Arkadaşlar;
bayraklarımızıda unutmayalım!!!! geçen seneki konvoyda azda olsa ufak tefek aksilikler çıkmıştı,yüzlerce motosikletin olduğunu düşünürek gayet doğal bir durum... ancak;her zaman bu kadar ŞANSLI olmayabiliriz!!!!!!
grup sürüşüne mutlaka uyun!!! başkalarının GAZINA gelmeyin,gideceğimiz yer belli zaten... etrafınızdaki motorcu arkadaşınızı kollamaya gayret edin,insanlık hali heran her şey olabilir!!!!
o gün çoook uzun bir konvoy olacağız!!! KONVOYUN TAM ORTASINA DALIP ŞERİT DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN KAMYON,OTOBÜS(iett-halk fark etmiyor),OTOMOBİL,ÇİMENTO KAMYONU(!) ve daha nicesi olacaktır... tecrübelere sabittir,hatta videosu bile vardı!!!! geçen seneki kortejde bana ve 4 arkadışıma 06 plakalı otomobil EMİNÖNÜ KÖPRÜSÜnde çarpmıştı... mutlaka hatırlayanlar olacaktı... olayın bizimle alakası yoktu,adam vura-vura geliyormuş ve önüne biz çıkmıştık...
Demem o ki....
LÜTFEN; NE ŞEKİLDE OLURSANIZ OLUN İLK ÖNCE EMNİYET!!!!
Bu yazdıklarımın çoğunu eski arkadaşlarımız doğal olarak biliyorlar... ancak;bilmek faklı birşeydir,bildiğini uygulayabilmek apayrı birşeydir!!!!
görüyorum ki aramıza katılan bir çok yeni motor sevdalısı arkadaşımız var... ne mutlu bizlere

umarım hepsi her zaman kalıcı ve katılımcı olurlar...
Sevgili dostum ve MODERATÖR'ümüz ALPER-TİM'inde yazmış olduğu kurallara mutlaka uymaya çalışalım...
29 EKİM'de görüşmek ümidiyle...