tşk ederiz güldemet abla sevgi ve saygıyla kalaakreeep' Alıntı:Bu akşam için,gelemiyorum..herkese iyi eğlenceler..
leventkozcu' Alıntı:gelen herkese tek tek tesekkur ederım yalnız guldemet ablayla murat abı gozlerımız sızı aradı sızsız olmuyor, bızı ıhmal etmeyın:rendeer:
geçmiş olsun murat abi ciddi bişey yoktur umarımkuvva' Alıntı:levent, sevgin ve saygın için teşekkür ederim, sizleri asla ihmal etmeyiz, sizleri seviyoruz, güldemet in göz problemi tekrar aksetti bu yüzden.
sevgiyle kalın
okram' Alıntı:Sevgili Güldemet ve Murat,
Siz hiç bağımlılık yaptığınızdan bahsetmemiştiniz!!!!r:
r:
r:
Oysa benim Samsun sigaramdan beter bağımlılık yapıyormuşsunuz.:cherry:
Tüm akşam ha gelirler, ha gelirler diye bekledim.:salut:
Sizi çok özledim.::kalbim::
Güldemet'çiğim, gözün konusunda yapabileceğim bir şey varsa,
haber verin. Başım üstüne.
Tekrar geçmiş olsun.:rendeer:
En kısa zamanda görüşmek üzere.....
Sevgili Bahtiyar,nevZAT150' Alıntı:size bir link vermek istiyorum,http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15831 izmirden hiç kimse yorum yapmamış yaf.. yoksa fark edemedinizmi. :silent:
Teşekkürler kardeşim...:rendeer: İnan toplantısız bir hafta hiç geçmemiş sayılır..Hepinizi çok özledim..sevgi ve selamlarımı yolluyorum.:cat:leventkozcu' Alıntı:gelen herkese tek tek tesekkur ederım yalnız guldemet ablayla murat abı gozlerımız sızı aradı sızsız olmuyor, bızı ıhmal etmeyın:rendeer:
aakreeep' Alıntı:Teşekkürler kardeşim...:rendeer: İnan toplantısız bir hafta hiç geçmemiş sayılır..Hepinizi çok özledim..sevgi ve selamlarımı yolluyorum.:cat:
parvez' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar.Dün Teras'ta aranıza katılmaktan çok mutlu oldum.Dostane tavırlarınız ve güleryüzlülüğünüze ayrıca teşekkür ederim.Güzel günlerde buluşmak dileği ile.......
senin parıltının yanında sönük kalmış olabilir yinede iyi parladığından emin ol :cat:MrCool' Alıntı:Fotoğraflar nerede?
T-Shirt'le nasıl çıkmışım bakmam lazım. Fosforları parlıyor mu?