[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

kuyucadısı herşey mükemmeldi sırf ßu mükemmellik için tüm qün ßir oraya ßir ßuraya koşturdun durdun iyiki varsın ßundan sonraki buluşmaları kaçırmak istemiyoruz ( taßi motorumuz serviste olmadığı sürece ) sizinle dopdulu ßir qün yaşamak qüzeldi katılan herkeze teşekkürler...

ben teşekkür ederim bizimle oldugunuz için
sizi tanıdıma sevindim bi sonraki buluşmada görüşmek üzere :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmet perkitan sağol yeşim,biraz sataşayım dedim abi olarak,seninde yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın

Biliyorum abicim eksik olma :mrgreen:

yok tamolarak öle değil çağla sopa tesadüfen gimişti dilavare oanda arkamdan gitti sanmıştım oda gitmemiş.hala üzüntüsünü yaşıyorum:pr:

ya bırak ümmet abi bütün gün senle ugraştı diye intikamını aldın :queen:
üzme kendini hakketti o :queen:

dün buragı ilk dilaver görmüş ve hastanede sürekli onunla ilgilendi
yaptıkların için sonsuz teşekkürler dilaver :rendeer:

Kim vurduya diil Ümmet vurduya mı gitcez biz şimdi yanii :queen:
Dilaver arkadaşımız sopayı yiyince gönül gözü açılmış, iyilikseverliği perçinlenmiş demek :mrgreen: Şaka bi yana tekrar geçmişler olsun Dilaver den de Allah razı olsun :) :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

yok benim dünkü olan hiçbirşeyden şikayetim yoktu hatta ilgilendikleri içinde çok memnun oldum keremle ikisine hepbirlikte aile gibiydik dün

evet dilavere bizlerde çok teşekkür ederiz burak için yaptıklarına ve hemen telle bana haber vermeside büyük incelikti iyiki tanıdık kendisini.

Kim vurduya diil Ümmet vurduya mı gitcez biz şimdi yanii :queen:

ehbiraz öle ocak artık:queen:

Dilaver arkadaşımız sopayı yiyince gönül gözü açılmış, iyilikseverliği perçinlenmiş demek :mrgreen: Şaka bi yana tekrar geçmişler olsun Dilaver den de Allah razı olsun :) :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eVVeeT artık servis Zamanı qeLdi Dünki Titreşimler ileri Atmalardan kurtulmanın vakti qeLdi :D motorum Artıqın yoq SErvisDe :) Gidişim Sessiz oLdu Dönüşüm MuhteŞem oLucak ;)

ßak ßuna sevindim işte walla muhteşemmi olur ßilemicem ama düzelsinde muhteşem olmasada olur :D:D

derbiciler en çok pasta yiyen takım oldu bee... resim çekicez ayağıyla 2 şer çatal yediler :queen::queen::wiinkk::cherry:

Birileri bizi fena yakalamış :bounce:

Herşey bir yana, çok güzel bir gündü. Kahvaltıdan sonrasına katılamamış olsak da sizinle beraber olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutluluk duydum. Kuyucadısı'nın evsahipliği kusursuzdu.

Son düzenleme:
yok benim dünkü olan hiçbirşeyden şikayetim yoktu hatta ilgilendikleri içinde çok memnun oldum keremle ikisine hepbirlikte aile gibiydik dün

evet dilavere bizlerde çok teşekkür ederiz burak için yaptıklarına ve hemen telle bana haber vermeside büyük incelikti iyiki tanıdık kendisini.

ümmet abi açıkcası beni seninle ilğili tek üzen şey ayagın o haldeyken bizim için yoruldun umarım en kısa sürede oda geçerde daha saglıklı zaman geçiririz birlikte :wiinkk:

eVVeeT artık servis Zamanı qeLdi Dünki Titreşimler ileri Atmalardan kurtulmanın vakti qeLdi :D motorum Artıqın yoq SErvisDe :) Gidişim Sessiz oLdu Dönüşüm MuhteŞem oLucak ;)

ßak ßuna sevindim işte walla muhteşemmi olur ßilemicem ama düzelsinde muhteşem olmasada olur :D:D

arkadaşlar ne oluyo ben ne kaçırdım :p

Birileri bizi fena yakalamış :bounce:

Herşey bir yana, çok güzel bir gündü. Kahvaltıdan sonrasına katılamamış olsak da sizinle beraber olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutluluk duydum. Kuyucadısı'nın evsahipliği kusursuzdu.

şımarırım hee :p
iyiki geldiniz :cat:

abi dünkü o şey titreşim değildiki kıçına vurulmuş at gibiydi valla bi an korktum sizi üstünden atıp kaçacak die :queen::queen:

şımar kız hakettin bu organizazyonla sen bunu :rendeer:

abi dünkü o şey titreşim değildiki kıçına vurulmuş at gibiydi valla bi an korktum sizi üstünden atıp kaçacak die :queen::queen:

sen görme:queen:din attı zaten bi sefer:queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
abi dünkü o şey titreşim değildiki kıçına vurulmuş at gibiydi valla bi an korktum sizi üstünden atıp kaçacak die

sen görmedin attı zaten bi sefer :D:D:D

qülmeyin yhaa eve nasıl saqlam döndüqümüze şaşırıyoruz zaten :D

aşk olsun cadı demek hakettik:cyclopsan. ümmet abiye takılırken sende gülüyordun:queen: espirilere şimdi satıştayız :pale:

burak için yaptığımız hiçbir şeyin önemi yok önemli olan bir an önce kendini toplayıp aramıza dönmesi

yok tamolarak öle değil çağla sopa tesadüfen gimişti dilavare oanda arkamdan gitti sanmıştım oda gitmemiş.hala üzüntüsünü yaşıyorum:pr:

abi pek tesadüf değildi bariz geçirdin sopayı

Son düzenleme:
aşk olsun cadı demek hakettik:cyclopsan. ümmet abiye takılırken sende gülüyordun:queen: espirilere şimdi satıştayız :pale:

burak için yaptığımız hiçbir şeyin önemi yok önemli olan bir an önce kendini toplayıp aramıza dönmesi

teşekkürler herşey için :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

kuyu cadısı, gezi anadolu kavagı süperdi eminimki kahvaltıda bi okadar muhteşemdi bu sefer kahvaltıya yetişemedim ama kısmet bir dahakine.
topik sahibesi olarak ev sahipliğin, gezide herkesle ayrı ayrı ilgilenmen takdire değer. Organizasyonlarının devamını da beklemekteyim.Herşey için sana teşekkür.:rendeer::):)

tuttuğunuz oruçları allah kabul etsin

yaa resimler eksik sanki cadı sendekileri yükledin mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar