destina' Alıntı:arkadaşlar mekanın adı neydı ben ilk defa gelicemde:salut:
jasmine ben göztepeden motorla gidicem istersen özelden konuşakım buluşur gideriz..jasmine' Alıntı:o halde işte soruuumotorla mı geleyim motorsuz mu ve her iki halde de bana kim eşlik edebilir o kadar yolu yalnız katetmek istemiyorum şaşkınbakkaldan galataya sonra galatadan pendiğe offfffff ,veya belli bir noktadan kim katılabilir bana ? Saygılaaaarrr efeeemm
Günaydınn arkadaşlar ne oldu neler kaynattınız yine:queen:along' Alıntı:soneeeeeeeeeeer nerdesin gene uyuyakaldın galiba
biz eğlence düzenlemiyoruz kiokan4037' Alıntı:dostdark abı sen nasıl bırısın ole ya tum eglencelerı sen duzenlıyon kamp fılan helal olsun yasıon yanı:queen:
iznik gezisine MT İSTANBUL MT ANTALYA MT İZMİR katılıyorALBATROS-FB' Alıntı:saatler yaklaşıyor arkadaşlar sohbete hazırlanın bakalım neler kımler ne yapmış iznik gezısı icin gelişmeler varmı
:wiinkk:
yaa sorma drag star arızalı çıktı bi arkadaş zorla bunu aldırdı..ama fena diilmiş cbr gibi gidiyor ama o kadar yormuyor..batuhan35' Alıntı:mutluemlak abi avatar degıstırmıssın cok sukur...:mrgreen:
bırsey daha yıne motorumu degıstırdın
fazer yazmıssın..hayırdır.??:silent:
:cat: ama abi avatar çok yakışmışmutluemlak' Alıntı:yaa sorma drag star arızalı çıktı bi arkadaş zorla bunu aldırdı..ama fena diilmiş cbr gibi gidiyor ama o kadar yormuyor..
dediğin doğru en ama en mutlu emlakkkdostdark' Alıntı::cat: ama abi avatar çok yakışmış
isminide en mutlu emlak yazsaydın:queen:
camadan' Alıntı:canavar uykuda ehliyeti alayım her buluşmaya onunla gelecem valla