[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalabalık olmaya başladık, masa için öncü birlik yollasakmı ne ??? :silent:

ben zaten 9.30 gibi orda olurum erken gelmek istiyen beni bulabilir benimle gelmek istiyen yeni çeriler cıkar heralde:rendeer::rendeer::rendeer:mesela serhat ve sstek ne dersiniz :queen::queen:

gece vardiyası benim işim sana ne oleyyo:bounce:

evl usta gece topiği güncelliyen tüm arkadaşlara teşekkürler:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
listeye beni de ekleyin :cherry: bensiz olur mu?

::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn (bunun için para aldım) :queen:

KATILIMCI LİSTESİ
(3 Ağustos 2008 - Çengelköy Çınaraltı Çay Bahçesi , Saat 11:00)
Çınaraltı Çay Bahçesi Süperbabanın çekildiği kahvedir, Çengelköye geldiğinizde kime sorarsanız gösterir..

1. OĞLUMVEBEN
2. MYHEN
3. DELİPOYRAZ +1 - bi de civciv dermişimmmmm
4. DOSTDARK
5. ROMEO
6. BY_MOTO
7. AYBİKETA
8. HANEDAN12
9. APARAT
10. KUYUCADISI
11. SSTEK :)
12. DOĞAN_34 (umarım gelir)
13. YESCHİM +1
14. SRHT949
15. ANTİENTEL
16. HALİS
17. ONURAY +1
18. GKN (kesin değil)
19. TUGCETUGCE (kesin değil)
20. ................

Hemende yaz beni hiç sorma soner işin gücün varmı Abi yaa nedir senden çektiğim:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
ben çengelköylüyüm ve her pazar mutlaka orda kahvaltı yaparız ailece.sizinle bende orda olmaktan keyif alacağım

yalnız saat 11 denmiş ama o saatte orada yer bulmak imkansızdır.mümkün olduğunca erken gitmekte fayda var çınaraltına

Son düzenleme:
ben çengelköylüyüm ve her pazar mutlaka orda kahvaltı yaparız ailece.sizinle bende orda olmaktan keyif alacağım

yalnız saat 11 denmiş ama o saatte orada yer bulmak imkansızdır.mümkün olduğunca erken gitmekte fayda var çınaraltına

saol usta ben erken gidip yer ararlıcam:rendeer::rendeer:

Hemende yaz beni hiç sorma soner işin gücün varmı Abi yaa nedir senden çektiğim:p

usta sensiz olurmu biliyoruz ki işin yoksa ve istanbuldaysan bu güzel kahvaltıyı kacırmassın :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

CANIMMM... şu koca sitede nazım sana geçmeyecekte kime geçecek beaa... :rendeer:

ASLINDA ÇOK HAKLISINIZ ama kahvaltıya uzaklardan gelenler var. Malum pazar sabahı Türklerin meşhur aile saadetlerine kalmak zorunda olan arkadaşlarımız var yada benim gibi evden toparlanıp çıkamayanlar var:cherry: oglumveben (gürkan) erken gidip masa ayarlıyacak, diğerlerimizde işini bitiren düşer :) ortalama bir saat olarak 11:00 dedik. Tanışmak görüşmek dileğiyle...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar