[MT İstanbul] Garipçe - Kilyos Gezisi Fotoğrafları

Ya birisinin bende yağmurluğu kalmış. Tanıyorum ama ismi aklıma gelmedi. Forumdaki nickinide bilmiyorum. Bugün bagajı açtığımda farkettim.

Helal olsun arkadaşlar.:)

Çok güzel gezi yapmışsınız.:cat:

Birlik-beraberlik içinde kazasız belasız daha nice gezilerinizi bekliyoruz..:cat:

Bu arada benim kullandığım model olan Kymco People S 200 den iki tane gördüm birisi sudabatmayanadam'ın biride peoples'in sanırım..:)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Helal olsun arkadaşlar.:)

Çok güzel gezi yapmışsınız.:cat:

Birlik-beraberlik içinde kazasız belasız daha nice gezilerinizi bekliyoruz..:cat:

Bu arada benim kullandığım model olan Kymco People S 200 den iki tane gördüm birisi sudabatmayanadam'ın biride peoples'in sanırım..:)

evet toraman kardeş biri benim diyeride hanım kızımızınki idi oda güzel kullanıyor, senin anlayacagın peopeler çogalıyor, bu gezide den sonra benim km 13.200 oldu servise gittim arka fren kampananın tozunu temizlettim ayrıca balata tozlarını da temizlettim o sırada kayışada bakayım dedim ufak çatlaklar vardı degiştirdim bu arada kymco people ın serviste kayışı yoktu fakat numarası uyan azıcık geniş olan granddink kayışı taktık çok güzel oldu çekişim arttı şimdi ibre 120 yetam olarak vuruyordemekki motorun çekişiyle kayışın çok önemi vardemekki 13000km de kayışı değiştirmek lazım şu an ki çekişi süper

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 AM ----------

ayrıcada granddinkin kayışı peopelen kayışında daha ucuz aklında olsun şimdilik çok memnunum,,,

Ya birisinin bende yağmurluğu kalmış. Tanıyorum ama ismi aklıma gelmedi. Forumdaki nickinide bilmiyorum. Bugün bagajı açtığımda farkettim.

sarı yeleği diyorsun sanırım

askon'a ait o ufaklık koymuştu bende unutmuşum sen yazınca aklıma geldi :mrgreen:

sarı yeleği diyorsun sanırım

askon'a ait o ufaklık koymuştu bende unutmuşum sen yazınca aklıma geldi :mrgreen:

Tamam bir dahaki buluşmaya getirim bari :D
Bu arada hafta içi ehliyetimi gidip trafikten alıcam. Hafta sonu küçük çekmeceye geçicem motorla hava güzel olursa. Biraz yol yapim artık vakti geldi :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SUDA BATMAYAN ADAM:pr:TESCİLLİ MARKAMI ABEY:salut:MOTOR VE AKSESUAR UZMANI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar