mt istanbul iftar buluşması

ben araç ile geleceğim.eğer hava bozuk olursa b.köy,yenibosna ve şirinevlerden gelecek var ise alabilirim.

abi anadolu yakasından birisi bana eşlik edebilirse aranıza katılmaktan zevk duyarım =) (yolu bilmyiorum çünkü)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi anadolu yakasından birisi bana eşlik edebilirse aranıza katılmaktan zevk duyarım =) (yolu bilmyiorum çünkü)
anadolu yakasındanda gelen olur diye üşünüyorum,birlikte gelirsiniz olmadı yukarda telefonum var ogün ararsın yardımcı olurum,kolay bulusun 500 evlerde şafak hastanesinin tam karşısı paradise pizza

ümmet abi yolu bulursam ve bir aksilik olmassa bende varım :)
bulursun bulursun yazdım senide

ss

tmm ayarlarız gderiz 1 gün önceden konuşuruz şimdi buluşmaya gidiyorum mt ie

ümmet abi,
1.benı lısteye eklememişsin,
2.orada park sıkıntısı olabılır,kaldırımı ayarlasınlar ben süreklı pizzacının önunden gecıyorum çünki,
3.Orası Bize Yetecekmı Yahu :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi,
1.benı lısteye eklememişsin,
2.orada park sıkıntısı olabılır,kaldırımı ayarlasınlar ben süreklı pizzacının önunden gecıyorum çünki,
3.Orası Bize Yetecekmı Yahu :)
ekledim senide listeye,cumartesi kaldırım boş ocak,motorlarımız park edilmesi için,serkan burda 1 kapalı 1 açık salon var ve enalttada sigara içilen bölüm bahçe var,yer sıkıntısı yok yani.

Eğer çılgın gibi yağmur yoksa, o güne kadar vitesli motora alışırsam ve beklenmedik bir işim çıkmazsa ben de geliyorum..Yaz tahtaya Ümmet aga..

Ama oraları hiç bilmiyorum anadolu yakasından birileriyle buluşup gideriz..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eğer çılgın gibi yağmur yoksa, o güne kadar vitesli motora alışırsam ve beklenmedik bir işim çıkmazsa ben de geliyorum..Yaz tahtaya Ümmet aga..

Ama oraları hiç bilmiyorum anadolu yakasından birileriyle buluşup gideriz..
insan isterse dağları aşar,istemezse düz yolda şaşar:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar