ya nereden aklına geldi....dostdark' Alıntı:eveeet herkeze günaydın
ve yarın akşam yine dostlarımızla olacağız:rendeer:
sizleri çok özlüyorum :rendeer:
abi avatarına bayıldım nerden aldın:queen:ALBATROS-FB' Alıntı:Bana BariŞ Lazim Abİ Bİzİm BariŞ ÖbÜr Taraf Bİ KariŞ
yasemin arabayla karşıya geçecek arkadaşların sana yardımcı olacağına eminimjasmine' Alıntı:o halde işte soruuumotorla mı geleyim motorsuz mu ve her iki halde de bana kim eşlik edebilir o kadar yolu yalnız katetmek istemiyorum şaşkınbakkaldan galataya sonra galatadan pendiğe offfffff ,veya belli bir noktadan kim katılabilir bana ? Saygılaaaarrr efeeemm
Sen gelcen diye halı serdik ya özlettin kendini:rendeer:jasmine' Alıntı:Offffffffff sizi çok özledim keyif adamları, inşallah gelicem yarın galata yıkılmaya hazırlansınnnnn!!! oynamaya geldik oynaamayaa der saadette göbek atmayaaa, ama size bir uzmanlık sorum olacak bunu bilirseniz yarın galata yıkılacak sorayım mı??![]()
jasmine' Alıntı:o halde işte soruuumotorla mı geleyim motorsuz mu ve her iki halde de bana kim eşlik edebilir o kadar yolu yalnız katetmek istemiyorum şaşkınbakkaldan galataya sonra galatadan pendiğe offfffff ,veya belli bir noktadan kim katılabilir bana ? Saygılaaaarrr efeeemm