[MT İZMİR] 14 Mart Tıkabasa Cafe Banada Buluşma Topiği Açmak Nasip Oldu Buluşması

mükemmel geceyi kaçırmışım. Biraz geç oldu ama doğum gunu sahiplerinin doğum gunlerini kutluyorum.. Gönlünüz nneyin özlemini çekiyorsa yarınlar size onu getirsin.....:rendeer:

dün gecenin sonuna yetişmiş olsakta forrapim müdürümle herkezin gözlerinden belliydi gayet güzel bir organizasyonun son demleri olduğu doğumgünü olan arkadaşlara nice yıllar ben kimin kim olduğunu çözene kadar kalktılar kutlayamadım orda:pale:

birdahaki buluşmalarda görüşmek üzere :rendeer:

Tıka Basa 14 Mart Buluşması

EŞİMİN İLK GELİŞİ

HERKEZ HAYATINDAN MEMNUN

SÖZÜN BİTTİĞİ YER

ÇUKULATAYA HÜCUM:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Erdem adaşım ben Hüssamettiniye hatırlarsın beni, çok güzel bir eğlenceydi kaçırıdğna çok üzülmen gerek anlatamam.

Hem eğlenceli hemde kazançlı ::coool::bir sürprizli partiydi. ::146::

Selam Hüsamattiniye'm. Ben Nurettin. Üzlüdüm kaçırıdğıma yazık olmuş :pale:.. Ama sanırsam bu bir başlangıç gibi bir şey olsa gerek :queen::queen:.. Bi dahaki sefere artık :wiinkk::wiinkk:.

Lenn AYKUUTTT napıyon len bu saaatteee form da ???

bir sürü makina vardı ama çikolata çarptı herhalde milleti yok kimse piyasada :queen:

çok şahane bir gece idi doğum günü olan arkadaşlarımız ebuş ve mis kolpanın tekrar doğum günlerini kutlar ve allahtan sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum nice yılara iyiki doğdunuz saygılar .:rendeer:

ben yüklüycem birazdan fotoları...;)
cesur ebicim senin resimler de geliyo sıkı dur...deli karizma çıkmışsın..

Son düzenleme:
kocaman bir geceden kalan resim bu kadarmı UYUŞUKSUNUZ ebuşş bile sizden hızlı çıktı duyulmazdan hiç bahsetmiyorum bile hala 1253 topik önceki resimleri basmadı :queen:

fotolar bu kadar mı?.... ?

kardeş birazda diger arkadaşlar resim koysunlar diye ben fazla resim koymadım nede olsa aranıza yeni katıldım haddimi aşmayayım. ŞAKA ŞAKA :cat::cat:

ben yüklüycem birazdan fotoları...;)
cesur ebicim senin resimler de geliyo sıkı dur...deli karizma çıkmışsın..

kardeşim resimler çok güzel çıkmış eline koluna saglık sayende benim FALCON da meşhur olacak :queen: YAAAHUUUUU bir dahaki görüşmeye kadar kendine iyi bak:bounce::bounce:

Son düzenleme:
ben boyle ısın varya:pr::pr::pr: kacırdıklarımıza bak yaaaa:salut::salut:
yeğenımın doğum gunu vardı arkadaslar kusura bakmayın.... aranızda olmayı cok ısterdım... bıde bu aralar ısler bıraz yoğun dukkandayım sureklı okul ıs falan derken zaman kalmıyo gece 12 ye kadar mesai kaldık 1 haftadır..

Moderatör (forrap)
Gelen son fotoğraflar herşeyi ortaya koydu kiii,yine kaçmayacak bir geceyi kaçırdım :farao: Gece geldik gelmesine ama pek bi atraksiyon kalmamıştı..
İşin güzeli Özgür yine seninle görüşemedik :)

Birde TrTarık cım,bu kadar geyik bi insan olmak zorundamısn,şikerpaaare:p Nedir o Sercan ın motorunun üzerindeki pozun :p Saatte kaç bin km yapıyordun orada ?

Sabah sabah tebessüm kondurtuyor bu grup insanın yüzüne..:rendeer:

Gelen son fotoğraflar herşeyi ortaya koydu kiii,yine kaçmayacak bir geceyi kaçırdım :farao: Gece geldik gelmesine ama pek bi atraksiyon kalmamıştı..
İşin güzeli Özgür yine seninle görüşemedik :)

Birde TrTarık cım,bu kadar geyik bi insan olmak zorundamısn,şikerpaaare:p Nedir o Sercan ın motorunun üzerindeki pozun :p Saatte kaç bin km yapıyordun orada ?

Sabah sabah tebessüm kondurtuyor bu grup insanın yüzüne..:rendeer:

ya tuncerim sorma..yine görüşemedik..kaderimiz ayrı mı ne..:p

parti süperdi hakikaten emeği geçen herkese burdan teşekkürlerimi yolluyorum..
tarık muzurluğu her zamanki gibi üstündeydi yine..kendini R1 in üstünde zannetti galiba..:queen:dikkat etmedin mi gözlük yüzünden fırlayıp gidecek...:queen::queen::queen:

gelmeyi kafaya koymuştum APV41 in bütün engellemelerine rağmen :p
ama cuma günü arabanın altında kaldım ayagım ezildi cıkamadım bi yere :)

geçmiş olsun arkadaşım umarım önemli bir şeyin yoktur :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar