MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
annemde o gün mezar başında bayaa bi süre dua okumuştu...sonra okumaya bank'larda devam etti...

kazadan hemen sonra biri daha böyle demişti bana...''okuduğunuz dua'lar sizi kurtardı'' gibilerinden...
ne diim abi... allah büyük, vardır bi hikmeti...ne desem boş yani...
ama dua'larla yaşadığımıza inanıyorum...

ayberk abi benim için günün iyi ve kötü tarafı sizden başaksı değildi kaza yaptıgınızda yanınızda ilk duran kişilerdenim uzun süre bekledik yanınızda

kötü bir kaza idi bu üzücü olayı yara almadan atlatmış olmanız benim için günün en güzel olayı idi

bundan sonra tecrübe olsun abi hepimize bu kazadan ders çıkarmamız gereken şeyler illaki vardır
hepimizin tekeri düz bazsın
tekrar geçmiş olsun

ayberk abi benim için günün iyi ve kötü tarafı sizden başaksı değildi kaza yaptıgınızda yanınızda ilk duran kişilerdenim uzun süre bekledik yanınızda

kötü bir kaza idi bu üzücü olayı yara almadan atlatmış olmanız benim için günün en güzel olayı idi

bundan sonra tecrübe olsun abi hepimize bu kazadan ders çıkarmamız gereken şeyler illaki vardır
hepimizin tekeri düz bazsın
tekrar geçmiş olsun

erdinç kardeşim merhaba;
simanı tam olarak anımsayamadım.kusuruma bakma...ayrıca o an o kadar çok kişi vardı ki....kime ne diyeceğimi şaşırmıştım.yardımların için ve diğer yardım eden arkadaşlara sonsuz minnetarım:rendeer:

eğer sizin içinde uygunsa; bir akşam yada hafta sonu dükkanıma beklerim...çiğ köfte yeriz...park sorunumuz yok...internet'te var...muhabbet'te...:cat:

(o gün kazanın oluş biçimini,anını gördünmü acaba?bilgi verirsen sevinirim)

ilk organizasyonumda bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum
şehit yakını konuştuğu an ordan kaçtım:salut: ağlamamak için

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

video isteyelere ufaktan havayi fişek gösterisi

tamer kardeşimiz motorla giderkende çekmiş onları ayıklayamadım :)

http://www.youtube.com/watch?v=VxwgdGbQ8sY

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Etkinlik sonrası Kuzguncuk ve Caddebostan sahilde çektiğim birkaç resim var. Sizlerle paylaşmak isterim.

dsc01341dk2.jpg

dsc01343cg8.jpg

dsc01347ol7.jpg

dsc01350ig9.jpg

dsc01352du4.jpg

dsc01355zh5.jpg

dsc01357ov3.jpg

dsc01362io8.jpg

dsc01365lg6.jpg

dsc01367hq0.jpg

dsc01368cj3.jpg

dsc01369mu6.jpg

dsc01370de6.jpg

dsc01371ab6.jpg

Son düzenleme:
offf yaaaaa...........
vallahi özür diliyorum:salut:
sory...
:pr: bak o kadarda kafa vuruyorum:p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Roket gibisiniz hepiniz maşallah :)

allahtan yokum fotoda :p:p:p

fırlama olmaktan yırttık :)

sen sus uykucu obur seni :cherry:[/QUOTE]

valla öle yaa adamı sabahtan beridir arıyorum

uyuyorum dedi valla koptum:pr:

Son düzenleme:
taksimdeki durduhumuz zaman süper bi görüntü oluştu harika bir gündü herkeze teşekkürler :rendeer:

ah be içim yanıyo söleme biz bi arkadaş yüzüden geç kaldık dolmabahceye geldigimde yerlerde yapraklar esiyodu nasıl gazladım getişmek için ya bende tonla resim var arkadaş makinayı getirsin eklicem ;) bidahaki seneye görüşmek dilegiyle en aşşa 10 motorla gelicem bu sefer

birde bi arkadaşın cupperine arkadan dokunduran o araç sahibi iyi yırttı ben adam dövmeye yer arıyodum adam baktım araçtan inicek dedim inersen dayak yersin:) yayın biri ne diyon sen dedi geldi yanıma dedim insin görürsün ne dedigimi motora carpıyo bide ahkam kesiyo bizim görevli arkadaş aracın tepesine vurduya süperdi onu burdan kutluyorum:) kendini bilmezler trafikte bolca neyse kazasız belasız atlattık anma gününü...

Son düzenleme:
Ya hala yol fotolarını ve videoları çeken derkunt abimizden haber yokmu ?

Forumda topic açıldı da benmi görmedim ?

Nerde foto ve videolar ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar