canım kardeşim benim çok mutlu ettin beni 'önce beni sevmen önemli sesimi sevip beni sevmeseydin kahroluduminşallah iyi günde kötü günümüzdede'ki allah(c.c)göstermesin beraber paylaşacağız bir yürek olacağız:rendeer: deer_152 gönül dostu seni tanımam ama çok severim sende cansın varol inşaallah birara tanışalım:rendeer: zaten bugün gene harika tanışmalara vesile olan bir gündü bu arada atam izindeyiz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
evet abı butun dedıklerıne katılıyorumGercekten olagan üstü coskulu bir gece gecirdik diyebilirim..İnanılmaz bir motorcu katılımı vardı..
Ancak MT olarak daha organize olmalıydık..Bence oldukça dagınık bir MT olarak katıldık..
Neler yapılabilirdi bir bakalım..
1. 17.30 Suadiye öncesi bir noktada bulusulup oraya topluca gidilir ve kortej sırasındada birlikte hareket edebilirdik.
2. Buluşma sırasında MT pankartı açılarak hepimizin bir arada olmasını sağlayabilirdik.
3. Böylece bir çoğu ilk kez katılan üyelerimiz ile kortej sonrasında da bir araya gelme fırsatı için konusabilirdik..
Ayrıca bizede üyemidir bilmiyorum ama supereva riders grubunun koordinatörü rolündeki zatı muhtereme de teessüflerimi ayrıca buradan bildirmek isterim..Tutum ve davranışları motorcu ruhuna aykırı ve saygısızcaydı..
Ama dün geceki coşku herşeye rağmen yinede çok güzeldi..:rendeer:
S&S
Gercekten olagan üstü coskulu bir gece gecirdik diyebilirim..İnanılmaz bir motorcu katılımı vardı..
Ancak MT olarak daha organize olmalıydık..Bence oldukça dagınık bir MT olarak katıldık..
1. 17.30 Suadiye öncesi bir noktada bulusulup oraya topluca gidilir ve kortej sırasındada birlikte hareket edebilirdik.
2. Buluşma sırasında MT pankartı açılarak hepimizin bir arada olmasını sağlayabilirdik.
3. Böylece bir çoğu ilk kez katılan üyelerimiz ile kortej sonrasında da bir araya gelme fırsatı için konusabilirdik..
evet haklısın sag sola kosturup siz mt den misiniz die soranları gördüm benim motorumda mt stıcker var ama pek fazla kişide göremedim

Gercekten olagan üstü coskulu bir gece gecirdik diyebilirim..İnanılmaz bir motorcu katılımı vardı..
Ayrıca bizede üyemidir bilmiyorum ama supereva riders grubunun koordinatörü rolündeki zatı muhtereme de teessüflerimi ayrıca buradan bildirmek isterim..Tutum ve davranışları motorcu ruhuna aykırı ve saygısızcaydı..
Ama dün geceki coşku herşeye rağmen yinede çok güzeldi..:rendeer:
S&S