arkadaşlar bu para olayı gerçekten çok zor bakın daha önce benim başıma geldi para topladık inandığımız güvendiğimiz bir adama parayı teslim ettik sonuç mu sıfır hiç görmediğiniz bir köye yapılabilecek en güvenli ve yerine ulaşabileceğinizden en emin olduğunuz yardım kesinlikle giysi kırtasiye sağlık malzemeleridir çoçukların paraya değil okumak için bunlara ihtiyacı var elbette para yardımıda yapılabilir ama ozaman ortaya işin arkasını kuruşuna kadar takip etmek zorunda kalan ve sorumluluk yüklenmesi gereken biri olması gerekir..
Ben ortaokuldayken A Takımı'nın Beyaz Tebeşir kampanyasına katılmıştım ve tüm okuldan 2 tır malzeme toplamıştık bunları gerekli yerlere ulaştırarak insanlara yardım etmiştim gerçekten çok büyük bir haz duymuştum. Gelin hep beraber elele verip tekrar bir kampanya başlatalım yardımlarımı esirgemeyelim burda ortaya tek sorun depolanma olarak ortaya çıkar onuda sanırım Mt yönetim halleder tabii böyle bir organizasyona izin verilirse çünkü bölesine büyük organizasyonlar ha diyince olmuyo...
Ben ortaokuldayken A Takımı'nın Beyaz Tebeşir kampanyasına katılmıştım ve tüm okuldan 2 tır malzeme toplamıştık bunları gerekli yerlere ulaştırarak insanlara yardım etmiştim gerçekten çok büyük bir haz duymuştum. Gelin hep beraber elele verip tekrar bir kampanya başlatalım yardımlarımı esirgemeyelim burda ortaya tek sorun depolanma olarak ortaya çıkar onuda sanırım Mt yönetim halleder tabii böyle bir organizasyona izin verilirse çünkü bölesine büyük organizasyonlar ha diyince olmuyo...