[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları İzmit/Maşukiye Gezisi - 27 Mart '11

çok şükür sağ salim geldim eve. Benim için zevkli geçen bir organizasyondu. 330 km yol yaptım. 12 litre yakıt tükettim. Bayağıdır yol yapmıyordum, özlemişim.
Herkese teşekkürler.

Hadi bakalım hoş geldiniz :)

Ne yediniz, ne içtiniz, nerelerde mola verdiniz?

Gösterin bakalım makinelerinizin ve sizlerin fotoğraflarını da daha da çok hayıflanalım bizde..

Tek kelimeyle süperdi:cat:
İnzel alp çemkirim durma len bizmi dedik sana çık kartepeye diye :cherry:
@Osbourne
Ne bulduysak yedik engin abi ama özellikle adını bilmediğim peynir dehşetti.

Mükemmel bir grup sürüşü oldu tehlike yaşamadan gittik geldik. (sağ şeritten kaptıran siyah otomobili saymazsak :p)

Ve dönüş saatinide mükemmel ayarlamışız. Yağmur tam garaja geldiğimizde başladı :bounce:

imrendim açıkcası : ( kismetse nisan sonundan itibaren cbf 150 limle beraber bende sizlere katılıcam . sabırsızlıkla bekliyorumm , gezi ile ilgili foto yükleyebilirseniz seviniriz.

Of of... Süper gezi oldu, çok eğlendim. Yalnız dönüşte Bostancı'dan itibaren öyle bir yağmur yedim ki sormayın gitsin :) Hani yağmur çamur pek iplemem binerim normalde ama bu başka türlü birşeydi :)

Ben o başka türlü yağmuru 2 hafta önce taksim dönüşü yedim botlarımda birer kilo ve boxerımda da yarım kilo su ile eve girdim :queen:

Gelecek birazdan fotolar. Please waiting... :cherry:

250km'de toplam 9 lt. yakıt tüketmişim, gözlerime inanamadım...

Sorunsuz ve keyifli geçmesine sevindim..
Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz fotoları :)

Grubunuzla yaptığım ilk geziydi,tereddütle çıktığım bu geziden oldukça memnun olarak döndüm,ilk fırsatta yine aranızda olmak umuduyla herkese teşekkürler.:rendeer:
Yağmur olayını bide biz karşıya geçenlere sorun, :salut:

BBelt O bostancıdaki yağmura ben bisiklet turundan dönüşte yakalandım :) allahtan hava soğuk değildi üşümedim

Fotoğraf başlığını açarım birazdan.

@MotorKafa, Kartepe'de cross yapamadım ona yanıyorum. :p

@Hakan abi gaz açmıyorsun, yol da uzun... Bende mi Dragstar alsam ne? :)

Ah be inzell'im, gaz açasım olsa ss kullanırdım be çoccum ;) Kaldı ki açsak nasıl yetişecen cingözüm?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar