[MT İstanbul] 9 Temmuz 2006 / Abant'a gelmek isteyenler buyrun topiğimize..

Hocam çok abartmışsınız gözünüz korkmuş. Tamam mudurnuydu göynüktü olmaz dogru. Direk abanta gidilip dönülür. Çok risk almayalım motorumuz küçük diyorsanız sabah çok erken kalkar yola çıkarsınız. İstediginiz yerede gidersiniz. Grubu yavaşlatma diye bişey olmaz yavaş olan yavaşlatırım hızlı olan hızlıyım yeni olan acemiyim diye gelmesin olurmu öyleşey grubun ne anlamı kaldı. En yavaş kimse onun hızında gidilir. Hızlı olanlarda zorla tutulmuz onlar basar ilerde bir yerde beklerler sonra yine basarlar böylece ne yavaş gitmek zorunda kalırlar nede gruptan koparlar. Acemilere hertür yardım yapılır.
Günde gitgel 500km de öyle çok yol sayılmaz. Dönüş geceyebile kalsa otoban olacagı problem olmaz.
Hadi hocalar biraz cesaret naylon olmayalım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar malesef ben gelemicem cumartesi kandıraya gitmem gerekiyor
size iyi eğlenceler diliyorum kusuruma bakmıcanızı biliyorum sevgiler saygılar:pale:

ewet arkadslar son 2 gün gidiyoruz abantta ona göre gelecek olanlar ses wersin

Artık belirlense nerede nezaman buluşulacak. Kaçta çıkılacak. Benim gelmem kesin degil.
uydurabilirsem 10-11 gibi çıkmaya çalışacagım.

Arkadaslar Bız serdarla yaptıgımız ıstışare sonucunda katılmamaya karar verdık.. Bır daha kı sefere belkı ıkı gunluk bır olaya katılırız dıye dusunduk dogrusu..

Sıze ıyı eglenceler

Selamlar

Abi topiç sahabı nerede haftayamı alsak naapsak herkes kaçıyo.

gidiyoruzzzzz

lubimaya54' Alıntı:
ewet arkadslar son 2 gün gidiyoruz abantta ona göre gelecek olanlar ses wersin

ben varım lubi. kimseler gelmesede 2-3 motorda olsa çıkarız yola meraketmeyin hatta su birikintisi görünse durup kurumasını bile bekleriz:queen: :queen: :queen:

tabiki gelemeyenler içinde bol bol resmimiz olacaktır duyrulur:bounce: :bounce: :bounce:

ewet gildor bence gelmeyenler cok sey kacırcak..hareket sakaryadan lemar önu saat 10.00 da..kımse gelmesede ben gildorla gidecem bu geziye..kafaya koydum 2 aydırda aabant abant diye bagırıyoruz...gelecek olanlar lütfen tekrardan söylesin...SAKARYA MT nerdesiniz???

şu anda istanbuldayım ne yazık ki işlerim uzadığı için bir kaç gün daha buradayım o yüzden çok istediğim abant gezisine katılamıyorum.umarım siz çok eğlenirsiniz.şimdiden size iyi yolculuklar

biz 3 kişide olsak abant gezisini cok guzel bir sekılde gerceklestırdık..fotoları paylasacagız

abi motorun her tarafı zift içinde sabahtan beri ugrasıyorum 1 litre gaz harcadım...ancak temizlendi özgür cok zor cok ugrastırıyo abi

Son düzenleme:
Hocam birileri abanta gidecekti nooldu haftası geldi hala bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar