MT İSTANBUL / 29.10.2011 Cumartesi Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

korteje katıldım ve çok güzeldi...özellikle kenarlarda bizi izleyen bazı yaşlı teyze ve amcaların helal olsun size,cumhuriyet çocukları diye haykırışları ve bazılarının gözyaşlarından çok etkilendim...ama kortejle ilgili hiç bir haber tv lerde göremedim???:silent:

Motordelisinden de katılan arkadaşlar vardı ben 10 12 tanesini gördüm MT'den daha az kişi gördüm desem inanmazsınız. Ya göruyorlar Merhaba demeye çekiniyorlar yada kalabalıkta birbirimizi bulamadık Ama her şekilde güzeldi :)

Gerçekten çok güzel oldu. Hocam millet tanışmaktan kaçınıyodu sanki. Çoğu arkadaşa el uzatmasak tanışamayacaktım o gün. Daha güzel zamanlar olur umarım

Gerçekten çok güzel oldu. Hocam millet tanışmaktan kaçınıyodu sanki. Çoğu arkadaşa el uzatmasak tanışamayacaktım o gün. Daha güzel zamanlar olur umarım

Böyle Her sitenin aynı yerde toplanacağı zamanlarda M.T olarak farklı bir noktada buluşup korteje M.T olarak girilse daha bir başka olur, hemde tanışmış olurduk.

Birdahaki etkinlikte aklımızda bulunsun :)

Motordelisinden de katılan arkadaşlar vardı ben 10 12 tanesini gördüm MT'den daha az kişi gördüm desem inanmazsınız. Ya göruyorlar Merhaba demeye çekiniyorlar yada kalabalıkta birbirimizi bulamadık Ama her şekilde güzeldi :)

Ne güzel o zaman. Göremeyince şaşırmıştım. Sevindim şimdi.

cbr 1100 abı selam konusmayı yapman gercekten mutlu ettı benı gezılerınızı falan hep takıp edıyorum tanıdık bı sımayı gormek benı mutlu ettı :)

M.T olarak bir tanışma, kaynaşma organizasyonu düzenleyelim...:silent:

Benim aklıma bayramın son günü geldi aslında......geniş mekanlı birçay bahçesi olabilir aslında ve ailelerimizle geliriz...bence yer ayarlayalım merkezi bir yer olabilir ve ulaşım sıkıntısı olmayan....

---------- Post added at 00:10 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

cbr 1100 abı selam konusmayı yapman gercekten mutlu ettı benı gezılerınızı falan hep takıp edıyorum tanıdık bı sımayı gormek benı mutlu ettı :)

Eyvallah kardeşim ben ( tünal demirkaya )bu ortamda olmaktan gurur ve mutluluk duydum....Mt ailesi beni bu konuşmaya yapmaya layık gördü ötesi yok artık....Zaten günlerdir doluydum ağlamamak için kendimi zor tuttum...

ben varım üstad...:cat: bu arada Tünal abi demek isterim yaşça büyüğümsün, şehitlikteki konuşmanda hemen arka sırandaydım gayet anlamlı ve dokunaklı bir konuşma oldu tebrik ederim.şahsen tanışmayı çok isterim,eyvallah...

Son düzenleme:
ben varım üstad...:cat: bu arada Tünal abi demek isterim yaşça büyüğümsün, şehitlikteki konuşmanda hemen arka sırandaydım gayet anlamlı ve dokunaklı bir konuşma oldu tebrik ederim.şahsen tanışmayı çok isterim,eyvallah...

Ne demek kardeşim....bayramın 4.günü buluşma topiği açacağız....oradan yazışırız....ben kabataş çay bahçesini ayarlayacağım deniz kenarında iskele yanında ve heryere yakın ve trafikte olmaz yada yönetim belki organize eder....

Super Moderator
Ne demek kardeşim....bayramın 4.günü buluşma topiği açacağız....oradan yazışırız....ben kabataş çay bahçesini ayarlayacağım deniz kenarında iskele yanında ve heryere yakın ve trafikte olmaz yada yönetim belki organize eder....
bi ara el atıcam tanışma organizasyonu işinede sıkmayın canınızı :cherry:
ben izin günümü ayarlıyayımda :queen:

patron MT fosfurlu yelekten istiyoruz..dizayn edip siparişleri toplayıp fuarda satsanız olmazmı?

Tünal abi 5. günü yapsak olmaz mı :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar