[MT İzmir] 17 Haziran Cumartesi / Urla / Gülbahçe gezisine varmısınız.(kuvva orgz.)

merhabalar, gelen arkadaşlar bilirler, gülbahçe eğlenceli ve harika geçmişti.
eğer eğlenceye devam diyorsanız lütfen burada bildiriniz bende muzo ya haber vereceğim, sizlere ve bilmeyenlere biraz bilgi.
-konaklama, akşam yemeği, sabah kahvaltısı, sınırsız çay ve su 10ytl.
(konaklama kendimize ait özel yerdedir (çadır yeri)
-(akşam mutlaka mangal yanacaktır eğer balık olursa 3-5 ytl fazla olabilir.)
-içkiler herkez kesesinden, (ayrıca)büyük bira 2,5-ytl.
-yemekler harici muhteşem gülbahçe katmeri +ayran 3ytl.

hadi eğlenmeye, denize, kumsala, haberlerinizi bekliyorum.
sevgiyle kalın,,

hareket,
cumartesi 17/06,
saati birlikte karar verelim, ama kesin olmamakla birlikte orgz.iyi olabilmesi için ben c.tesi öğlen14-15:00 gibi yola çıkabilirim tabi gelmek isteyen olursa daha iyi olur ama sonuçta beraber karar verilirse daha iyi çünki işten çıkış saatleri herkezin değişik.

Sevgili kuvva,gülbahçeye tabiki de gelmek isterim.Fakat benim henüz motorum yok.Beni artçı alır mısın?Benzin,yemek,vs yol masraflarınada ortak olurum.Teşekkür ederim:rendeer: :rendeer: :rendeer:

seve, seve ama önce eşime danışmalıyım:rendeer:
(ohbe sonunda kendime sponsor buldum)

murat abi motorum servisten cıkarsa bu haftasonu bende gelecem eğer cıkmazsa artcı olarak gelmek isterim artcısı olmayanlara duyurulur (masraflar bölüşülcektir)

bur-k@' Alıntı:
murat abi motorum servisten cıkarsa bu haftasonu bende gelecem eğer cıkmazsa artcı olarak gelmek isterim artcısı olmayanlara duyurulur (masraflar bölüşülcektir)

arkadaşlar, burak kardeşimize yardımcı olalım lütfen,

işallah bi aksilik çıkmazsa ben de gelmek isterim 4 kişilik yeni çadırım ın da siftahını yapmış olurum :rendeer: ama kesin cevabımı cuma akşamı veririm heralde sevgiyle kalın:rendeer:

murat abi ne zaman yola çıkcaz nerde buluşcaz bilgi verirsen iyi olur

Sevgili Burak,
Topiği şişirmemek için özelden de yazardım amma velakin,
başkalarına da yardımı olur diye buraya yazıyorum.
(Parmağımla da ekrana işaret koyuyorum bu arada):p
Son Gülbahçe kampına Motofest'ten koparak akmamız
esnasında oğlumun artçım olması vesilesiyle,
eşim İzmir'den dolmuş marifetiyle intikal etmişti.
Fahrettin Altay Meydanı'ndan Gülbahçe'ye
düzenli minibüs seferleri yapılmaktadır.
Ve mangalın 2 metre yakınında durmaktadır.
İnşallah gerek kalmaz ama yine de bilgine.

kulağa çok hoş geliyo be GÜLBAHÇE ertesi gün öss sınavım var ama mutlaka bişeyler ayarlamaya çalışırım! bu geziyi kaçırmamalıyım:cat:

arkadaşlar haftasonu yazlıkta olucam ordan aranıza katılmak isterim vaktim olursa yer tam olarak neresi birde gülbahçe dediğiniz yer güzelbahçe mi oluyor izmirliler arasında mı böle deniyor merak ettim:)

bencede guzel bır organızasyon gıtmeyen arkadaslara tavsıye ederım gercekten cok guzel bır yer ve sahıplerıde dort dortluk ınsanlar ben buyuk ıhtımalle gelemıyecegım :(

ben pazar günü katılabilirim kalabalık bir ekip olabilir pastamızıda alıp gelebiliriz (doğum günü varda baldızın kızının )

benim sınavım var ne yazık ki gidenlere iyi eğlenceler kesin gelirdim imkanım olsa

aakreeep' Alıntı:
Sevgili kuvva,gülbahçeye tabiki de gelmek isterim.Fakat benim henüz motorum yok.Beni artçı alır mısın?Benzin,yemek,vs yol masraflarınada ortak olurum.Teşekkür ederim:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Sevgili dostum
Eger kuvva seni artçı olarak almazssa bir alo demen yeterli:)
Siyah incim ve kılıçbalığı emrinize amadee:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yolunuz açık eglenceniz bol olsun

bur-k@' Alıntı:
burak benim haftasonu için belli bir planım yok,eğer gidersem benimle gelirsin,konuşalım:wiinkk:

murat abi organizasyonların ve yer seçimin çok iyi,umarım katılabilirim:rendeer:

Abilerin abisi Murat abi....:)
Cumartesi ve pazar günü bildiğiniz gibi bi eğitimim söz konusu. Sizlerle birlikte olmak için bieşyler ayarlamaya çalışaıcam. Umarım sazlı sözlü eğlenceyi kaçırmam.

PHAETONW12' Alıntı:
burak benim haftasonu için belli bir planım yok,eğer gidersem benimle gelirsin,konuşalım:wiinkk:

murat abi organizasyonların ve yer seçimin çok iyi,umarım katılabilirim:rendeer:
mustafa abi ilgin için tşk ederim bugun gidip cadır bakacam inş bulurum :) gelemezsen canın sağolsun dolmusa atlar gideriz zaten 1 aydır dolmusa biniyorum dolmuscu olacam bide dolmuscu forumu acacam :p

sevgili murat abicim,
daha önce de gitmiştik oraya ve çok memnun kalmıştık. şamata, gırgır, ortam, servis, yeme içme 10 numaraydı. lakin pazar günü öss denen illette görevim var. 9:30 da başlayacak 12:45 de bitecek. balçovada görevliyim. pazar 13 gibi yola çıkabilirim. eğer pazar gelmek isteyenler varsa ve de saat uygunsa buluşalım onlarla. yoksa büyük ihtimalle tek başıma gelebilirim. tabii siz oradan kaçta ayrılmayı düşünüyorsunuz? sanırım yine kahvaltı 10 gibi olur ve siz oradan o saatlerde çıkmazsınız. neyse detaylar için olmadı ararım sizleri. pazar günü de gelmek isteyen olursa 0 533 436 95 84 numaram. alolaşalım. artçım yok isteyeni alabilirim arkama.
sevgilerle

hepinize ii eğlenceler hafta sonunuzun ii geçmesi dileğiyle

bu hafta nöbet ve pazar gününde babalar günü olması nedeniyle katılamıyacağım
ÖSS sınavına girecek kardeşlerime şimdiden başarılar dilerim :cat:

Sevgili Kuvva,
Biz aşiretçek katılmayı düşünüyoruz.
Yolculuk için detayları bildirirsen sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar