[MT - İstanbul] Avrupa Yakası Ortak Buluşma Noktası

mekan hayırlı olsunda avrupa yakası için ya anadolu yakası ne olacak. bilgilendirirsen sevinirim.

selam millet ben geldim:rendeer: ama kimse yok nerde millet :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam millet ben geldim:rendeer: ama kimse yok nerde millet :pr:

aha aksi kardeşimiz gelmiş araba anca çamurdan çıktı herhalde :queen: yaw cihan haftasonu bruncha gidelim özledim seni ve fıkıralarını ne dersin:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
parada harcamayız paşaya baskına gideriz misafir kovcak hali yokya :queen:

007

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Ben de Elazığ'dan kalkıp geleyim bari.

Okuyunca imrendim valla. Büyükşehirde olmanın avantajı işte. Bir haftada anca varırım oraya herhal. Birileri misafir ederse belki düşünürük, biz ağır adamız öyle her yere de gitmezük.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
blşm

arkadaşlar istanbula geldim gelmesinede salıya kalamıcam galiba hafta sonu yokmu bi program özledik sizi yaw şöyle oturup birer çay içsek sohbet etsek diyorum,hadi bakalım eller havaya.bu akşam desperados ogünün yanındaydım salonu çakılıydı sizleri çok özlemiş gelmiyorlar diyo.:queen: :pr: :wiinkk:

007

arkadaşlar istanbula geldim gelmesinede salıya kalamıcam galiba hafta sonu yokmu bi program özledik sizi yaw şöyle oturup birer çay içsek sohbet etsek diyorum,hadi bakalım eller havaya.bu akşam desperados ogünün yanındaydım salonu çakılıydı sizleri çok özlemiş gelmiyorlar diyo.:queen: :pr: :wiinkk:

Ümmet abicim hafta sonu hava güzel olursa buluşuruz neden olmasın...:) Ogün kardeşimize de bi türlü gidemedik... :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw arkadaşlar cihan hastanlanmış hasta olmasaydı buraya 10kere yazardı şimdiye kadar ne oldu acep çekirdekmi boğazına kaçırdı:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet baba seni cumartesi kahvaltıya davet ediyorum evet dersen sevinirim
güzel bir yerde kahvaltımızı yaparız sende zaman yettiği kadar maceralarını anlatırsın saygılar:)

007

Okuyunca imrendim valla. Büyükşehirde olmanın avantajı işte. Bir haftada anca varırım oraya herhal. Birileri misafir ederse belki düşünürük, biz ağır adamız öyle her yere de gitmezük.

Elazığ' a sevgiler saygılar burdan... Her zaman bekleriz... Bu arada kaç kiloyuz hocam ağır adamız demişsin... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar