ChAgLaR' Alıntı:bence de fiyat konusu önemli çünkü düşünsenize yılda 52 defa gidilecek ve kimbilir kaç kişi olacak...
Göz göre göre kazık yemiyelim arkadaşlar.. bende buluşmalara gelicem ama abartılı bi şekilde yani bi kolaya bana 4 ytl ödeten zihniyeti görürsem hiç kimse kusura bakmasın azıma geleni söölerim orda..
parasında falan değilim yanlış anlaşılmasın sadece salak yerine koyulmayalım ve bence bir daha oraya gitmeyelim.. anadolu yakasında çok daha güzel yerler war...
Deniz kenarı var, parkı var bahçesi var...
Sesiz kalmayalım arkadaşlar..
ben çok sinirlendim o mekan sahiplerine!!
Çok ayıp çok.. Ticaret ahlakı kalmamış. Gitsem aynı şeyleri yüzüne de söylerim o şahsın!!
Saygılar dostlar...
Hoşuna gitmeyen birşeyi dile getirirken kullandığın kelimelere özen göstermeni tavsiye ederim sana
dünyanın her yerinde bu tip mekanlar kendi yerine ve hizmetine göre fiat belirler. beğenen hizmetten faydalanır bedelini öder beğenmeyen gitmez. Pahalı bulabilirsin. bu fiatların öyle bir mekan için fazla olduğunu düşünebilirsin ve bunu kendi düşüncen olarak dile getirebilirsin.
mekan sahibi kimseyi oraya zorla getirmedi biz seçtik ve gittik. rakamlar hoşuna gitmiyorsa kalmassın orada ve bir daha gitmessin. öle ağzıma geleni söyleme hakkına sahip değilsin. mekan sahibinin ticari ahlakını ölçmek de sana kalmadı. gitsem yüzüne karşıda ağzıma geleni söylerim diye buradan atıp tutmakla olmuyor. madem öyle git oraya sahibi oğuz, bul yüzüne aynen burdaki üslubunla ağzına geleni söyle!!!