necdet' Alıntı:yaw hergün öğümceden geçiyom ama babanın yerini hiç dikkatimi çekmedi
neyse bu akşam dönüşte dikkatle bakim gerçe hergün atvlerle yarışıyoruz :queen: belki orasıdır
Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ;
08 Temmuzda yapılan sınav sonuçları için www.gelisimsurucu.com dan bakabilirisiniz...Direksiyon sınavı büyük ihtimal 29 30 temmuzda yapılacak...
serkan79' Alıntı:abi sen sünnetleri bitirdinmi kalmadımı kesilecek çocuk![]()
Tecrübeli bayan sürücü yok ne yazık ki aramızda :mrgreen:beni kim artçı olarak alır?
tercihan tecrübeli bayan motorcu olabilir mesela
boy' Alıntı:
Tecrübeli bayan sürücü yok ne yazık ki aramızda :mrgreen:
Sizin gibi bir bayanı artcı almak o insan icin ve motoru için büyük şerefdir, tabiki diğer bayanlarıdaelay' Alıntı:ya ben geleceğimi söylemiştim ama o çevirmeye yakalanmadan önceydi; beni Artçı olarak alan olursa gelebileceğim yoksa yalan olurum :salut:
muhendis1959' Alıntı:BEYLER AŞKOLSUN SİZE YANİ DARÜLACEZE İLE İLGİLENDİĞİMDEN GEREKLİ İLGİYİ GÖSTEREMEDİM DİYE BENİ NASIL YAZMAZSINIZ YAAAA BÖYLE BİR GEZİNİN EN BAŞINA OLMASA BİLE,( DAHA KIDEMLİLER VAR)BENİDE YAZIN GÖKSELİN ALTINA OLABİLİR NEDE OLSA DARÜLACEZEDAŞIM TABİKİ +1 OLARAK :queen: :queen:
Rüzgarınoğlu' Alıntı:Erhancım Early Riders Team olarak Pazar günkü gezide sizlerle olmaktan büyük onur ve zevk duyarız....:cat:
Listeye Early Riders Team olarak eklemenizi rica ederim....:rendeer:
DARKDIAMOND' Alıntı:Sırf bu gezi için yıllık iznimi erken başlattım.Pazar günü ordayım Patron.Yaz benide.Eşimle birlikte orada olucam mutlaka.:cat: