[MT - İstanbul] Avrupa Yakası Ortak Buluşma Noktası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
% 15 yeter yaw..naapcaz %50 yi..he alıştık %15 e..bide herkese yapsalar..:mrgreen:
S&S

Super Moderator
adamına göre yapıyolar indirimi paşam öle herkese %15 indirim olmaz hehehehehe sen anladın olayı:mrgreen:

arkadaşlar çok qüzel bi yer bulunmuş. Ben Halkalı'da oturuyorum, eğer oradan gelecek bi ademoğlu varsa beraber gidelim. bi de müslüm abi sen de gelecek misin, seninle tanışmayı çok istiyorum :) saygılar.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
güzel bir buluşma oldu ,
boğaz havası da iyi geldi :)
bir sonraki buluşmada görüşmek üzere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dün fotorağfcı izinliydi haftaya iş başı yapıyor:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel buluşmaydı iyi güldük, beni zırt pırt parnaklayan Haxo,ya ve arızalı Aksi'ye teessüflerimi fışkırtırım. :p
Haa bir de unutmadan, hesabı ödemeden sıvışmaya kalkan arkadaşları da esefle kınıyorum.....::angry2::
Oraya hep gidicez ayıp yani, bu kadar küçük hesap peşinde koşmayın...

Güzel buluşmaydı iyi güldük, beni zırt pırt parnaklayan Haxo,ya ve arızalı Aksi'ye teessüflerimi fışkırtırım. :p
Haa bir de unutmadan, hesabı ödemeden sıvışmaya kalkan arkadaşları da esefle kınıyorum.....::angry2::
Oraya hep gidicez ayıp yani, bu kadar küçük hesap peşinde koşmayın...

abi sana katılıyorum hakikaten bu mekan artık bizim mekan bende 1 çayın hesabını yapan adamları ve hesabını vermeden kaçan arkadaşları kınıyorum bunun gibi insanların aramıza katılmasınıda istemiyorum bu kendi fikrim bunuda belirtim bu arada bu tip insanlar bize her zaman zarar veren insanlar ve yine ustüne basarak dile getirmek istiyorum lütfen arkadaşlar bunun gibi terbiyesizlikte bulunmasınlar. her kese saygılar :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
abi sana katılıyorum hakikaten bu mekan artık bizim mekan bende 1 çayın hesabını yapan adamları ve hesabını vermeden kaçan arkadaşları kınıyorum bunun gibi insanların aramıza katılmasınıda istemiyorum bu kendi fikrim bunuda belirtim bu arada bu tip insanlar bize her zaman zarar veren insanlar ve yine ustüne basarak dile getirmek istiyorum lütfen arkadaşlar bunun gibi terbiyesizlikte bulunmasınlar. her kese saygılar :rendeer:

Çay bahçesinden en son biz çıktı hesapta iki çay ödenmemişti:)
aksi bende kınıyorum bu arkadaşları:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

bunu bukadar büyütmeyin arkadaşlar benim gibi unutmuşlardır:queen:
tam giderkene aklıma geldide bir arkadaşa verdim :)

bunu bukadar büyütmeyin arkadaşlar benim gibi unutmuşlardır:queen:
tam giderkene aklıma geldide bir arkadaşa verdim :)

abi büyütücek bir şey yoki sadece dile getirmek istedik farkındaysan biz birbirimizin hesabını her zaman öderiz bundanda gocunmayız zaten ama aramıza kendini bilmezler gelipde bizden veya bizim gibi 3.5 çayı aramayan insanlara yıkmaları insanın zoruna gider yani ben bunu dile getirmek istedim bu olay ilk deyil yani bunuda hatırlatim o insanlar bu yazıları okuyorlarsaki eminim okuyorlardır,da neyse mubarek ayda bozmiyim kendimi sadece kınıyorum hesap yapanları sonuçta bizim ordaki toplanma amacımız gayet ortada ve herkesin buna dikkat etmesini istiyorum insanları kırmak faydalanmak deyil bizim toplantılarımız bunu herkes böyle kabullensin bu lafım o tarz insanlara bu benim fikrim benim görüşüm tekrar saygılar :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi büyütücek bir şey yoki sadece dile getirmek istedik farkındaysan biz birbirimizin hesabını her zaman öderiz bundanda gocunmayız zaten ama aramıza kendini bilmezler gelipde bizden veya bizim gibi 3.5 çayı aramayan insanlara yıkmaları insanın zoruna gider yani ben bunu dile getirmek istedim bu olay ilk deyil yani bunuda hatırlatim o insanlar bu yazıları okuyorlarsaki eminim okuyorlardır,da neyse mubarek ayda bozmiyim kendimi sadece kınıyorum hesap yapanları sonuçta bizim ordaki toplanma amacımız gayet ortada ve herkesin buna dikkat etmesini istiyorum insanları kırmak faydalanmak deyil bizim toplantılarımız bunu herkes böyle kabullensin bu lafım o tarz insanlara bu benim fikrim benim görüşüm tekrar saygılar :rendeer:

bazen oluyor işte ama olmaması gerekir tabi bende bir iki kere şahit oldum
bir arkadaş paraları topladı 15ytl açık çıktı 2-3arkadaş tamamladık bizde gitmiş olsaydık o parayı toplayan kişi ödeyecekti

arkadaşlar bende bu buluşma yerine gelmek isterim nezaman tam olarak nasıl gelebileceğimizi yazarsanız sevinirim buarada biyatlar biraz pahalı geldi bana sizin bütçenizi bilemem ama niysee...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı

007

@zuhtupasa: Bu mevsimlerde boğaz başka güzeldir... Ha gizli yerlerde kalmıştır belki kel-ebek...:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
@zuhtupasa: Bu mevsimlerde boğaz başka güzeldir... Ha gizli yerlerde kalmıştır belki kel-ebek...:cherry:

Walla bizim buralarda kalan kelebek melebek yok..ha etiler civarında agaçlık alan cok var..ondan oralarda cok vardır..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar