MT İSTANBUL / 29.10.2011 Cumartesi Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

agam nihayet gördüm kendimi
tünal agam ogün akşam eve vardım dabah motoru garaja koyacam bayrak ucları yırtılmıştı biraz fazla bastık herkalde yada rüzgar vardı:queen:

sorma dönüşte benim bayrağın yapışkanları çıktı onunla uğraştım sonra benzin falan gençler beklemeden uçtular....

Motosikleti
Cbr 650F
bi dakika ya burada arkamdan konuşulmuş haberim yok :)

tünal abinin bariz yavaşladığını gördüm işaret etmeyince bende durmadım sonra ileride kaynarcada durdum 5 dk civarı gelen giden yok bende teme geçtiniz sandım sapağa dikkat etmemiştim devam ettim yani yoksa tünal abi ve diğer arkadaş salihmiydi karşıya gelecektim sizinle malum gezmek lazımdı :)

ayrıca cenk en iyi yapabildiğim şey düzlükte uzamak bari onu yapayım :) tecrübem ona müsade ediyo gerisinde sakinim :) daha 3200 km oldu :)

bi dakika ya burada arkamdan konuşulmuş haberim yok :)

tünal abinin bariz yavaşladığını gördüm işaret etmeyince bende durmadım sonra ileride kaynarcada durdum 5 dk civarı gelen giden yok bende teme geçtiniz sandım sapağa dikkat etmemiştim devam ettim yani yoksa tünal abi ve diğer arkadaş salihmiydi karşıya gelecektim sizinle malum gezmek lazımdı :)

ayrıca cenk en iyi yapabildiğim şey düzlükte uzamak bari onu yapayım :) tecrübem ona müsade ediyo gerisinde sakinim :) daha 3200 km oldu :)
anlaşılan ekip parcalanmış güzel bi gündü :thumright

Motosikleti
Cbr 650F
ewet giderken parça parça koptuk malesef yoksa ayrı gitmeyi sewmiyorum biraz iletişim kopukluğu oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar