Geleneksel galata akşamları buluşması dün aksam gene sınır tanımayan motorcular tarafından dostluk ve kardeşliğin zirvesinde bir eğlenceyle gerçekleşti.
Kendiside aileden olan Barış,ın ve arkadaşının muhteşem müzikleri eşliğinde her ne kadar yeni olsada ruhu eski olan ve koca bir tarihi barındıran galata köprüsünde İstanbul yaşandı delice.
Biraz geç katılmama rağmen sanki herkesten önce gelmiş gibi orada olduğumu hissettim hatta ordaki herkes böyleydi . Tüm katılımcıların en önde gelen özellikleri kesinlikle ön yargı taşımamalarıydı oldukları gibiydiler ve kimse kimseye hiç bir şey ispat etme sevdasında değildi.
Buradan yazıştığım fakat tanışmadığım arkadaşlarlada tanışmak nasip oldu çok memnun oldum.
Soner,e muzo,ya ve diğer arkadaslara sormak istiyorum abi siz ne yiyorsunuzda bu kadar enerjik ve güzel oluyorsunuz. Yahut ne kadar kendinizle barışıksınızki bu kadar içtiktten sonra bile bozmuyorsunuz kendinizi imrendim.
Artık bu toplantılar birike birike kendi mecrasını oluşturmaya başladı sanırım. Görünen odurki bunun sonucu ufukta bir kulüp belirmeye başladı. hiçte fena olmaz kanaatindeyim.
"Ne dersiniz"
saygılarımla
T.D.