Süper Moderatör (BBRR)
BBRR = Barış ŞUŞUT
SHAD= ?
:bounce:
ben biliyom .. kendi dedi ..
SHAD= ?
:bounce:
ben biliyom .. kendi dedi ..
vayy bee bi sen eksiktin sende iyi dileklerini sundunya tam oldu...
Dökülün yavaş yavaş temiz sayfa açılsın açılmasınada bir zamanlar kirlilik yaratıyordunuz...
Kokuyu alan geliyo
Cuma günü isteyen gelir ben bu grupta aktif görev almaya niyetliyim der istemeyn umursamaz ..kimseyi zorla bu toplantıya götürecek halimiz yok. çok emek harcayan arkadaşlarımız oldu bu gruba çeşitli nedenlerle küstüler darıldılar ...siz niye bu kadar panik yaptınız onu anlamıyorum.
Ne oldu gordon ( sacit ) küfürmü etti , hakaretmi etti , işinize gelince krallık işinize gelmedimi demokrasi....
hani ortak tutkuydu ve bu tutku olduğu sürece herkes dostumuzdu, başka sitelerin yöneticileri üye olamıyormu bu siteye üye olanında tüm hareketleri veya yazdıkları gözemi batıyo
ne oldu sahne aynıda oyuncularmı değişti şimdi kim kimi atıyo (attırıyo )
zamanı gelecek....!!!! elbet uykudan uyanırız saati kurduk nasılsa
Erkancım ne güzel kendini tanıtmışsın helal olsun .Cuma günü isteyen gelir ben bu grupta aktif görev almaya niyetliyim der istemeyn umursamaz ..kimseyi zorla bu toplantıya götürecek halimiz yok. çok emek harcayan arkadaşlarımız oldu bu gruba çeşitli nedenlerle küstüler darıldılar ...siz niye bu kadar panik yaptınız onu anlamıyorum.
SHAD; amacın nedir? ya taşın altına elini koy ya da hariçten gazel okuma diyecem sana ama boşver. Sanal kimliklerin arkasına sığınma, gel bi yüzünü görelim toplantılarda. 1000lik yamaha ya binmeye benzemez insan ilişkileri. nerden nereye di mi shad. eskiden sen çağırırdın insanları toplantı var diye, şimdi dışarda kaldın saldırıyorsun. SHAD hayatta dost biriktireceksin dost. ama neyse senin canın ŞAD OLSUN yeterki izmire artık bulaşma
Bu arada sayın süper modum BBRR ve duyuruyu yapan forrap waboy 1 hafta uzaklaştırıldıda burka nickli burak neden cezasız kaldı kankiniz olduğu içinmi
burk@ nın mesajlarınıda dikkatlice bir okuyu ver ceza verilecekse eşit verilsin
Farklı nickler alarak forumumuza mesaj yazan bütün arkadaşlar sanıyorum ki ne derece kendilerini küçük düşürdüklerini biliyorlardır.Shad ve gordon için şimdiye kadar bişey yazmadım ancak bu yapılan aşağılama tarzı yazıları yazmaya hiç kimsenin hakkı yok.Özellikle de shad arkadaşımızın:wiinkk:
MT yönetimi kime ceza verip kime vermeyeceğini gayet iyi bilir.Kurallar neyse o uygulanır kimse merak etmesin.Kimse bizim için farklı değildir,''kanka'' kavramını ise ben hiç sevmem.Hatta herkese kanka diyip arkasından iş çevirenleri hiç hiç sevmem.Anlayan anlamıştır diye umuyorum.
Erkan 'a teşekkür ediyorum,en azından nickini alır almaz ismini,kimliğini açıkladığı için.İyi dilekleri için de teşekkürler.
Hiç kimse kimseyi bir işi yapmaya zorlayamaz.MT İzmir çatısı altından ayrılan dostlarımızdan bazılarının geri dönmesini istemek kadar doğal birşey yoktur,çünkü ayrılma sebepleri bellidir ve o sebeplerin ortadan kalkması onları aramızda görmek istememizle birleşince onları çağırmaktan daha doğal birşey olamaz.Kaldı ki kimse hiç bir yere zorla gelmiyor.Eğer sizin siteniz kurulmamış olsaydı da o arkadaşları biz tekrar aramızda görmek isterdik,yani burda sitenize bir garezimiz yok.Zaten üye çekmeye çalışmak gibi bir düşüncemiz asla yok,sizinde bildiğiniz gibi üye sıkıntımız olduğu pek söylenemez.Ama dediğim gibi sevdiğimiz insanları aramızda görmek istemekten daha doğal birşey olamaz.Eğer siz o insanları kendinize bütün sevgi ve saygı bağlarıyla bağladıysanız merak etmeyin,zaten onlar sizi bırakmaz.
MrCool
seçim yapılacak bu yüzden bu tip ön bilgiler adaylar hakkında bilgilendirici olacaktır.