[MT İstanbul] 8 Nisan '11 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Tühh bana da bahane çıkmıştı mangalı yakmaya.:p
Neyse İnşallah planlar tutar, gelirsin de yaparız yeni planları.:cherry:
Anneye selamlar, ellerinden öpüyoruz.:)

Insallah tutar planlar..

Anneme selamlarmi?
Yahu bana sali günü 3 saat cam pencere sildirdi anam... :cherry:
Bu saka degil yemin ederim...
Olm burada az birseyler var surada az var..
Temizle Remzi temizle.. :cherry:

Ama ev pril pril oldu.. :cherry:

Haketmişindir sen.:p
Şu anda halen PC başında olmana bile şaşıyorum ben açıkçası. Teyzemin ellerine sağlık, senin de tabi:cherry:

Haketmişindir sen.:p
Şu anda halen PC başında olmana bile şaşıyorum ben açıkçası. Teyzemin ellerine sağlık, senin de tabi:cherry:

Anam benim eve geldigimi duymadi sanirim..:cherry:
Anam kalktiginda ben burada yokum abi.. :queen::queen:
Canima okuycak... :cherry:

uykuluk kokoreç, kelle paça, işkembe allah allaaah
anam bu topik tam benlik olmuş :)
yarın belli olacak katılıp katılamayacağım
lanet çinlilerden bi kurtulursam gelicem :)

bende gelmeyi düşünüyorum. uzun süredir forumdayım ama daha bir etkinliğe katılmak nasip olmadı :) hem sizlerle tanışmış olurum, hemde şu güzel dürümün bir tadına bakarım :) orada görüşmek üzere.

bu arada, yeri bilmiyorum, umarım gösterdiğiniz haritalar yardımı ile bir şekilde bulurum :D

Abiler yaka kartı olsa herkes birbirini tanır aslında yapılcak deniliyordu bi ara ben gelemiycem büyük ihtimalle ama gelenler orada tanışanlar en azından forumda da tanıyabilsinler birbirlerini.:)

Aranıza yeni kaTıLan ve oraya yakın civarda oTuran birisi oLarak geLmeye çaLışacağım. Umarım yabancıLık çekmem :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------

bende gelmeyi düşünüyorum. uzun süredir forumdayım ama daha bir etkinliğe katılmak nasip olmadı :) hem sizlerle tanışmış olurum, hemde şu güzel dürümün bir tadına bakarım :) orada görüşmek üzere.

bu arada, yeri bilmiyorum, umarım gösterdiğiniz haritalar yardımı ile bir şekilde bulurum :D

Umut7, mekanın yeri çok basiT, Acıbadem BİLFEN'i biLiyorsan yeTer. KoLeji soLuna aL ve yoL biTene kadar devam eT, geneLde hep rampa iniyor oLacaksın ama soLa kıvrımLı bir rampa var yoLun sonunda, biTirince hemen sağda kaLıyor arkasında da oToyoL bağLanTısını görürsün zaTen =)

Haritaları ve google maps konumunu inceleyin. Bulamazsan beni ararsın ben alırım bir yerden. 0533 390 77 96 telefonum.

Abiler yaka kartı olsa herkes birbirini tanır aslında yapılcak deniliyordu bi ara ben gelemiycem büyük ihtimalle ama gelenler orada tanışanlar en azından forumda da tanıyabilsinler birbirlerini.:)

Yaka kartı işini yapacağım bu sefer, evet.

Aranıza yeni kaTıLan ve oraya yakın civarda oTuran birisi oLarak geLmeye çaLışacağım. Umarım yabancıLık çekmem :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------

Yabancılık çekilmiyor nedense herkes bir anda samimi oluyor böyle etkinliklerde :mrgreen:
Bekleriz..

uykuluk kokoreç, kelle paça, işkembe allah allaaah
anam bu topik tam benlik olmuş :)
yarın belli olacak katılıp katılamayacağım
lanet çinlilerden bi kurtulursam gelicem :)

Yavaş gel Mehmetçik...

aşırı hız (yemekte bile olsa) felakettir...:cat:

:queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

ben de ilk defa böyle bir etkinliğe katılıcam , bakalım nasipse akşamda dürüm ayran var gibi :mrgreen:

Selam

Ozi selamun aleyküm afiyet olsun...sonrasında gazlıyacaksan gelirim...

ah bende gelebilsem keşke, perianal abse-fistül, internal homeroid arasında gidip geliyorum:)

02- Hersekli
03- Jam Session
04- TEKTEKER_RAMÇO
05- Overcloud
06- Skullhunter
07- sametagir
08- Reşit
09- emre_tnl
10- siyahatmaca
11- YurdaCooL
12- RunemagicK
13- babaçi
14- Arjantinli69
15- mahonny
16-sudabatmayanadam
17-arslanfb
18-KURUBUZ

Ben de geliyom....

Poseidon akşamüstü havanın çok kötü yağacağını söylüyor ama hayırlısı..!

hava.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar