[MT İZMİR] 14 Aralık Karşıyaka Güntülü Cafe Buluşması

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birarada olmak gerçekten çok keyifli...Okadar yakın hissediyorumki Mt ailesini Kendi akrabalarımdan çok görüyorum yahu.................................:rendeer::rendeer:

bu hafta neredeyiz belli oldumu, hava iyi olursa PİERzig ziyareti olacaktı sanırım yoksa gurmede langırt mı oynayacağız yada alsancaktamı bayramlaşacağız :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dur daha yeni geldik..Dinlenemedik bile...Bi soluklanalım bir uyuyalım...Sonra karar veririz....:cat:

benim msj epey geç oldu galiba ama geç oldu diye teşekkür etmeyeceksin diye bişi olmaz,
çok keyifli süper bi kalabalık oluştu ,
aykutun organizasyonu ve özgenin pastaları için teşekkürler,
en çok yolu onlar katetti diye öncelikle manisalı dostlarımızala rahmi abimize ve bütün katılanlara çoook teşekkürler,:rendeer::rendeer::rendeer:

Ehliyetimi alırım toplantıya gelirim gülümsemesi ve saadeti bu resimde kendini açığa vurmuş...ehliyetsiz günlerin stresi atılmış yüze nur inmiş:queen:
o nur dediğin şey senin fotoğraf makinanın flaşından yüzüme patlayan ışık sanırım :p
ne stres atması mekanı bulana kadar bunalıma girdim , çevreyolundan gelip hızımı alamayıp feribot iskelesinden döndüm, soora tren yolu dediğin tümsekden üç defa geçtim, ardından ara sokaklardan bu yolu bi daha baştan tararyım diye başa dönmek isterken bi çamura saplanıp durdum, baktım cafenin önüne gelmişim .
bu arayışdan sinirlerim gerildi ondan ifadem karışmış galiba :cherry:

bak bak biz içerde otururken çocuklar odalara gidip duvarlara yazı yazmışlar, cengiz amcalarından fırça yiyincede hiç biri üstüne alınmamak için gözünü kapatıyolar komple,

cengiz abi ders anlatıyo sanırım o resimde, yaptıklarının ne kadar kötü bişi olduğunu söylüyor ama uyutmuş öğrencileri, zaten bir müddet sonra uzun saçlı olanı dersten atıı horluyo diye :p

dostlar sıcak karşılama ve ağırlama için çok teşekkürler
özellikle wallace(murat'ım) kardeşim can dostum , evinde bizi mecburen ağırladığın için ayrıca teşekkürler :p

kardeşim ne demek bak yaw lafı mı olur. ne mecburiyeti aşkolsun sana. ev köpeğin olsun be senin sohbetin yeter.:cat:

gelirse biz FİKO yuda yeriz :p haftaya HOT DOG toplantısı yapalım :mrgreen:benim şansıma her seferinde aynı yeri denk geliyor ama ne yapalım bu seferde yeriz :queen:

valla bak bi salarım Figo yu üstünüze hotAPV41 yapar senden:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Resimlerden gördüğüm kadarıyla aranızda olamadığım için üzüldüğüm süper bir toplantı olmuşş.. Tüm dostlar bir aradaymışş ne güzell.. :cat: Allah içinize sindirsin.. Her birinize sevgilerrr.. :rendeer:

Son düzenleme:
cengiz abi ders anlatıyo sanırım o resimde, yaptıklarının ne kadar kötü bişi olduğunu söylüyor ama uyutmuş öğrencileri, zaten bir müddet sonra uzun saçlı olanı dersten atıı horluyo diye :p

Ya ne karıştırıyon sen uzunu kısayı saçı başı falan :queen::queen::queen:..
Biz kaptırdık orlara yazıyoduk işte, bende şey yazdım :

Bu dünyada seni seven 100 kişi varsa bunlardan biri benim.
Seni bu dünyada seven 50 kişi varsa bunlardan biri benim.
Bu dünyada seni seven 1 kişi varsa bunlardan biri yine benim.
Seni seven yoksa bu dünyada bilki ben ölmüşüm...
::xtongue:::xtongue:

NAsı ama aynen böle yazıyodu :):):)..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar