyorum nazar boncuğu niyetine son olsun inşallah. o kadar çok yakışıyorsunuzki göze geldiniz:wiinkk:
sağlıcakla kalın
valla şulecim ben şu anda bodruma gidiyorum torbalı yazıbaşından morfincik ferdinin yanında moladayım beni bakıma aldı hepinize selamı var birazdan devam edeceğim.sizin netarafa gideceğinizi bilemem.:queen: :cat: :rendeer: :queen: :queen:

aradaslar super olmus tam anlamıyla 10 numara harıka az kaldı artık motorumla martta aranızdayım dıreksıyon sınavınıda cumartesı verdım trafige muracat ettım cuma gunu ehlıyet elımde sevgıler gorusmek uzere

ozur dilerim arkadaslar...galiba yanlis anladim...anahtar toplama isi muthis fikirmis ama hee..:cat:

artık görünen o ki EGE MT'nin önüne geçilemez doğum sancılarını çekiyor güzel yurdumun cennet köşesi EGE...İşlerimiz müsait olduğu sürece hem izmir mt nin hemde manisa mt nin tüm aktivitelerine katılmak için kendi adıma elimden geleni yapacağım.KÜTAHYA...UŞAK...BALIKESİR...MUĞLA...AFYONKARAHİSAR...DENİZLİ...AYDIN...nerdesiniz arkadaşlar :flower: :thumleft: :rendeer: ::alkiis::

ozur dilerim arkadaslar...galiba yanlis anladim...anahtar toplama isi muthis fikirmis ama hee..:cat:
İzmir MT diyoruz hocam, bizde yanlış olmaz ... :queen:

speedygirl şule;499109' Alıntı:
izmirli mt dostlarım
manisalı mt dostlarım
sağlıcakla kalın

Şule, Şu Denizli olayını gündeme getirsek mi ne yapsak yahu?

Muhteşem bir gezi olmuş, Antalya'da seminerim nedeniyle katılamadım aranıza ama içim gitti valla. Bir daha ki gezinize mutlaka gelirim arkadaşlar . Kaçar mı böyle geziler yaw.:cat:

Biz de billur sesinizin eksikliğini hissettik abla... Bir dahaki sefere mutlaka birlikte olalım...

SEN Dostlukların en güzeli
SEN Hayatı paylaşmanın en muhteşemi
SEN Gülmeyi herkesin gözüne taşıyan
SEN Yolculukları efsaneleştiren
SEN Güneş gibi içimizi ısıtan
SEN Kim olursa her ne olursa bir kardeş gibi kucaklayan
SEN Sevgiyi bayrak yapıp dalgalandıran..
İZMİR MT..İYİ Kİ VARSIN..
Hepinizi ÇOK SEVİYORUM..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MAXIMUM NE OLABİLİR ...!!

Belkide çok defa yaşadık maxımum ları,öğrenmeye başlıyoruz sanırım yavaş yavaş duyguları,duyguları besleyen yaşatan insanları..
Karışık,zaman zaman durağan,bazende en aptal dönemimizde çıkar karşımıza,ne olduğunu nasıl olduğunu yada olacağını çözmeye çalışırız.
Eski bir anın vardır hani .. Belkide hayatımın en güzel günleriydi diyebileceğin günlerle dolu anın.. Sanki onun başlangıcı da böyleydi aynı hisler aynı bakışları yakalamaklar ve bir çok soru işareti ile beraber ip uçları... OYUN GİBİ.!!!

Hiç bir oyun bu keyifi veremez belkide , hiç bitmesin hep oynansın istersin,belkide duyguların en saf ve temiz olduğu anlardan biridir bu oyun anı..!!!
Kazanırsan ödülü çok yücedir, insan olmanın,değer vermenin,bir kalp için hissetmek ,sevinç duymak, heyecanlanmak , endişelenmek ve bir çok var olma duygusunu yaşamak yaşatmak zevkini, yaşama hakkını kazanırsın

Kaybetmek........ MAXIMUM NE OLABİLİRKİ....!!!

Birazdaha kopar insan !

Hayat önüne değerler sunmuş, al seç yaşa, neye değer vereceğini sen seç..!

HAYAT NE GARİP!!
Ummadığın an ummadığın şekilde karşına birini çıkarıverir bir yanda değerlerim dediğin ve o değerlere bağladığın insanlar vardır dostların gibi KANKAN gibi .
Hayat daha evel haddini bildirmiştir yeri gelmiş tokat atmış yeri gelmiş sırtını sıvazlamıştırya hep geri durursun temkinli olmak istersin ağır kalırsın hızlı motor kullansan bile..!!

Bir mutluluk için, diğer mutluluklarını değerlerini kaybetmekten korkmanın çekingenliğidir bu... belkide en doğrusudur, temkinli olmanın sonucu MAXIMUM NE OLABİLİRKİ..!!

Özür Dilerim...!!!! atkı için yinede sağol umarım bir gün boynumu ısıtır...

walla şulecim fotolar benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor
mecit tamamen masum
video zaten yoktu
dün işten geldim 7 de bi oturdum pc başına ama
o kadar yol gösteren olmasına karşın gece saat 1 olmuş ben hala yükleyememiştim fotoları
sizden bir arkadaşa mail atmaya çalışıyrm gitmiyr bir türlü
oysa iidir aramda pcyle ama tuttu beceriksizliğim işte
yarın gelirsek toplantıya getiririm gelemezsek allah kerim
oysa niyet daha siz gelmeden fotoları siteye koyup
size süpriz yapmaktııı üzgünümm

fotolarda videolarda çok güzelllllllll. ne büyük keyif aldığınız belli.. :) umarım günü birinde bende aranıza katılabilirimm..

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Evet bütün İzmir Mt'ye bir Müjde veriyorum

ilkbaharda manisa Spil dağının zirvesindede bir kamp yapıyoruz..Kısmetse yarın orman bakanlığının manisa şubesine gidicem ve konu hakkında net bilgi alıcam..Orada müstakil evler var ahşap,şömineli mükemmel bir doğa var,,anlatamammmmm

bu arada evleri günlük kiralıyolar bilginiz olsun..

Evet bütün İzmir Mt'ye bir Müjde veriyorum

ilkbaharda manisa Spil dağının zirvesindede bir kamp yapıyoruz..Kısmetse yarın orman bakanlığının manisa şubesine gidicem ve konu hakkında net bilgi alıcam..Orada müstakil evler var ahşap,şömineli mükemmel bir doğa var,,anlatamammmmm

bu arada evleri günlük kiralıyolar bilginiz olsun..

bahar da olur kisda olur ben herzaman varim... somine, gitar, sarap, saxafon, dumbelek, mangal, raki...

arkadaşlar mecit'in fikri çok güzel.ama bahara kadar beklemeye gerek yok.spil dağında önceden kalmış biri olarak size özellikle kışın gitmeyi tavsiye ederim.o kadar güzel bir manzara varki kelimeler kifayetsiz kalır.heryer bembeyaz,şömine başı,battaniyeye sarılmak,sıcak şarap:) .kardeşim mecit bir an önce sen orgineze et bence bu işi.

resimlerinizi gördüm içim gitti keşke sizlerle olabilseydim allah içinize sindirsin maşallah negüzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar