Uzatin Ellerinizi Uzatin Tanişalim... Helallaşalim...
Selamlar
Madem konu biraz tartısıldı ben de bır ıkı laf edeyım.. Ben fıyatlardan rahatsız oldum. Bunu soyleyecek medenı cesaretım ve kültürüm de var hamdolsun.. Ama anlıyorum kı bayan arkadaslar bazı dıger seylerden de rahatsız olmuş . Aslında bu daha buyuk problem keske orda haberımız olsaydı da mudahele etseydık..
Bakın arkadaslar daha oncede bulusma yerı onerılerı oldu... Ben bu yerlerın herbırıne gıttım. 0216 dendı kı bence uzak bır yerdı atladım gıttım hıc usenmedım. Oturduk baktık katılım olmadı.. Sonra gecen hafta Bostancıda toplandık. Ordada en son kalkarken hesap eksı cıktı. Burcu ıle ordakı bırkac kısı hep beraber eksı bakıyeyı kapattık..utanıyorum ben bu olaylardan ..orda bız olmasak burcu mecbur kalacaktı hesabı kapatmaya. kız buna mecbur degıl netıcede degıl mı? yakısmıyor yanı..
Sonra dunku mekan.. her mekanı bulana karsı organızasyonu yapanlara karsı sonsuz saygım var.. yanı daha ıyısını yapamıyorsak bence bunu takdır etmelıyız. Ama elestırı hakkımızı kullanalım..
Bu konularla ılgılı olarak sunu soylemek ıstıyorum.:
1-Toplantıya gelen arkadasların hepsı cok zengınse bence bunu hıc mevzu yapmayalım . Ben derım kı gıdelım Çıragan da bır cay ıcelım otopark parasını verelım 15 ytl ye cıkalım. Hıc olmazsa Çıragan da içtik deriz.. Ama hem kalite olmayınca hem de böyle saçma fiyatlar olunca ınsanın canı sıkılır ıster ıstemez. Kola nın 4 ytl oldugu yerde çiişkeyk de 7 ytl ye ucuz

bu dengesızlık sorgulanmalıydı. Insanlar motorlarına kasko yaptırmıyorlar. dandık kasklarla yola cıkıyolar para yuzunden . Kımsenın kımseye delikanlılık taslamasına gerek yok. Verılen para hızmetın karsılıgı olsa herkes ne olsa ses cıkarmaz helal olsun der degıl mı?
2-Bulusma yerının ılla cok cigs bır yer olması gerekmıyor.Ayrıca hep cadde ve sahıl tarafında dolanıyoruz. Tamam cogunluk orda ama tee cekmekoyden gelen arkadaslarımız var . Neden kopruye yakın bır yerler tesbıt etmıyoruz.?Mesela Uskudar da? Neden olmasın..? Gıdın bakın salacakta bır suru yer var.. ben aksamları gıdıyorum kız kulesıne karsı cayımı ıcıyorum. Hem halkı goruyorum hem denızı hem de hava alıyorum.. Boyle bır yer olsa karsıdan bıle gelen olur dıye dusunuyorum. Derdımız hava atmaksa zaten ne ısımız var oturmakla. toplanıp drag yapalım daha ıyı degıl mı?
3- Sehır ıcındekı organızasyonları bıraz tarıhı yerlere kaydırsak daha hos olmaz mı? Yanı gezelım gorelım mı yoksa eglenelım mı? bence gezıp gormek daha onemlı.Zaten ınsan o zaman eglenır de.. Anadolu yakası dıyoruz mesela degıl mı? Neden çamlıca kosklerıne cıkmıyoruz. hıc olmazsa adam gıbı bır manzara gorurur. Otoparka para vermıyoruz dıyoruz ama bıze otoparkın ıkı katını gecırıyor adamlar..
4-Bunları lutfen kısısel algılamayın.. benı bilen dostlar biliyor. ben nerde olsa eglenırım . cogu kısı benım gıbı dusunuyor dusuncesı ıle bunları kaleme aldım. Eger zaten boyle degılse sorun yok demektır. Gulup gecersınız
Konuyu uzatmak mantıklı degıl aslında ama ben bu organızasyonlarda genel bır tatmınsızlık gordugum ıcın bunları yazdım. Yoksa ne dun aksam ne de oncekı organızasyonları yapanlara en ufak bır sozum yok. Arkadaslar davet ettı bızde ıcabet ettık. Yıne olsa yıne gıderız ama bu konuları ıyı bır ırdeleyelım istedim..
Kalın saglıcakla...