poyraz abi cadıya dokunma lütfen, erkek adam bi bayana diklenir mi hiç :mrgreen:
ne güzel geçmiş vaktiniz fotograflardan bile belli nasıl kıskandım anlatamam :mrgreen:
bi daha ki bulusmaya gelicem inşallah
gerçi daha kimseyi şahsen tanımıyorum ama tanısırız![]()
tanışırız tabi
bekliyoruz bi sonraki buluşmaya
resimlere devam :wiinkk:
ne güzel geçmiş vaktiniz fotograflardan bile belli nasıl kıskandım anlatamam :mrgreen:
waLLa bizde Tanımıyoduk Ama Açıkça Söyliyim Bukadar Sıcak ve güzeL bi Ortamla karşılaşıcağımı hiç dÜşünmüyodum...Tavsiye EDerim AYGÜL
![]()
waLLa bizde Tanımıyoduk Ama Açıkça Söyliyim Bukadar Sıcak ve güzeL bi Ortamla karşılaşıcağımı hiç dÜşünmüyodum...Tavsiye EDerim AYGÜL
![]()
eyvallah kardeşim.... :rendeer:
![]()
evet tahmin edebiliyorum fotograflardan ve buradaki konusmalardan belli herkes sanki uzun yıllardır tanısıyormus gibi
inş olacagım bırdahaki bulusmada
Kimseyi mi ? :cyclopsan
okadar çenen düşük ki yabancılık çekme şansın yoktu zaten
şaka tabiyki seni tanıdığıma şahsım adına seviniyorum :rendeer:
ßeni tanıdıqına sevinen yok qalißa :salut: tanıyan ßin tanımayan ßir pişman zaten![]()
bi senitanıom
bende çok konusmam kaynasamıcaz demekki![]()
aipsin abicim
![]()
şu Senin bardakları nası Dolu sandılar
haLaa anlayamadım waLLa
]
okadar çenen düşük ki yabancılık çekme şansın yoktu zaten
şaka tabiyki seni tanıdığıma şahsım adına seviniyorum :rendeer:
ßeni tanıdıqına sevinen yok qalißa :salut: tanıyan ßin tanımayan ßir pişman zaten![]()
oyy oyy oyyyyy kıyamam sana
bana bak.. durup durup en gıjık resmimi koyma.. döferim bakr: zaten şu an böle biri sataşsın da dalim diye bakıyorum... canım burnumda...
hayırdır?
varsa bi durum halledelim abi :bounce::bounce:
oyy oyy oyyyyy kıyamam sana
evet sen kıyma ßana kuyuCadısı ßu eray kıydı ßana iki dakikada![]()