[MT İzmir] 14 Ağustos Cuma 'Çim Adam ve Çim Bayanlar Alsancak Çimlerde' Buluşması

bendede var resimler pazar olmadan yüklerim :)

gökhan siz utkuyla atlayıp gittiniz motora, geri geleceğinizi biliyordum ama ne zaman geleceğiniz hakkında bişey söylemediğiniz ve benimde işim olduğu için ayrıldım toplantıdan, selam bıraktım size umarım almışsınızdır :)

hadi bekliyoruz resimleri gelemdik bari bakalım neler kaçırmışız...:queen:

evetttt fotolar geliyorrrr

gecemizin başı iskele ve sevgili motosikletlerimiz...
geceninbalangc.jpg

alsancağın ıslak nemli çimlerine yayılan biz mt liler:queen:
mtimbar.jpg

o da neee ufak bir motosiklet tutkunu kaska sulanıyor ::tutkuy::
kaski.jpg

kaskını kurtarmaya çalışan arkadaşımızın pazarlık sohbeti :queen:

kask2.jpg

vee aşkımla düetimiz bitanem benim ::xs22:::joker:
akmlaark.jpg

yine ben gitar çalarken....::utangac:
gitarz.jpg

veeee kuşadası fatihi kuzeyin paylaşılmazıı rus çarlarının kıskandığı adam...:rendeer:::pulp::
ruskazonova.jpg

şarkılardan çok etkilenen kazanovamız çok çok uzaklardaki birini düşünerek bir efkar sigarası yakar::blusssh:
efkarsigaras.jpg

veeeee o bir pala o bir motosiklet tutkunu o bir yeni terhiz asker o bir o bir pala modum forrapim::coool::::tutkuy::
palamod.jpg

vee herdaim ekürisi kod adı cem olan yarı pala arkadaşı enderrr (doğuştan standup özelliği sayesinde gecemize mükemmel renk kattı gidenler çok şey kaçırdı:flower::queen::rendeer:)
palavecem.jpg

ve saat 12 ye yaklaşırken geride kalanlar işte sadece bukadarcıktık:pale: ama gece yeni başlıyordu gidenler bunu bilmiyordu:queen:::xrock::::dpac::

geriyekalanlar1.jpg

veeee mangala geçmek için kalkışş part2....
part2yegei.jpg

videolarıda hazırlayıp ekleyeceğim arkadaşlar...

katılan katılıp erken kaçmak zorunda olan katılamayan beni çağırıpta kendisi BODRUMLARDA olan :p herkeze teşekkürler...

not: inciraltında hepimiz bazı gerçekleri öğrendik...
1. gecenin 3 ünde mangal yakmaya çalışırken türk sanat müziği çekilmiyor...
2. düğünden çıkıp gelen arabayı sahile çekip sesi son ses açıp roman çalanlar hiç çekilmiyor...
3. MANGAL CO2 SALINIMI YAPTIĞI İÇİN ÇOK ZARARLI:queen::queen::queen::king:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
21:30 da kalkmış,bir de konuşuyor mu :cyclopsan
İki tanesini Alsancak iskelenin karşısında sallandıracaksın,bak bir daha yapıyorlarmı..

Daynırcım,o saatte kalkmışsın,itiraz hakkın yok ::147::::ban::

o saatte kalkmadım Gökalp abi ve Gökhan şahidim. o saatte volkan abi kalkmış olmasın :p :mrgreen:

:mrgreen: evet evet sen değildin doğru suçu yok forrapim modum bu arakdaş daha geç kalktı :cherry: ama sen gelmeden gitmişti :queen::p

Moderatör (forrap)
Müebbetten 20 yıla döner ceza o zaman..
İyi hali göz önüne alınır,15 e pazarlıkla el sıkışırız.

Daynırcım biz buralardayız,daha nice tekrarları olacaktır:wiinkk:

bendede var resimler pazar olmadan yüklerim :)

gökhan siz utkuyla atlayıp gittiniz motora, geri geleceğinizi biliyordum ama ne zaman geleceğiniz hakkında bişey söylemediğiniz ve benimde işim olduğu için ayrıldım toplantıdan, selam bıraktım size umarım almışsınızdır :)

Aldık abi selamını :) Utku benim motorla turlamak istedi bi sunset yapıp döndük yavaş geldik biraz :)

görüşürüz abi diğer toplantıda :wiinkk:

ya ben sadece 1 tane foto görebiliyorum diğerleri yok:silent:

hallettim oni fotolar için çok teşekkürler kısa süre kalsakda görüşmek güzeldi haftaya yine inşallah:rendeer:

Son düzenleme:
aa ne demek tabiiki 1-2 parça çalacaz :p biz birazdan çıkıyoruz sen okuldan mı geleceksin öyleyse şirinyerde buluşalım birlikte inelim?:wiinkk:

muzocum mesajını yeni görüyorum bi anlamı kalmadı ama cevapsız bırakmayayım...

muzo ben okulda değilim karşıyakadan gelecem toplantıya, mesajını görseydim şirinyere gelip sana eşlik ederdim ama maalesef yeni görüyorum :queen::queen:

muzocum mesajını yeni görüyorum bi anlamı kalmadı ama cevapsız bırakmayayım...

muzo ben okulda değilim karşıyakadan gelecem toplantıya, mesajını görseydim şirinyere gelip sana eşlik ederdim ama maalesef yeni görüyorum :queen::queen:

:queen::queen::queen::queen: abi cokmu üzüldün cevap veremedin diye

oh oh çalın oynayın valla...allah neşenize neşe katsın...işte hep böyle...:pr::cherry:

Moderatör (forrap)
Valla baya gelip giden olmuş aralıklı da olsa.Güzel isimler varmış,ünlü kişiler..Bi ben zamanında gelemedim.Bak şimdi daha fazla üzüldüm.
Fotoğraflar için teşekkürler arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar