Yemeyeceğimi nerden biliyosunki??
OK ozaman bizdensin:rendeer: :cat: :rendeer:
Biz menemen sevenler derneğine girebilirsin:queen: :queen: :queen: :queen:
Yemeyeceğimi nerden biliyosunki??
Biz dediğin kimlerdir? Ne iş yaparlar? Hem bakalım ben kabul edecek miyim bu davetinizi? Düşünüp size dönceem ben beklemede kalın plss:queen:
Pınarr;634719' Alıntı:Biz dediğin kimlerdir? Ne iş yaparlar? Hem bakalım ben kabul edecek miyim bu davetinizi? Düşünüp size dönceem ben beklemede kalın plss:queen:
Biz Menemen sevenler ve manamani yaşatma derneği üyeleriyiz
ama bakalım biz seni kabul edecekmiyiz
her sahanda yumurta yiyeni almıyoruzda![]()
![]()
![]()
![]()
kesinlile...
sahanda yumurtayı menemene tercih edenin yumurta kadar aklı yokturr...
...:queen: :queen: :queen:
vınvın;635276' Alıntı::bounce: :bounce: :bounce:
Arkadaşlar bütün resimler bu kadar mıydı :silent:
Delipoyraz senden 6 mayısla ilgili arkadaşından gelecek yanıtı sabırsızlıkla bekliyoruz :wiinkk:
Cevap geldi.... O gün PALYAÇOmuz var artık.. maliyeti ile ilgili bilgiyi özelden yazacağım sana hande... Ayrıca çok önemli bir gelişme oldu, belki ismini duymuşsunuzdur GREEN PARK OTELLER Grubu o gün bize tatlı ve tuzlu kurabiye getirecek... Hatta yuvaya getirip bana teslim edecekler onun organizasyonu üzerine çalışıyorum şu an.. :cat: :cat: GREEN PARK OTELLER Grubuna teşekkür ederiz.. :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Zaten doğum günü partimin olduğu güne de yurt gezisi yapıyosunuz...
Küstüm ben size banane yaaaaaaa:salut: :salut: :salut:
soner'cim 1 kolon 1 anfi 1 mic. 1 mic.sehbası. 1 mic.kablosu ..sen bunları nasıl getireceksin onu düşün:mrgreen: 2 kolon aslında ama kıyamadım sana:queen: parti var partiii:queen:
soner'cim 1 kolon 1 anfi 1 mic. 1 mic.sehbası. 1 mic.kablosu ..sen bunları nasıl getireceksin onu düşün:mrgreen: 2 kolon aslında ama kıyamadım sana:queen: parti var partiii:queen: