[MT İzmir] 17 Haziran Cumartesi / Urla / Gülbahçe gezisine varmısınız.(kuvva orgz.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kusura bakma murat abi, bu hafta biraz sıkışık durumdayım evet dışarıdayım fakat yol paramı masrafımı çeken dostlarım sağ olsun, üniden dostlarım misafir ettiler beni.....

mali bütçe sıkıntısından dolayı kemer sıkma operasyonu içine tam olarak girmiş bulunmaktayım artık... birkaç dostuma borçlarımı kapatıp sonra gezilerde aktif olma kararı aldım...

ayrıca NE İŞ OLURSA YAPARIM, ALLAH RIZASI İÇİN BANA BİR İŞ BULUN da RAHAT RAHAT SİZLERLEN BİRLİKTE YOL YAPAYIM.....

bu açıkca iş arıyorum mesajı oldu artık kusura bakmayın... saygılar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nevzat150 bana özelden iş ile ilgili bilgi yollarsan sevınırım. okudugun okul yas .v.s belki calıştıgım işyerıyle konusabılırım. umarım halledebılecegımız bıseydır.

ben saat 19 dan evvel yola çıkamıycam artık tek başıma gelirim ama biri beni bir yerde karşılaması lazım bir de bu gülbahçe güzelbahçeden sonramı:rendeer:

evet arkadaşlar cumartesi günü saat 18 de havuzdan çıktım ve direk evden motorumu kaptığım gibi tek başıma yola çıktım ve tam 1 saat te gülbahçeye vardım:cat: bucadan tam 100 km yol gitmişim:rendeer: Bi baktım egeknn(Kenan),karakız(Burcu),Ömer abi oradalar bu duruma çok sevindim ne kadar kalabalık o kadar eğlence demek:cherry: neyse akşam yemeğine başladık balık mangal yapıldı biralar rakılar açıldı,o arada bir baktık Okan abi, Bahtiyar,Çağtay,Onur ve bahtiyarın kardeşi Ahmet geldiler ortam süper oldu :cat: saat gece 1 Fevzi ve Emrah geldiler ortam daha da bi şenlendi ve 20 kişi olduk.:cat: Herkes'in kafa bi dünya oldu ve ben saat gece 4 e geliyordu yattım.:cat: Okan abinin horultularından ve Çağatayın müzipliklerinden pek fazla rahat uyuduğumuz söylenemez ama yinede iyiydi.:cherry: Sabah saat 9 da kalktık bir kısmımız ve kahvaltı yapıldı sonra saat 13'de topluca ayıyogi kampına gittik mordoğan'ı geçince geliyor burası:cat: yol çok zevkliydi virajlar falan neyse arkadaşlar denize girdi ben ve Ahmet 2 saat sonra başımıza güneş geçtiği için bunaldık ve kampa geri dönüyorduk ki ben resim çekilelim diye manzarada durdum tam resim çekcem benim motor rüzgardan devrildi:pr: ve sol sinyal kısmı ile sol ayak basılan yerin izası çizildi benim moral tabi sıfır oldu:salut: bu arada kampa geldim ve dinlendikten sonra tek başıma yola çıktım çünkü moral im sıfır olmuştu grup sürüşünü etkilememek için yola tek çıktım ve 1 saat te geri döndüm :rendeer: Her şey çok güzeldi herkese teşekkürler:rendeer: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
olm yinemi yan yattı motor.. vallah nazarım değmemiştir yaaa..

ben çok beğendim; motor yapılınca çok gıcır ve güzel olmuş... fakat nazar değdirmek için söylememiştim yaaa....:pale:

evet eğlence bombaydı. süpriz yaptık bastık gece... muhabbet güzeldi.. :cat:

sayğılar, resimleri bekliyoruz... .. :bounce: :rendeer:

bahtiyar senle alakası yok olayın zaten motorda da fazla bişey yok resimlerini çektim yarın buraya bütün çekildiğimiz resimleri atarım görürsünüz:rendeer: ayrıca Bahtiyar kardeşine sor bak o virajlarda nasıl gittim ve hiç bişey olmadı motor u kendi haline bıraktım düştü ben ona yanıyorum motor yatmaya alıştı bir kere napcan:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gezi dedınızde aklıma geldı şu bardaktaki rakı kimin abi yaaa. :queen:

bende ilk kez gezılerınıze katılmama ragmen ınanın yabancılık cekmedım. bunun adına hepinize cok tesekkur ederım. balık harıkaydı. hele su zamanı gelınce yıllanacak sarap enfestı. :cherry:

herkesın ilgi ve alakasından dolayı cok cok tesekkur ederim

saglıcakla kalın....:rendeer: :cat:

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut::salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut::salut:

Anlamışınızdır siz beni :salut:

Arkadaşlarlar hepinize teşekkür ediyorum, yine unutulmaz gezilerimizden birini yaptık. Fotoğrafları bekliyorum, arkadaşlara duyrulur. Fotolardan sonra yorumlarım devam edicek :)

allah ıcınıze sındırsın arkadaslar guzel bır gezı olduguna emınım nasıp degılmıs ben gelemedım ama baska bır sefere baska bır yerde gorusmek dılegıyle :) kendınıze ıyı bakın (ıstersenız bakın ıstersenız bakmayın banane ) :)

resim istiyoruz gezmiş kadar olalım bari ( ayrıntılı raporu çarşamba toplantısında nasılsa alırım ) :salut:

vay beni çok şaşırttınız ses seda yoktu topikte, sonra 18 kişi çok teşekkür ederim saygınız ve sevginiz için, birlikte nice güzel gezilere.

bu arada konu ile ilgili iki ayrı başlık daha açılmış ve resimler basılmış keşke bu başlık altında toplansaydı, ama sanırın modumuz egeknn/kenan toparlama yapacaktır.

kılıçbalığı' Alıntı:
Sevgili dostum
Eger kuvva seni artçı olarak almazssa bir alo demen yeterli:)
Siyah incim ve kılıçbalığı emrinize amadee:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yolunuz açık eglenceniz bol olsun
Gönül dostum Kılıçbalığı..Sen bitanesin ya..:rendeer: Arkamızda dağlar gibi durduğunu biliyor ve seni çok seviyoruz.:rendeer:
Her gezide adın geçiyor,kulaklarını çınlatıyoruz..kendine iyi bak.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bi gün bascam sizin toplantıyıda ama dur bakalım ne zaman..:p :rendeer:
S&S

zuhtupasa' Alıntı:
valla bi gün bascam sizin toplantıyıda ama dur bakalım ne zaman..:p :rendeer:
S&S

değerli dostum gelmeden bir alo demen yeterli senin için çok özel bir gezi hazırlayacağımıza emin olabilirsin, duygu ve sevgi katılımın için çok teşekkürler.
bizlerde s.s.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar