[Mt İzmir] 07 Kasım '08 "sezon gelmiş hoş gelmiş" toplanması - İnciraltı gurme

vay annasını be ula insan bir teşekür eder ne unutkan motorcularsınız be:queen: başta mustafa ve aykut çatal foto :queen:
yediniz cevizli sucukları mı:salut:koynumuzda ne besliyoz vaybe :salut::rendeer:espiri tabi herkese afiyet olsun inşallah kendime çok teşekür ederim çok güzel miş ellime sağlık kardeşim annenin ellerine saglık çok güzeldi bidaha bidaha isteriz.sanada o güzel lokumları getirdiğin için çok teşekkür ederim tüm yiyenler adına:cat::cat:

vay annasını be ula insan bir teşekür eder ne unutkan motorcularsınız be:queen: başta mustafa ve aykut çatal foto :queen:
valla kusura bakma abijim eşşeklik yaptık,cevizli sucuklar harikaydı yapanların eline getirenlerin ayağına sağlık :bounce:
Gelicem die sölemedim yine çıktım geldim ama :mrgreen:..
Çok güzel bir toplantıydı, emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
Fotoğraflar da çok güzel olmuş, ellerinize sağlık...

E kış geldi, İZMİR-MT yine ayaklandı walla...
seninde dewamsızlığın çoktu iyiki geldin kardeşim :cat:

oğuz abim sanada afiyet olsun :rendeer:

valla kusura bakma abijim eşşeklik yaptık,cevizli sucuklar harikaydı yapanların eline getirenlerin ayağına sağlık :bounce:

seninde dewamsızlığın çoktu iyiki geldin kardeşim :cat:

afiyet olsun kardeşim :rendeer:

Son düzenleme:
bi capicino icmek vardi simdi sizinle kordondaki cafe de...

kordona artık seninle gitmemiz çok zor, sarı motorlu ışıklı sapık karşıyakadan kalkacak vapur seferlerini aksattı diye her yerde seni arıyolar, o gün ayrıca bostanlıda ışığı takip etmek isteyen iki kişi balkondan düşmüş, laserli sapık seni :p:cherry::cherry:

ama istediğin yerde sana capicino ısmarlarım canın sağolsun , kapuçinolarımızı içerken motobotlarım hakkında konuşuruz :wiinkk: :cherry:

ben yokmuydum acaba orda ya! 1 resimde çıkmamışım oğuz abi şikayetçiyim!
:p

demekki ben vascoGt250R ile test sürüşüne çıktıktan sonra çekildi bütün resimler, ondan çıkımşsındır :p
0-8 km hızlanması 9 sn. , 100 km de yarım ekmek köfte tükeyimi, uzun yolda hiç yormayan touring bir model, ayakkabılarını yeni değişmiş yol tutuşu mükemmeldi, çok sevdim. :queen:
DSCN4468.jpg

oturcan örcen artık garson amcaya bi çift çorap..... güsel olursa ben de isterim:p

zeki müren kirpiğimi istersin, haroşamı, ama bi sorun var boruyu örüyom ucunu kapatamıyom, bileğine geçirir idare edersin :cherry:

afiyet olsun kardeşim :rendeer:

oldu walla, motoru gurmede bıraktım eve koşarak gittim :queen::queen:

oldu walla, motoru gurmede bıraktım eve koşarak gittim :queen::queen:

otobanda biri yanımdan 280le koşarak geçti senmiydin o :silent:eek: kadar hızlıydınki tanıyamadım :queen:sana dedim o kadar sucuk yeme dinlemedin performansın nasılda artı :queen:

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar İzmir MT sakinleri:rendeer:
Güzel ve katılımı yüksek bir buluşma olşmuş....
Fotolarda pek gözel.....Ugly - Gitardando - Sandman, bu aralar bayağı yoğunuz ve yurt dışından misafirler ağırladık son bir haftadır, birini bu akşam saat 21:00 de havalimanına bıraktık:bounce:nasipse bir dahaki toplantıya katılırız bizde, yani yaramazlık yok.

Fotolarda pek gözel.....Ugly - Gitardando - Sandman, bu aralar bayağı yoğunuz ve yurt dışından misafirler ağırladık son bir haftadır, birini bu akşam saat 21:00 de havalimanına bıraktık:bounce:nasipse bir dahaki toplantıya katılırız bizde, yani yaramazlık yok.

özer abicim gel artık özledik siziya vallah arayı açmayın bukadar sellamlar :rendeer:

özer abi gelde beni bu abi piskolojisinden kurtar herkes bana abi diyor sanki benden büyük yok.gelinde benim de abi diyecegim insanlar olsun.valla grubun en yaşlısı gibi hissetmeye başladım.yakında amca diyenlerde çıkar:queen::queen::queen::queen:görüşmek dilegiyle yengeme de selamlar:rendeer:

özer abi gelde beni bu abi piskolojisinden kurtar herkes bana abi diyor sanki benden büyük yok.gelinde benim de abi diyecegim insanlar olsun.valla grubun en yaşlısı gibi hissetmeye başladım.yakında amca diyenlerde çıkar:queen::queen::queen::queen:görüşmek dilegiyle yengeme de selamlar:rendeer:

ablamı diyecez :p:queen:tabiki abi dicez allah allah :rendeer:

en erken aranızdan ben ayrıldımm.. fakat yinede hepinizle sima olarak tanışmak bile mutluluk verici. toplantılarda imkanlarım el verdiği sürece katılımcı olmak isterim.. değerli ve samimi bulduğum dostlarımı görünce pek bi mutlu oldum..

tekrar görüşmek üzr.. fotolar için, cevizlüü sucuk için ve tatlı sohbetler için hepinize ayrı ayrı teşkr ederimmm.. :cat:

selam arkadaslar,

sevgili kardesim Bahtiyar, bayagi ara verdik seninle,bakiyorum da eski formunu aliyosun yavas yavas... ne guzel... Bodrum a hazirla kendini...

sergioooo, allaha şükür ediyorum, yaşayacağım günler varmış.. seni çok özledim kardeşim.. :cat: seninle sürekli telefonlaşamasamda, gönlümde ayrı bir yerin var biliyorsun bunu...

fotolardan tek tanıdığım bahriyar ve cesur abi çok arayı açmışım belli ya :salut::salut: toplantı fotoları görmeyeli uzıun zaman olmuştu ... elinize sağlık

vayyy burak, kaç zaman oldu görüşemeyeli.. eski riderlardan tanıdıkları görmek heyecan vericii..

inşlhh MT.NET çatısı altında güzel ve heyecanlı geziler ve toplantı günleri olmaya devam ederr..

saygılar :rendeer::wiinkk:

Son düzenleme:
Aykutum saolasun. Arkları özlemek mi, MT yi özlemek mi dersin buna bilemem.. :wiinkk:

Özer Abi, e beklioz işte seni de yengeyi de.. Yengeye çok selam :rendeer::rendeer:.
Çirkin Çocuk da motoruna tanımadığı insanları bindirmekten vazgeçer de kalkar gelir işte bodruma :mrgreen:..

Biras daha havalar soğusun ya o zaman daha güzel olcak :):):)...

arkadaslar cok güzel bi aksamdı devamı gelir umarım görüşmek üzere:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar