[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması

bu geziye geliyormusunuz

• geliyorum

Oy: 11 47.8%
  • belki

Oy: 12 52.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
eğer ben işlerimi yoluna koyabilirsem size seve seve rehberlik yapabilirm köy yollarında hatta sabah ve öğlen yemek için çok güzel restorantlar biliyorum hemde hasaplı:)yanlız geziden once buluşma yapıcakmıssınız fakat benım haberım yok bellimi tarihve zaman?

senin en uzak gittiğin yer bizimle beraber otobüsle abant kemalcim ya yapma millet kaybolacak :wiinkk::rendeer::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin en uzak gittiğin yer bizimle beraber otobüsle abant kemalcim ya yapma millet kaybolacak :wiinkk::rendeer::queen:

ahahahahaha motorun km yarısını bu yolda yaptim gürkan abi ben sende gel sanada yolları gösteririm hem öğrenmiş olursun:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne bilim kardeşim ne zaman baksam caddebostandasınız hiç çıkmıyorsunuz ordan ondan şeyettim :bounce::rendeer:

hımmm haklısın abi yanlız avatardakı fotoğrafa bakarsan kütühyada ben ve motorumun oldugu anlaşılırbilir:queen::queen::queen:nese gelıyosun dimi geziye

hımmm haklısın abi yanlız avatardakı fotoğrafa bakarsan kütühyada ben ve motorumun oldugu anlaşılırbilir:queen::queen::queen:nese gelıyosun dimi geziye

bu topiği açana bişeyler demek istiyorum şu anda ortada kim ler geliyor nereye gidilecek nerde toplanacak gibi sorular sorsak cevap alıcamızı sanmıyorum hele bi bişeyler cıksın ortayada bakarız :rendeer:

iyi iyi tarih yaklaştıkça artıyor sayıda.. :) umarım ayın 12 sindeki geziyede katılabilirim.. bide havalar ısındımı o zamana kadar :) :) süper olacak..

4 nisan ok gelebiliriz sanırım :wiinkk:

sizide garipçeye bekleriz 12 nisanda :)

geliriz tabikide ama sizde gelirseniz :queen:

eeee artık tarih verin yani uzadı da uzadı olay

büşra_bjk tarihi yazdıkya :)

4 nisan şile ye

bu topiği açana bişeyler demek istiyorum şu anda ortada kim ler geliyor nereye gidilecek nerde toplanacak gibi sorular sorsak cevap alıcamızı sanmıyorum hele bi bişeyler cıksın ortayada bakarız :rendeer:

abi yeni topic açıcaz ve ordan dewam edeceğiz :) biraz acemiliğimize geldi de kusurumuza bakmayın artık

Son düzenleme:
sende hangi süpürgeden var ki? kronolojik sıraya göre,
1)Çalı - 1750
2) Plastik - 1960
3) R2D2 droid - 2047

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar