[MT İZMİR] 14 Mart Tıkabasa Cafe Banada Buluşma Topiği Açmak Nasip Oldu Buluşması

geçmiş olsun arkadaşım umarım önemli bir şeyin yoktur :silent:

teşekkür ederim abicim önemli bişey yok trafikte geri vitese takan bi arabanın gazabına ugradım motorda agır oldugu için tutamadım adam sağdan vurdu sola devirdi hareket halinde değildim o yüzden fazla zarar görmedim sadece arabayla fren bedalının arasında kalan ayagım ezildi bikaç gün ayaga kalkmıcaz artık :)

güzel bir geceydi. katılan herkese teşekkürler. bu arada MT izmirin meleklerinin de doğumgünleri tekrar kutlu olsun. bizlere şelalesini getirip ikramlarını yapan Rots'a, onun daimi yardımcısı Ceyz'e meyveleri tedarik eden TrTarik ve kolpaya da teşekkür ederim. epey olmuştı şelaleyi görmeyeli. özlemişiz birbirimizi.

teşekkür ederim abicim önemli bişey yok trafikte geri vitese takan bi arabanın gazabına ugradım motorda agır oldugu için tutamadım adam sağdan vurdu sola devirdi hareket halinde değildim o yüzden fazla zarar görmedim sadece arabayla fren bedalının arasında kalan ayagım ezildi bikaç gün ayaga kalkmıcaz artık :)

geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun inşallah tez zamanda ayağa kalkarsın :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar