MT İSTANBUL / 29.10.2010 Cuma Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

34 EN 7382 Anadolu yakası Bende Oraya geleceğimama biraz gecikebilrim fakat ne olursa olsun bende orada olacağımm

umarım yağışlar etkilemez katılımı şu an dışarda sağlam yağmur var ama arkadaşlar unutmayalım dışardakı sağlam yağmurdan dağa sağlam bızım milli duygularımız :rendeer:

Çaresi var Sinan'ım.Ivır zıvır keyif için ne havalarda nerelere gitmişizdir.Bu görevimizi yerine getirmek için karda yağsa orada olmamız lazım.Giyecek bir şeyimiz yoksa bile marketten 2 liraya battal boy çöp torbası alıp 3 delikle işi bitiririz.Yağmur çamur bahane olamaz.

Çaresi var Sinan'ım.Ivır zıvır keyif için ne havalarda nerelere gitmişizdir.Bu görevimizi yerine getirmek için karda yağsa orada olmamız lazım.Giyecek bir şeyimiz yoksa bile marketten 2 liraya battal boy çöp torbası alıp 3 delikle işi bitiririz.Yağmur çamur bahane olamaz.

abi ihtiyacı olanlar için Anadolu yakası toplanma noktasına 20 kadar kırmızı beyaz kullan at yağmurluk getireceğim...

Motosikleti
Hornet
Bende 3 gündür işe gidemiyorum yatıyorum şu grip illetinden..ama yarın karda yağsa ordayım:)

Cbf 150 ön jant siyah arkası orjinal gri:p Yağmur saolsun arka jantı boyıyıcak fırsatı vermedi daha..

yarınki hava durumu saganak yagış olarak gözüküyor programda bir degişiklik söz konusu olucak mı?

GKN

abi ihtiyacı olanlar için Anadolu yakası toplanma noktasına 20 kadar kırmızı beyaz kullan at yağmurluk getireceğim...

yarınki hava durumu saganak yagış olarak gözüküyor programda bir degişiklik söz konusu olucak mı?

Bizimle alakalı bir sorun olamamkla birlikte, Türkiye genelinde yapıcacak olan bütün resmi 29 ekim etkinliklerinin pazar gününe ertelenme durumu var, 1-2 saate kadar netleştireceğiz.

Motosikleti
Hornet
Sağanakta olsa farketmez gelirizde..
Tabiki kuru bi havada katılım daha fazla olur.

Bizimle alakalı bir sorun olamamkla birlikte, Türkiye genelinde yapıcacak olan bütün resmi 29 ekim etkinliklerinin pazar gününe ertelenme durumu var, 1-2 saate kadar netleştireceğiz.

teşekürler GKN haber bekliycez

sorun ıslanmak degil zaten, sorun sürüşteki riskin aşırı artması kuru havada toplu sürüş kurallarına uymayan onlarca kullanıcı var yagmurlu havada bu tehlike iyice artıyor malesefki

arkadaşlar... yagmurdan korkan bir millet olmamalıyız....

dedelerimiz şehitleirmiz kar yagmur demedin mermi yagmurunda savaşmışlar .. biraz ıslanmak .. çamurlanmak sadece o günkkü kıyafetlerinizi yıkamakla geçer...

ama şehit acısı .. kan lekesi geçmez..

ben yagmurluk istemiyoeum aga .. ıslanırım biraz bişey olmaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------

tayyip beyle görüşebildin mi gkn ..??? aricaktın sabah :silent:

Islnırız ne olocak hiçmi ıslanmadık motor tepesinde :) şahsen ben çoookk ıslandım. Bugün için gene ıslanırım. Ama tabi riskler fazlalaşır o ayrı. Pazarda olur yarında hepsine gelirizz :)

arkadaşlar... yagmurdan korkan bir millet olmamalıyız....

dedelerimiz şehitlerimiz kar yagmur demedin mermi yagmurunda savaşmışlar .. biraz ıslanmak .. çamurlanmak sadece o günkkü kıyafetlerinizi yıkamakla geçer...

ama şehit acısı .. kan lekesi geçmez..

ben yagmurluk istemiyoeum aga .. ıslanırım biraz bişey olmaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------

tayyip beyle görüşebildin mi gkn ..??? aricaktın sabah :silent:

aynen katılıyorum kardeşim,sonuç itibari ile canlarını bu vatan için vermiş olan kardeşlerimiz için herşeye değer...

bence biz ziyaretimizi ertelemeyelim,herkes herzamankinden daha dikkatli ve temkinli olsun sürüşte bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum

ben nöbeti cuma gününe göre ayarlamıştım ama herhalde pazar günü yapılacak etkinlikler,mesaiden dolayı katılamayacağım kısmetse seneye artık.benim içinde bayrak sallayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar