[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efendimmmmm kahvaltı işi cadı ile aparat a devredilmiştir.. organize onlara ait...

ESAS KONU BAŞKA;

Yeşim ile Emre nin nikahında MT tarihinde bir ilk gerçekleşecek, nikah sırasında ve sonrasında hatta belki evden gelin çıkarken SİLAH atıyoruz...
Bu yüzden herkez dolu bir tabanca ve yedek şarjör bulunduracaktır.. tabanca markası : su tabancası, yedek şarjör de 1.5 lt lik şaşal sudur.. getirilmesi zorunludur... eylem anının resimleri çekilip topiğe atılacaktır :cherry:

AYRICA o süper Salacak toplantısı için herkese teşekkür... ekipte ekipman da
iyiydi... Önce manzara resimleri sonrada geceden 3-5 resim ...

SUHULET İM

AKŞAM GÜNEŞİM... ÖMRÜMÜN RENGİİİ....

VE ARKADAŞLARIM...

ahada bu resimde son resim :queen::queen::queen::queen:

Ya dedim ya malum son hızla son hazırlıklar peşindeyiz :) İşlerimiz erken bitseydi gelecektik sonlara doğru da olsa yanınıza ama kısmet :pale: Nikahtan sonra özgürüz her yere geliciiz inş. :mrgreen: Şu öss yi atlatalım da hayırlısıyla :queen:

Beyim izin vermedi demiyosun da bahaneler üretiyosun yani :) cık cık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bilmem beyim bilir evet :queen: Ama beraberdik zaten işlerimiz vaadı :)

aparat her pozda var o ne oluyo şindi :queen::queen::queen::queen::queen:

eh dahada anlamadıysan ne diyeyim sana:bounce::bounce::bounce:

QUOTE=OGLUMVE BEN;1199346]alıcaz ifadenizi salacak ekibi olarak :rendeer::rendeer::queen::queen::queen:[/QUOTE]

::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

hangi resimde :silent: gördüm gördümmmm o benim paketim
gitti güzelim paket :p sigara paketimi kaybettim hükümsüzdür :queen:

enson pakedin peşinden ağlıyodun nasıl sakinleştinmi bari:cherry::cherry::cherry:

İşi gücü bırakıp gelseymişiz keşke yahu (bob) tadında bir geceyi kaçırmışız desenize :p :queen:

evet kaçırdınız ne makara vardı hele bide tayfa harici bi arıza takıldı tam komedi:):)

Son düzenleme:
bob da gelecek mi yarın gelecekse biz de uğrayalım :queen:

abi şindi onlar hazırlık falan işleri var zaten sende ne gazcı adamsın zeten gelmicekler bilmiyonmu :queen::queen::queen:

Ya ne adasmlarsınız yahuu :mrgreen: Evet deli gibi işimiz var hatta demincek birbirimizi yedik telefonda nasıl olcek bu işler diye hele yarın ohooo mahvolmuş durumdayıs :queen: ama işler biterse bi soluklanmak için uğrarız kafamız dağlır azıcık yorgunluk atarız :) bob da geliyosa iyice dağılırız zaten :queen: :queen:

Ya ne adasmlarsınız yahuu :mrgreen: Evet deli gibi işimiz var hatta demincek birbirimizi yedik telefonda nasıl olcek bu işler diye hele yarın ohooo mahvolmuş durumdayıs :queen: ama işler biterse bi soluklanmak için uğrarız kafamız dağlır azıcık yorgunluk atarız :) bob da geliyosa iyice dağılırız zaten :queen: :queen:

daha erkendi bol bol zamanınız olur kavga için acele etmeyin bence bizim yüzümüzden :queen::queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar