Super Moderator
%15 İndirim isterüüük...1.5 ytl. lik cayda...:mrgreen:
paşam %50 indirim yapan yer ne zaman bulucaz acaba
%15 İndirim isterüüük...1.5 ytl. lik cayda...:mrgreen:
Güzel buluşmaydı iyi güldük, beni zırt pırt parnaklayan Haxo,ya ve arızalı Aksi'ye teessüflerimi fışkırtırım.![]()
Haa bir de unutmadan, hesabı ödemeden sıvışmaya kalkan arkadaşları da esefle kınıyorum.....::angry2::
Oraya hep gidicez ayıp yani, bu kadar küçük hesap peşinde koşmayın...
abi sana katılıyorum hakikaten bu mekan artık bizim mekan bende 1 çayın hesabını yapan adamları ve hesabını vermeden kaçan arkadaşları kınıyorum bunun gibi insanların aramıza katılmasınıda istemiyorum bu kendi fikrim bunuda belirtim bu arada bu tip insanlar bize her zaman zarar veren insanlar ve yine ustüne basarak dile getirmek istiyorum lütfen arkadaşlar bunun gibi terbiyesizlikte bulunmasınlar. her kese saygılar :rendeer:
abi sana katılıyorum hakikaten bu mekan artık bizim mekan bende 1 çayın hesabını yapan adamları ve hesabını vermeden kaçan arkadaşları kınıyorum bunun gibi insanların aramıza katılmasınıda istemiyorum bu kendi fikrim bunuda belirtim bu arada bu tip insanlar bize her zaman zarar veren insanlar ve yine ustüne basarak dile getirmek istiyorum lütfen arkadaşlar bunun gibi terbiyesizlikte bulunmasınlar. her kese saygılar :rendeer:
bunu bukadar büyütmeyin arkadaşlar benim gibi unutmuşlardır:queen:
tam giderkene aklıma geldide bir arkadaşa verdim![]()
abi büyütücek bir şey yoki sadece dile getirmek istedik farkındaysan biz birbirimizin hesabını her zaman öderiz bundanda gocunmayız zaten ama aramıza kendini bilmezler gelipde bizden veya bizim gibi 3.5 çayı aramayan insanlara yıkmaları insanın zoruna gider yani ben bunu dile getirmek istedim bu olay ilk deyil yani bunuda hatırlatim o insanlar bu yazıları okuyorlarsaki eminim okuyorlardır,da neyse mubarek ayda bozmiyim kendimi sadece kınıyorum hesap yapanları sonuçta bizim ordaki toplanma amacımız gayet ortada ve herkesin buna dikkat etmesini istiyorum insanları kırmak faydalanmak deyil bizim toplantılarımız bunu herkes böyle kabullensin bu lafım o tarz insanlara bu benim fikrim benim görüşüm tekrar saygılar :rendeer:
Akşama durum nedir? Toplanacak mıyız...![]()
Akşama durum nedir? Toplanacak mıyız...![]()
@zuhtupasa: Bu mevsimlerde boğaz başka güzeldir... Ha gizli yerlerde kalmıştır belki kel-ebek...:cherry: