[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması

bu geziye geliyormusunuz

• geliyorum

Oy: 11 47.8%
  • belki

Oy: 12 52.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
ben açlıktan ölürüm yemeden duramam :)

draggt bence dediğin en güzeli orda dağılıp sonra belli bir saatte tekrar buluşup yolumuza döneriz en iyisi bu .
herkez istediğini yapar en azından :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mrb arkadaslar siteye yeni üye oldum olursa ins bende gelmek istiyorum,çok istiyorum toplu sürüş yapmayı..neyse arkdaslar grsmk üzere

egeli arkadaşım hoşgeldin.. tanışma topicine yazmamışsın ama olsun bu topici canlandırmışsın.. bende yarım ayvalıklı olarak egeli sayılırım.. :) tekrar hoşgeldin..

hoş bulduk abi ama acayip moralim bozuldu ya ayın 4 ünde acık öğretim sınavım vardı o aklıma geldi ve bütün plan yattı ne yazıkki

yani hoşbulduk:)

Son düzenleme:
gelemiyorum size keyifli sürüşler bol ve içeriği genel muhabbetler... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhaba arkadaşlar çok güzel bi gezi olucağindan bende gelebilirim ve şile ilkbaharda çok güzel olan bi yer fakat benim yol tercihim beykoz şile orman yolu olmalıdır çok keyfe değer bi yoldur sizde uygun gorursenız tabi.

kemalocak34 zaten buluşutuğumuzda hepsinin kararını vermiş olacağız. senin söylediğin güzergahı ben bilmiyorum ama bilen varsa hemen yorum gelecektir.

Gidiş rotası olarak düşünülebilir, önce Beykoz sonra orman köyleri, Polonez köy :) sonra Şile... düşünülebilir ama rota biraz uzayabilir.

draggy bence polonez köy yolundan gidelim orayı zaten çok merak ediyorum.
ama yolu o tarafı bilen sizsiniz sizin belirlediğiniz yollardan gidelim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba arkadaşlar
Havalarında yavaş yavaş düzeleceğini tahmin ederek birçoğumuzun artık çıkıp biraz turlamak lazım düşüncesinde olduğunu düşünerek istanbulda Nisan başı gibi bir buluşma tanışma ve birazda dolaşma :) toplantısına ne dersiniz?
Forumdaki birçok arkadaşımızın toplanıp birlikte birşeyler yapma tanışma olayına sıcak baktığını fark edip bu topici açmak istedim. Şimdilik yaklaşık 9-10 kişi olmuş durumdayız ve bu sayıyı yükseltmek için topici açttım.
Nereye gidileceğine dair fikirlerimizi yazalım, nisan başı ortası gibi de buluşup güzel bir havada buluşalım. Gelecek olanlar buradan mesajlaşıp lütfen fikirlerinizi belirtiniz.

Ve tabiki daha tecrübeli arkadaşların bizlere yol göstermesini ve bize katılmasını çok isterim

Gelecek arkadaşların bu linki/topici okursa iyi olur.

http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html

Tarih 4 Nisandır arkadaşlar.
Gidilecek yer : Şile

sen tarihi 10-11 arası yap atlayın gelin çatalcaya
hazerfan havaalanında cross yarışları var hem boş boş takılmış olmazsınız.

Offf yaaa, evlilik hazırlıklarından fırsat bulabilirsem bende gelmeyi çok istiyorum arkadaşlar :pale:

Gelmeye çalışacağım bende....

Forumdan Uzaklaştırıldı
eğer ben işlerimi yoluna koyabilirsem size seve seve rehberlik yapabilirm köy yollarında hatta sabah ve öğlen yemek için çok güzel restorantlar biliyorum hemde hasaplı:)yanlız geziden once buluşma yapıcakmıssınız fakat benım haberım yok bellimi tarihve zaman?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar