kankaaaaaa nice mutlu yıllara. hep beraber inşallah. bu sene sana ne kadar güzellik varsa bolca getirir inşallah
Anaaaaa Kankaaaaaaaa az ve öz (öz burdaki öz sen değilsin üstüne alınma) görüşsekte herdaim gönüllerimizin bir olduğunu bilmek güzel eee boşuna anakanka değilsin bu camiada)) Nice yıllara I-Ben, yaşadığın en güzel yaşlarından biri olur umarım....
yaaa sahibindende zaten ilan vardı amaaa...daha kesin değil adamla konuştuk anlaştık şubat 25 e anlaştık bakalım aksilik çıkmazsa gidecek motor, alacağım motoruda buldum yaa neysee süpriz olsunnn....
işler yolunda gitmez ise bişi alamayacağım sanırım,anlayacağınız benim işim çok karışık hayırlısı olsun diyorum herkes için...???
bizde buradayız ....Sen nerdesin?.................
HAYIRLISI OLSUN KARDEŞİM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.:cherry:
teşekkür ederim abiii.....
bu arada gittik toplaştık muhabbetimizi ettik....evimize geldikkk.....:cat:
Davuuut.... Baban da okuyo..Nasıl yazıyon sen?.............:queen::queen:
bizde buradayız ....Sen nerdesin?.................
arkadaşlar merhabalar, ben 6 aydır kendi makinamı kullanıyorum ama bi türlü toplantılarınızda bulunamadım daha doğrusu buralarda yeni olduğumdan dolayı herhangi bi girişimde bulunamadım burdaki herkes yani toplantılardaki arkadaşlar herkes birbirini tanıyomu?? beni aydınlatırsanız sevinirim...teşekkürler...
Topic taziye tebrik topiğine dönmüş yaaa.... Olmaz ki kardeşim....
Nerde toplantı nerde Çenkiz.....
r:
For il rap nerde?....:cherry:
I ın doğum gününü kutladığımı BEN e söyleyin.....:rendeer::rendeer:
Bu Arada ı-ben Arkadaşımızın Da Doğum Gününü Kutlar Sağlık Ve Mutluluk Dilerim.
Nice mutlu yıllara I-BEN hayatında hiç kötü günün olmasın hep sağlıklı ve mutlu olmanı diliyorum.:rendeer: