Balık tutmak isteyenler saat 5 te üçkuyular iskelesinde olsun....
Gökalp ve Çayağacına duyrulur.... Plan aynen devam.......:cat:

resimleri yüklüyorum...45 resim çekmişim hepsini yüklüyorum ayırt etmeden o yüzden biraz uzun sürebilir...takipte olun![]()
Balık tutmak isteyenler saat 5 te üçkuyular iskelesinde olsun....
Gökalp ve Çayağacına duyrulur.... Plan aynen devam.......:cat:

Resimlere bakarsan anlarsın... Bide ben geldikten sonra aşağıda yarım kutu daha götürdü.... Çay söyledim kuru pasta yiyem diye , çay geldi pastanın boş kutusu kalmış.....arkadaşlar şu börekleri kuru pastaları yiyen canavar kim tanıyan varmı :mrgreen: karşıyaka çocuk yuvasından kaçmış diyorlargiderken bile ceplerine bişiler sokuşturup gitmiş
r:arkadaşımı varmış evde neymiş FİKO aç kalmasın diye konuştuğunu duymuşlar
yeni üyemi bi FİKO resmini gören varmı :queen:
dostlar sıcak karşılama ve ağırlama için çok teşekkürler
özellikle wallace(murat'ım) kardeşim can dostum , evinde bizi mecburen ağırladığın için ayrıca teşekkürler![]()
çok yeni arkadaşımız katılmış izmir-mt grubuna onlarlada pek tanışma fırsatımız olmadı eskiler ile hasret gidermekten![]()
rahmi abimi ve ablamı ,tuncer'imi murat'ımı ve diğer tüm eski dostlarımı çok özlemişiz tuncerim sırf bizim için bu toplantıya gelebilmek için ayrı çaba sarfetti
bi tanedir benim moderatörüm :mrgreen:
ayrıca gelirken gece geldik biraz üşüdük (özlemişim üşümeyi) ama cumartesi geriye dönerken iki saat hep yağmur ile rüzgara karşı geldik ve üşütmüşüm açıkçası
dostları görmek güzeldi inşallah sık sık bir araya gelmek dileği ile :cat:
FİKO nun hakkınımı yiyecektin ayıp sana :queen: haftaya toplantıya gelirse yer seni valla![]()
Kendi hakkımızı yedik te fiko kaldı.......:queen::queen::queen::queen:
gelirse biz FİKO yuda yerizhaftaya HOT DOG toplantısı yapalım :mrgreen:benim şansıma her seferinde aynı yeri denk geliyor ama ne yapalım bu seferde yeriz :queen:
alp tunay sen bıkılacak bir deli değilsin şakaların esprilerinle gönlümüzde taht kurdun . bu yüzden biz senden sen bizden daha çok çekeceğimiz var . fakat o o börekleri ve kuru pastaları yiyeni bir yerden hatılıyor gibiyim ama . yinede tam çıkaramadım . alpere yazık oldu zavallı çay söyledi ama çayı sek içmek zorunda kaldı . ayrıca alpercim aslında sen iyi ateş yakardın bende anlayamadım , (ne oldi sana ne oldi boyle) Yaaa Cengiz sen neden böylesin yok adam cocuk yuvasından kamış mış ta arkadaşı varmış mış ta yok adam yo adam şöyleymiş böyleymiş . sen hafiyemisin arkadaş bildiğin bişey varsa söyle hepimiz bilelim. adam düpedüz doymak bilmez , önüne ne gelirse süpüren bir obez , ama bunu inkar ediyor ,ayrıca benim gibi göbeği bile yok zavallının yiyecek bulmak için o kadar çok koşturuyorki yediğinden elde ettiği enerjiyi yiyecek bulabilmek için harcıyor .![]()