[MT İSTANBUL]Yine yollardayız rotamız çınarcık gezisi iptal edilmiştir

Samet abi güzel yere parmak basmış
varmıdır acep yoksa mini buzdolabımızı alıp gelelimmi :silent:
dıııt..yanlış cevap:cherry:
şimdi yönetimce yok denilecek çünkü mantıken içkili araç kullanma tehlikesi olması nedeniyle olmamasıda gerekir ama en güzeli cumartesi kamp mangal +sızana kadar içki :queen:
sanada yanlış cevap:cherry:
oturun sıfır...:queen:
Bu mekana giderken motosiklet kullanılabiliyor,gelirkende kullanılacak burdan hareketle no alkol no problem yes hesap yes mutluluk ve güven:queen::queen::queen:

motor kullananların alkol almamaları değil bütün mesele...
o mekanda bu gezide arkadaşlarımız motor kullanacağız diye alkol kullanmayabilirler..

asıl mesele başkaları kullanabilir ve ben alkolün kokusu dahi olan bir mekana kesinlikle girmiyorum...
hayır o kadar yolu çeker giderim,birisi alkollü içki çıkardığı anda yemeğimi tabağımda ,arkadaşlarımı masalarında bırakır hiç üşenmeden geri dönerim..

en kat'i prensibimdir benim...

gezide içmeyelim içirtmeyelim 2teker üstündeyiz :)
Bu arada yönetici arkadaşlar bu geziyide anasayfaya yapıştırsalar süper olurdu.Yoksa katılım çok düşük kalıcak.

pazar günü yalovada motosikletli eylem sürüşü var aslında onada katılabilirsiniz...

icmedende olmazki simdi :queen: orta yolu bulacagimizdan hic suphem yok :cat:

ortamla ilgilli bir bilgi gelmemesine rağmen arkadaşlar çok hevesli galiba....
bu durumda ben yokum..sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar...

ortamla ilgilli bir bilgi gelmemesine rağmen arkadaşlar çok hevesli galiba....
bu durumda ben yokum..sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar...

Abi alkol konsunda sana sonuna kadar katılıyorum ve aynı duyguları paylaşıyoruz inşallah güzel bir keyifli gezi olucak Alper abi bu konu hakkında bir açıklama yapacakdır mutlaka. Çabuk karar vermeyelim.

alkole izin verilmeyeceği kanısında herkes hemfikir ama mekanda alkol varmıdır %90 vardır çünkü alkol olmayan restorant az.Ama bizim gruptan kimsenin azda olsa kullanmaması en sağlıklısı.Bağımlı olan yoktur heralde? :queen:

topluca gelipte içebilirsin..sana kimse karışamaz..özgürsün tabiki.....

ama bende bu meretin olduğu ortamlara gitmemekte özgürüm...

ha mekan alkolsüz ise 2 metre değil varsa te örgüsünün dışında bile içirmezler....:p

ya icecegimden falan degil, ben konusurum oyle. yani ufacik bir laf ile koca geziye gelmekten vazgeciyorsun :)

Bi insan birşeyden rahatsız oluyosa ve bu rahatsız olunan şeyde temel ihtiyaçlar arasında değilse.inadına bu insanı rahatsız etmek etik bir davranış olmaz.
Konu önemli değil, bu bir limonda olabilir.
Bazısı karşısında limon yenilmesinden hoşlanmaz.
Ve bu konu ciddi bir derecede o kişiyi rahatsız ediyosa, bunu yapmanın gereği nedir

ben ciddiyim..
alkol olan ortama girmiyorum,bilmeden girmişsem anladığım anda orayı terk ediyorum...
zamanında çoook aç kalkmışlığım olmuştur ortamlardan...:p
eğer gidilecek ortam alkollü ise bizler ve motorcu arkadaşlarımız hadi içmediler..ama ya diğer vatandaşlar?????

arkadaşlar kusura bakın yada bakmayın siz bilirsiniz,yada buda ne biçim adam böyle diyebilirsiniz.yada Samet gelmiş gelmemiş çokta.....deyin..
ama ben buyum bu konudaki kararlarımise çok katıdır....:cat:

1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
5- CBR 1100 XX ( niyete gidelim )
6- Arjantinli69
7- jam session
8- Stepfunk
9-tekteker_ramço
10-unnamed-
11-Felon
12-RocknRolla
13-babaçi
14-Sato87
15-Fikri Aktaş
16-Onur Y.
17-tufangur
18-aytacaksel
19- cenkşenver

Eğlenmek gezmek ve dostlukları paylaşmak için haydi millet geziye:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üst mesajlardaki konular benim için çok önemli abiler...yetkili bir arkadaştan henüz bir cevapda gelmediğine göre...

neyse........

Konunun başında işletmecinin telefonu yazılı arayıp kesin bilgi alabilirsin.

ben ciddiyim..
alkol olan ortama girmiyorum,bilmeden girmişsem anladığım anda orayı terk ediyorum...
zamanında çoook aç kalkmışlığım olmuştur ortamlardan...:p
eğer gidilecek ortam alkollü ise bizler ve motorcu arkadaşlarımız hadi içmediler..ama ya diğer vatandaşlar?????

arkadaşlar kusura bakın yada bakmayın siz bilirsiniz,yada buda ne biçim adam böyle diyebilirsiniz.yada Samet gelmiş gelmemiş çokta.....deyin..
ama ben buyum bu konudaki kararlarımise çok katıdır....:cat:

Abi için rahat olsun ortamda alkol yok Hakan abide bizden biri öyle şeyler kesinlikle yok.
Köy yogurtundan ayran var :p

arkadaslar cuma'dan gidip kamp yapmayi dusunen kimse var mi?

bu arada alkol muhabbeti de garip olmus, 'icilmezse memnun olurum, rahatsiz oluyorum' dense, eminim alkol kullananlar anlayisla yaklasip icmeyeceklerdir. ama bu kadar net bir sekilde kimsenin kesinlikle icmemesini istemek ne kadar dogru? alkolle sigara bir degil ama bir kisi de cikip aynilarini sigara icin soylese aynilarini?

kurallar degil, hosgoru gerekiyor boyle durumlarda, ama hosgoruyu iki tarafin da gostermesi lazim bence.

samet abiye katılıyorum...
alkol varsa bende yokum...
yetkili biri çıkıp açıklama yapabilirmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar