[MT - İstanbul] 5 Temmuz 2006 - Galata Der Saadet 4

ashes' Alıntı:
aferim güzel yere davet etmişsin ahmet tabikide çagıracaksın mesela 12 tane antalya mt den arkadaşımızda iznik e gelicek rahmi abi davet etmiş :)
Ersen bu arada Yalovada toplanma yerinde Yalova Motor Sevenler Derneği başkanı ve Yalova MT dostlarımız bizi karşılıyıp çay ısmarlayacaklar
büyük ihtimalle Yalova MT den katılım olacak Bilginize.:cat:
Birde İzmir MT den bir arkadaşımız da bize katılacak (avatarımı çok sevmiş:rendeer: )

dostdark' Alıntı:
Biz nereye gitsek orada müthiş eğlence olur:queen:
Keyif çekirgeleriyiz:queen:
Bizim için en önemli şey dostlukdur :cat: şuna inan tek başına geldiğin akşamdan birçok dost edinmiş olarak ayrılacaksın ve birdahaki çarşambaya dostlarını özlediğin için geleceksin:cat:
BEN AGUSTOS BÖCEGIYIM CEKIRGE OLMAM ABİ OYNAMAM:queen: :farao: BAK

Evet azzzzz Kaldi......Öncü Grup ciksin lütfen haydi Ahmet Haydi Ali.....:cyclopsan

Arkadaşlar benim bir işim var önce onu halledeceğim sonrada galata
herhalde 19.30 orada olurum
görüşmek üzere herkeze sevgi ve selamlar:rendeer:
oynamaya geldik oynamaya düğün dernek göbek atmaya GALATAAAAA ahanda yine GELİYORUZZZZZZZZZZZ:queen: :queen: KEYİF ADAMLARI:)

hadi bakalım ne kaldı, birazdan işten çıkıp galataya dğru yola koyulacağım, görüşmek üzere....:queen: :queen: :queen:

benim gelmem biraz zor gibi olcak yaaaa.:pr:
iş çıkışı bir randevum olcak. ordan sonra sporum var. ordan sonra da geleblirsem mekane glcem işte.
acaba önce oraya gelsem sonra diğerlerini mi yapsam. ya da spora mi gitmesem randevuya mı gitmesem?:silent:
kimim ben nerdeyim?:p
gelemezsem ii eglenceler hepinize .:rendeer: gelirsem de gec gelirim.
saat 22:00 de dagalmazsınız herhal:p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşlar eğer gene işimi ayarlayabilirsem ve eşim de müsait olup gelebilirse bu akşam ben ve eşim de aranızda olucaz.önceki toplantıya erken gelip erken kalkmak durumundaydım.
amaa eğer bir terslik olmaz ve gelebilirsek bu aksam size oradan anında canlı yayın yapmayı düşünüyorum ve sanırım bu bir ilk olacak.yani öyle en erken 3 4 saat sonra değil, en fazla 3 4 dk sonra resimler gözünüzün önünde olacak. :)
ama takdir edersiniz ki hız sorunu yüzünden küçük boyutlu resimler olacak malesef ama size atmosferi hissettirecek kadar da yeterli olacak... :bounce:
dediğim gibi gelmem kesinleşirse canlı yayına geçebileceğiniz linki buradan sizlere duyurucam(sevgili erhanın affına sığınarak [teknik durum buna elveriyor, napiim] )

dün gece barışlarda almanya maçını seyrettik. çok isterdim gelmeyide iş güç işte...zati onada söyledim. neyse size iyi eğlenceler.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
evet beyler geliyoruz.
Naklen yayınımız saat 20:30 dan itibaren bir terslik olmaz ise aşağıda vereceğim linkten başlayacaktır.Gecenin önemli gördüğüm bütün kareleri en fazla bir kaç dakika içinde ekranları başında bulunan siz sevgili MT üyelerine anında ve sansürsüz aktarılacaktır.
Bizi izlemeye devam edin :)
(Eski bir medyacı olmamın etkileri kendini göstermeye başladı gene...
:p :bounce: )

***Naklen Yayın Linki Yayınımız sona erdiği için kaldırılmıştır. :) ***
Resimlerin bulunduğu sayfadaki "Add a comment" linkine tıklayarak sizde yorumlarınızı ekleyebilirsiniz...

evet beyler çok güzel bir geceydi ve eve geldik nihayet.orada bizlerle eğlenen ve orada olamasada kalpleri ile bizimle birlikte olan tüm motosiklet sever arkadaşlara teşekkür ederim.artık naklen yayın bittiği için linki iptal edip resimleri buraya taşıyorum.Böylece sanırım Motosiklet.Net tarihinin direkt mekandan ilk naklen eğlence yayınını da başarıyla gerçekleştirmiş bulunuyorum... :queen:
bizi canlı canlı sayfadan takip eden tüm diğer arkadaşlara da teşekkürler...
( bu aksam nasıl bir reyting aldım acaba? :) )
bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler...

VEEEEE RESİMLEERRRR

galatakprs7ad.jpg

galata köprüsü

barlarmilleticoturmayabaladlar.jpg

barışlar milleti coşturmaya başladılar

ortamsper6rq.jpg

Ortam süper

elagzlm9tt.jpg

ela gözlüm

mtcotu3tb.jpg

MT coştu

benveeim4ri.jpg

ben ve eşim

dlk2ga.jpg

nihayet alınacak motosiklete karar verdi eşim,honda cbr :queen: :p

ashesldrd0ib.jpg

ashes çıldırdı

kulismuhabbetleri6ku.jpg

kulis muhabbetleri

khutuck7ij.jpg

khutuck

muzo4hg.jpg

Muzo

MT nasıl çıldırdı, buyrun izleyin...

Son düzenleme:
günaydın dostlar...:)

luxor ellerine sağlık:cat:

yine süper bir geceydi, yine işim dolayısıyla erken kalkmak zorunda kaldım ama kaldığım sürede benimle birlikte olan, eğlenen tüm dostlarıma teşekkür ederim!:rendeer:

skullhunter da bir süreliğine yanımızdaydı hoşgeldi safa geldi...gelmek, eğlenmek isteyen herkesi her çarşamba galataya bekleriz...:bounce:

dur be ashes millet bi uyansın afyonu patlasın

pazartesi açılır hem daha güzel oluyo bence

güzeldi her zamanki gibi.:rendeer: tanımadığım kişilerle tanıştım bu da güzeldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın
başka resim yokmuydu
millet uyuyakaldı galiba benim gibi
yaw sizin yüzünüzden gene geç kaldım işe
en sonunda yeni bir iş bulmak zorunda kalacaksınız bana
hadi resim leeeeeeer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar