[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ

Ulu Önder Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi coşkuyla kutlamalı kutlatmalı bu hissiyatı herkeze yaşatmalıyız diye düşünüyorum. Ekim'in son haftasında İstanbul'a mal almaya gelicem bilmem kalırmıyım kalmazmıyım ama motorumla gelemeyeceğim kesin. Söz vermeyeğim yinede :rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çanakkale'ye gitmezsek geleceğiz. di mi?
geçen seneki güzel olmuştu bayaa.

Bir aksilik olmazsa ben de oradayım elbette.. Yalnız olarak değil tabi, sevgilim artçım KARAKIZ'ımla..

Evet, cenkmenderes + karakız olarak yazabilirsiniz bizi listeye.. :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok isterdim aranıza katılıp o coşkuyu yaşamayı,biz şehitlikte çanakkale kilitbahirde olcaz,oyüzden size hayırlı kutlamalar.

Vardiya düzenimi hesapladım ve o gece çalışacağımı tespit ettim.Eğer değiştirebilirsem yanınızda olup Cumhuriyetimizin ilelebet yaşayacağını haykırmak isterim.

Harika ve kutsal bir etkinlik olacak yüreğimiz sizlerle ve tüm türkiye fener alayı geçişlerinde olacak..türk bayraklarıyla yollarda süzülen motorlar...:cat: Muhteşem bir manzara..29 Ekim de her nerede olursak olalım Türk bayraklarıyla meydanlardayız..Teşekkürler MT.:rendeer:

benide yazın listeye ama polis cevirmesi olmaz dimi o gun malum kalabalıkta polis cevirme yapabilir

Biz ZN ciler (ZeNScooclub) heralde enaz bi 7-8 klasik scooterla katılırız gibi geliyo değilmi mülteci kardeşim. Bizide unutmayın. Yaşasın Cumhuriyet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar