[MT - İstanbul] Balkan Motokros Şampiyonasına gidelim..

atanurcanbalkan.jpg
[/center]
29 haziran pazar günü İstanbul çatalca yolu üzerinde Hazerfen havaalanında motokros yarışı var..

Benim gibi canı sıkılan etkinlik olsun diyenler varsa gidelim beraber,ben buluşma mekanı belirlemedim,gelecek olanlar olursa
Sabah saat 10:30 da beylikdüzü muayene istasyonundayız gelecekler için e-5 den avcıları geçtikten sonra bauhause yapı marketten 1km ilerde sağda..
Büyükçekmece gölünü kenarında güzel bi gün..

Doğu Avrupa Açık Balkan Motokros Şampiyonası’nın ikinci Ayak yarışı, 29 Haziran 2008 Pazar günü Hezarfen Havaalanı Motokros Parkurunda start alıyor...
Doğu Avrupa Açık Balkan Motokros Şampiyonasının 2. ayağının gerçekleşeceği yarışta ayrıca, Türkiye Motokros Şampiyonasının 3. ayağı da yapılacak...
Balkan ve Avrupa Şampiyonalarına ev sahipliği yapan ve Türkiye Motosiklet Federasyonun uluslararası yarışlar için hazırladığı Hezarfen Havaalanı’nda özel olarak hazırlanmış ve 13 rampadan oluşan 1800 metrelik parkurda yarışacak olan katılımcılar, 28 Haziran Cumartesi serbest antreman ve sıralama turlarının ardından 29 Haziran Pazar günü saat 12:00’den itibaren start alacak.
Heyecan ve adrenalin dolu dakikaların yaşanacağı yarışlar, Balkan Ülkelerinin ve Türkiye’nin Milli Sporcularının yaklaşık 30 dakika + 2 turdan oluşacak ve 6 rampadan oluşan, yükseklikleri 6 – 7 metreyi bulan atlayışlar ve toprak parkurda nefes kesen gösterileriyle izleyiciler için gerçek bir şölene dönüşecek.
Gerçekleşecek organizasyonda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen profesyonel Türk yarışçılar; Sırbistan- Montenegro, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan ve Makedonya ‘dan gelen rakipleriyle mücadele edecek.
65cc, 80cc, 125cc, 250cc olmak üzere 4 sınıf üzerinden koşulacak yarışlara yaklaşık 80 yarışçının katılması bekleniyor.

Evet katılacakları bekliyoruz.....

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar bende bu yarışta görevliyim, yapacak daha iyi bir planınız yoksa buyrun gelin.
Ulusal bir yarış bu, kendi yarışçılarınıza destek olun.
Geçen seneden bir iki kare.
img1684smallzw7.jpg

Kareye uçakta girmiş dikkatli bakın:wiinkk:
img1606smallhy0.jpg

Katılımın ne kadar fazla olduğunu start anındaki ilk rampadan anlıyoruz.:queen:
img1634smalljr7.jpg

Valla biz sevmeyiz cross falan bize supersport olucak kimse gelmezse ben gelicem mikrop :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla biz sevmeyiz cross falan bize supersport olucak kimse gelmezse ben gelicem mikrop :p

Cross du supersport tu moto gp ydi bahane
Mesele milli bir mesele.
Üç gün önce miili takımı destekledik, yarın bu gençleri desteklememiz lazım.
img1569smallgu8.jpg

MT den insanede orada olucak ama sanırım bu topigi görmedi.

keşke topiği bikaç gün önceden açsaydınız yarın başka biyere sözüm var yoksa gelmek isterdim yakınımda zaten :)

keşke topiği bikaç gün önceden açsaydınız yarın başka biyere sözüm var yoksa gelmek isterdim yakınımda zaten :)

Aslında Haydi Motocross SEYRETMEYE - 25-06-2008, 13:47 PM
diye 3 gün onceden acılmış bi topic mevcut ama benımkı dahıl 7 cevap verılınce gormemen normaldir dostum...

bgun ordaydim....seyirci yok,organizasyon yok(kotu)
2 saat izledim
son 1 saati sikiciydi!
size yarin iyi eglenceler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bgun ordaydim....seyirci yok,organizasyon yok(kotu)
2 saat izledim
son 1 saati sikiciydi!
size yarin iyi eglenceler
Dostum bugün antremanlar olur ve çok da zevk vermez açıkcası.
kross da Organizasyon kötüdür hatta olmaz (yarım yamalak bir kupa töreni ) ama heyecan dorukta olur pazar günü öğlen asıl yarışı izlersen, o omuz omuza çekişmeyi görsen eminim zevk alırsın.

Motosikleti
Dl650vstorm
hasan ben gelirim...::plus1:: hiç cros seyretmedim ..e hadi yarın gidip izliyelim.

Motosikleti
Dl650vstorm
beylikdüzü araç muayne istasyonu nasıl???sabah 10:00 da buluşuruz.

Motosikleti
Dl650vstorm
tamam bende seni ekledim..12 de başlıcakmış çok erken değilmi şunu 10:30 yapalımmı?

Motosikleti
Dl650vstorm
avcılar.büyükçekmece vs vs 3. bölge nerdesiniz yav..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar