beyler bu arada benim motor çıktı ufak tefek işleri kaldı onlarıda halledince hiç bir sorunum kalmıcak inşallah bu arada mangal fikri benimde hoşuma gitti en sağlamı mangal olayına girelim bi pazar üreticiyide misafir edelim heralde gelirler
unutmadan motorun durumu ile ilgili bişiler yazıcam arkadaşlar ama kısa zamanım var kanuni racer kullanıcıları başlığının altına sanırım bayağı uzun bişiler yazacağım
ÇAĞ' Alıntı:
Senin motor bir çıksında NicemaN duruma göre ziyareti pikniğede cevire biliriz.
Fabrika mudurlerinide davet ederiz Kanuni'de mangal :queen:
Arkadaşlar motosikletimi geçen hafta itibari ile teslim aldım ve yeniden rodaj a girdi
Sırası ile değişen parçalar:
1- Sıfır Km bir motor

2- kuyruk kapağı (Bagaj anahtarının takıldığı yer)
3- bende bilmiyorum
Koşulsuz müşteri memnuniyeti dahilinde yapılan işlemler:
1- Motor garanti kapsamında değiştirildi.
2- Kuyruk kısmındaki kapak
3- Zincir in gevşemesinden kaynaklanan sesi kesmek için özel bir aparat(tahminim ihtiyacı olan diğer arkadaşlara örnek olması için)
4- Sol grenajdaki çizikler için boya tadilatı
5- Sağlamlaştırmak için değiştirilen ve altına yeni kauçuk takozlar yerleştirilen bilimum civatalar.
6- Bilimum ayar vs işlemleri
Bugüne kadar yaşadığım sorunları dinleyen kanuni yöneticilerine başta Serhat KURAKBELLİ (Satış sonrası hizmetler ve teknik servis müdürü) ve özelliklede Serhat bey'in yokluğunda konuya yakın hassasiyet gösteren Sedat DEMİRTEN (Fabrika Müdür Yardımcısı) beye sorunlarım ile ilgilenip çözümler buldukları için teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Bugüne kadar yaşadığım sorunlar ile ilgili olarak söylemek istediğim şey ise en baştan bu yana motosikletimi severek aldığımı ve arkasında kanuni olduğu için aldığımı belirtmemin yanısıra son yaşadıklarımdan dolayı Kanuni firmasına olan güvenimin yerine gelmesi ile artık sorun yaşamayacağımı düşünmemdir. İlgili arkadaşlar ile yaptığım görüşmeler sonrasında ilerideki kullanım sonrasında aynı ilgi ve alakayı benim gibi diğer tüm kullanıcılarında göreceğine dair şüphem kalmamıştır. Yine ilgi ve alakalarından dolayı tüm Kanuni çalışanlarına çok teşekkürlerimi sunar ve yeni model ve arızalarının takipçisi olacağımı bildirmek isterim

......
Saygılarımla
NicemaN