[MT İstanbul] Haydi herkes Tophane'ye

eeeee nekadardır tophanede toplanmadık 24.05.2008 saat 19.30 tophane nargilem kafeye tüm arkadaşları bekliyoruzzz kışın hep dışarda oturduk üşüdük şindide yazın dışarının keyfini çıkarma zamanı geldi:cherry:

not:ödeme sistemi peşindir karışıklığa yol açmaması için teşekkürler:rendeer::rendeer::cat::cat:

isim yazma muhabbettiyle uğraşmıyalım yer mekan belli

Son düzenleme:
ya moruk ödeme şeklini begenmedim ben o yüzden ist burak kardeşimizin yzptıgı tophanede peşin ödemeli buluşmada yokum :queen::queen::queen:

ama son ana kadar belli olmaz benim işim

saygılar
erdinç polat :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
İşlerimden ötürü bu hafta motoruma binemeyeceğim ama akşam orada olmak isterim. Ah şu işler bir yetişse...

bu formun civisi çıkmış .. ??? !!!!! Etiketler: top ?????

boyle etikete aklı olan biri gelirmi burak ?? ((:)

a

evet benden bu kadar el çıkıyoooo yetermii parmaklarımda var ellerim ayaklarım ve parmaklarım :p:p:p:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

adı "tophane" olan bir yerde buluşmak ne kadar mantıklı düşünmek lazım :mrgreen:

Buluşma fotoğraflarını dört gözle bekliyorum. :cherry: Gelsin de bir tespit edelim üyelerimizi :queen:

evet baş top.ha.ne.li.le.ri sayıyorum jes,erdinç,ve yine jessssss yine erdinç yetermi modum lütfen topiğimin suyunu çıkarmayın:p

Tophaneciler siziiiii :mrgreen:

Bu da dedelerin klasik lafı gibi oldu; "napıyon len tophaneci" :mrgreen:

evet baş top.ha.ne.li.le.ri sayıyorum jes,erdinç,ve yine jessssss yine erdinç yetermi modum lütfen topiğimin suyunu çıkarmayın:p
kanka zaten suyunu çıkarmışsın .. açtıgın bi topic de dogru olsun dişimi kıracam,,

en son isantbul mt açtın hatırlarsan ...

(:)

bu buluşma yatar şimdiden ((:):queen:

:queen:len dört gözlü trafik canavarı gelmede çıplak resimlerini verim internete

valla kankalar gelen gelir gelmeyen gelmez ben ordayım 7.30 dan itabaren sabahtanda mekena söylicem akşama yer ayarlarmısınız diye

Son düzenleme:
iki kişilik olsun kanka ((:)
boy frendinle sen ((:)

güzel bi buluşma olacak kanatindeim . malesef o gün istanbul dışında olacagım için katıamayacagım ...

hoş etiket de biraz ön ayak oldu tam katılmayı düşünüyodum etiketle burun buruna geldim

yap yap satışı yap hemen kdv yi eklemeyi unuma ben senden sonra alcam katma değerini beyfendi nereye yolculuk :):):):)

ah be abi anaolu yakası olarakhergün caddebostan sahil topiği açtık bak şakır şakır işliyo siz avrupalı gençler burjuva özentili gençler satıştada bir numarasınız :p:p:p

açın her gün tophane topiği buluşun :p:p:p

olm bence sen tekbasına oturursun orda :D:D.d

canım sana yarın iyi çalışmalar:queen:ben yerine demlenirim orda

ah be abi anaolu yakası olarakhergün caddebostan sahil topiği açtık bak şakır şakır işliyo siz avrupalı gençler burjuva özentili gençler satıştada bir numarasınız :p:p:p

len çağrıyonuz milleti allahın taşının oraya napıyonuz çok merak ediyom zaten:queen::queen:

Son düzenleme:

morukcum bızde gelıoz caddeye ama ole sızın gıbı oturup pıneklemeye dııl anladın sen
sallama sen onları burak ama gıdıse bakılırsa bugun tek takılcaksın gıbı gelıo kankı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar