[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

sonunda beklenen gün geldi
sizin için nasıldı bilmiyorum ama benim için çok güzel bir gündü...
herkez içinde öyle olduğunu umut ediyorum. bugün için benden desteğini esirgemeyen topiğimizi rekor denecek mesaj sayısına ulaştırıp sürekli güncel tutan panikleyip ayy napıcam ben dediğimde sakin ol çözeriz deyip beni yatıştıran benimle anadolu kavagına keşif için gelen... tüm dostlarıma.....
bugün yanımızda olan hatta olmak isteyip de olamayan dostlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için muhabbetimize ortak oldukları için sonsuz teşekkürler :rendeer:

sizinle olmak çok güzeldi :rendeer:

diger topiğe yazdıgımı kopyaladım :p
arkadaşlar bi kez daha gelen gelmiyen herkeze teşekkürler
resimler harika bu arada :cat:

sizi seviyorum mt...:rendeer:

Ben göremedim nerdeeeee :silent:

bak koçum şindi oturduhun yerden kalkıyorsun aç pencereyi biraz oksijen al sonra iyicene bak görecen eminim:queen::queen::queen::queen::queen::bounce:

herkez içinde öyle olduğunu umut ediyorum. bugün için benden desteğini esirgemeyen topiğimizi rekor denecek mesaj sayısına ulaştırıp sürekli güncel tutan panikleyip ayy napıcam ben dediğimde sakin ol çözeriz deyip beni yatıştıran benimle anadolu kavagına keşif için gelen... tüm dostlarıma.....
bugün yanımızda olan hatta olmak isteyip de olamayan dostlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için muhabbetimize ortak oldukları için sonsuz teşekkürler :rendeer:

aglatıcan bizi kız cadı:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bie daha söyle bir daha söylee :mrgreen:

Biz de seniiii kuyucadısıııı :queen: :rendeer:

efendim bunlarda benim hediyelerim.. orada göremeyenler için resimledim... AYRICA PASTA VE HEDİYE İÇİN grubuma teşekkür ederim.. katılım içinde siz MT dostlarına...

ben bu hediyeden bir mesaj çıkarıcam ama neyseee ...... :cherry:

Son düzenleme:
efendim bunlarda benim hediyelerim.. orada göremeyenler için resimledim... AYRICA PASTA VE HEDİYE İÇİN grubuma teşekkür ederim.. katılım içinde siz MT dostlarına...

aklına geleni bayramdan sonra söylersin sorun yok anlıyan anladı :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::rendeer::rendeer::rendeer:

Biz göremedik bu tavşan kanlarını wallahi biraz geç gidince öle oldu malesef :) Dğum günü olayından da haberdar değildim bilsem tedarikli gelirdik hani :mrgreen: Neyse önümüzdeki maçlara bakıciiz artık :queen: Her an herşey olabilüü :bounce:

Burak arkadaşımıza çok üzüldüm :pale: Çok çok çok geçmiş olsun durumunun iyi olması sevindirici :rendeer: Cadı herşey mükemmeldi çok keyif aldık çok eğlendik başarılarının devamını diliyoruz :mrgreen: Poyrazım abim doğum günün tekrar kutlu olsun :rendeer: Yeni tanıdığımız tüm arkadaşlara sevgiler çok güzel bir gündü Ümmet abimizi de gördük artık gözümüz açık gitmez :queen: Kedicik vardı onun fotosu yok mu yahuu çok şirin bişiidi :) Hee unutmadan Gürkan cıım tekrar geçmişler olsun gözün nasıl olduu dünden beri sağlıkta afiyettesindir inşallah :queen:

sen de her zamanki gibi yoktun :pale:

Bu ara çok uzak kaldım ama geri döndüm..
İşte geldim burdayım sizi eğlendirmekte ustayım:mrgreen::rendeer:

kuyucadısı herşey mükemmeldi sırf ßu mükemmellik için tüm qün ßir oraya ßir ßuraya koşturdun durdun iyiki varsın ßundan sonraki buluşmaları kaçırmak istemiyoruz ( taßi motorumuz serviste olmadığı sürece ) sizinle dopdulu ßir qün yaşamak qüzeldi katılan herkeze teşekkürler...

bu niyetli olanlara yapılır mı yaaa heee nasılda güsel görünüyorlar hemde tavşan kanı aman yarabbii:salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet abi dedik bağrımıza bastık, hayranınız dedik yan masadan meyve tabaa gönderttik gene yaranamadık :p Yanlış mı yaptık :queen: Allah hep güldürsün seni emi :rendeer:

sağol yeşim,biraz sataşayım dedim abi olarak,seninde yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın

piki dinde zorlama yoktur sen bilirsin :queen:

Bu ara çok uzak kaldım ama geri döndüm..
İşte geldim burdayım sizi eğlendirmekte ustayım:mrgreen::rendeer:
biara sende teşrif ette yüzünü görelim pıtırcık:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar