[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

GKN

img1301jq0.jpg

bu güzel kızı çok sevdik tüm buluşmalara getir babası, hem daha teker yapıcaz beraber :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet yaa 1500 tane ilgi var toplaşmanın haber verildiği topicde. bunda 320 1/4 oranında ilgi azalması var..ben olsam koymam fotoğraf motoğraf.. kişisel dosya yaparım isteyene yollarım :)

GKN

gorende teker yapabiliyo sanicak heee:queen:

ben yapamıyorumki, bu küçük melek yapıyo bende arkasına biniyorum:cherry:
hasanım al bu kapağı kaybetme, lazım olur:p

s6305366fj2.jpg

buda 2. kapak, ötekini kaybedersinde lazım olur die koyim dedim:cherry::cherry:

Son düzenleme:
fotografi ceken arkadasi tebrik ve taktir ediyorum! :cat:
cunku bu adamin tekerealmasiyla indirmesi bir oluyor....nasil yakalamislar ise o ani helal olsun yani!

Bu guzel toplantıda olmadagım ıcın cok uzuluyorum. Ne yazıkki ogun bir işim cıktı yine iyi eğlenmişsiniz. İftar yemeği olursa kesın gelırım :cherry: Burak abıyıde sırtlar getırırz :))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
şükür :)
ablam sen hangisisin bu arada :) bi türlü canlı performansını göremedim resimlerle avutcam kendimi :)

Bu guzel toplantıda olmadagım ıcın cok uzuluyorum. Ne yazıkki ogun bir işim cıktı yine iyi eğlenmişsiniz. İftar yemeği olursa kesın gelırım :cherry: Burak abıyıde sırtlar getırırz :))))

burak dayanamaz 2-3 gün sonra ayağa kalkar merak etme :p

şükür :)
ablam sen hangisisin bu arada :) bi türlü canlı performansını göremedim resimlerle avutcam kendimi :)

döverim seni aral :p
hala sen hanigisisn diyosun ya :pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten bilmiyorum :salut:
içimden bi his kırmızılı olan diyo ammaaa :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:):) demek ki bildim :)

ya ben bişe demek istiyorum ...

ilki
img1376ey3.jpg

bu masada süper bi muhabbet dönodu

2.si
benim neden hiç resmim yok düzgün :salut: :p

3. ve en önemlisi

ya ben oradan çıkarken artçı kiminle binecem derdinden merdivenlerden yukarı çıktım direk bu arada hesabı unuttum :pale: benim yerime kimse ödemişsen pmden solesinde parasını vereyim bole eksik kalmasın sevmem ben pek helale girmiyor neticede...

bide giderken yukarı yoldanda gidince kaldı ole sonra yolda aklıma geldi eksik ne war bişe war ama ne die düşünürken...

yanarım yanarım kavaktan erken ayrılmak zorunda olduguma yanarım ya:pr: neyse cok güzeldi organizayon valla, çay bayat demişlerde bnm eskilerden öğrendigim kadarıyla muhabbet koyultur cayı bizim cayda baya iiydi valla :mrgreen: ayrıca Cadı sen taşlarlar diemi korktun kulelinin önünde adamlar alkışlıyodu bizi ya, bide bi siyah bmw vardı adam utanmasa arabadan inip motorlardan birinin arkasına atlayacaktı o kadar el salladı kornaya bastı valla... bastan sona muhtesemdi, bastada dedigim gibi yanarım yanarım kavaktan erken cıktıgıma yanarım...

herkese saygılar ii geceler...
(okul basladıgı ve iftardan sonra dısarda oldugumdan dolayı topigi gec takip ediom yanlıs anlasımasın)

yanarım yanarım kavaktan erken ayrılmak zorunda olduguma yanarım ya:pr: neyse cok güzeldi organizayon valla, çay bayat demişlerde bnm eskilerden öğrendigim kadarıyla muhabbet koyultur cayı bizim cayda baya iiydi valla :mrgreen: ayrıca Cadı sen taşlarlar diemi korktun kulelinin önünde adamlar alkışlıyodu bizi ya, bide bi siyah bmw vardı adam utanmasa arabadan inip motorlardan birinin arkasına atlayacaktı o kadar el salladı kornaya bastı valla... bastan sona muhtesemdi, bastada dedigim gibi yanarım yanarım kavaktan erken cıktıgıma yanarım...

herkese saygılar ii geceler...
(okul basladıgı ve iftardan sonra dısarda oldugumdan dolayı topigi gec takip ediom yanlıs anlasımasın)

bi hafta öncesinden gittik biz kavaga köyden geçerken ya dedim taşlarlar yada vatanı kurtarmışız gibi alkışlarlar alkışlasalar iyide taşlarlarsa kasklar çizilir :queen:
neyseki alkışlanmışsınız :p

bi hafta öncesinden gittik biz kavaga köyden geçerken ya dedim taşlarlar yada vatanı kurtarmışız gibi alkışlarlar alkışlasalar iyide taşlarlarsa kasklar çizilir :queen:
neyseki alkışlanmışsınız :p

alkışlandık valla hatta bnm artcı baya costu oda onlara el sallamaya falan basladı :cherry: ayrıca hatırlarsanız bn kahvaltıdan sonra cıkmak zorundayım diodum ama kahvaltıda o hoş ortamı ve dostlugu görünce tuzlaya falan gitmekten vazgectim :cherry::cherry:

alkışlandık valla hatta bnm artcı baya costu oda onlara el sallamaya falan basladı :cherry: ayrıca hatırlarsanız bn kahvaltıdan sonra cıkmak zorundayım diodum ama kahvaltıda o hoş ortamı ve dostlugu görünce tuzlaya falan gitmekten vazgectim :cherry::cherry:

heheeheeee aferim bize :cherry:
iyiki vaz geçmişsin tuzladan :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar