ben motosiklet kazası geçiren aysun bozlak mehmet doganın kız arkadaşı tanıyormusunuz sitede araştırırken haberi gördüm ilgimi çekti
Zaman Gazetesi' Alıntı:Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Boğaziçi Köprüsü'nde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Polisten edinilen bilgiye göre kaza saat 15.00 sularında Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakası çıkışında meydana geldi.
34 ZE 1492 plakalı motosikletle Anadolu yakası istikametinde ilerlerken bir anda motorun kontrolünü kaybeden Mehmet Doğan (27), orta refüjlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Mehmet Doğan ve Aysun Bozlak (26) fırlayarak yere düştü. Kaza sırasında Doğan ve Bozlak'ın kaskları da kafalarından çıktı. Yere düşen Bozlak ağır yaralanırken, refüjlere çarpan Mehmet Doğan'ın kafası vücudundan ayrıldı. Doğan, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı ağır yaralı atlatan Aysun Bozlak ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Doğan'ın cesedi başka bir ambulasla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olan kazanın sebebine ilişkin soruşturma başlattı.
3 ocak 2007
Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit düşen ikiz babası Yüzbaşı Sinan Eroğlu İstanbul'da törenle toprağa verildi. Eşinin tabutu başında çocuklarına sarılan Tuğba Eroğlu, "Sizi babanıza getirdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
İlgili Haberler
Şehit yüzbaşının ağlatan klibi
ŞIRNAK- Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Yüzbaşı Sinan Eroğlu, düzenlenen cenaze töreninin ardından İstanbul'da toprağa verildi. Şehit yüzbaşının 1 yaşındaki ikizleri, annelerinin kucağında geldikleri törende babalarıyla son kez vedalaştı.
Şehit yüzbaşı için Levent Camii'nde düzenlenen törene şehit yüzbaşının eşi Tuğba Eroğlu, ailesi, yakınları ile İstanbul Valisi Muammer Güler, 1. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman, İstanbul Büşyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve askeri erkan katıldı.
"SİZİ BABANIZA GETİRDİM"
Orgeneral Koçman'ın, tören sırasında gözlerinin dolduğu gözlendi. Şehit yüzbaşının 1 yaşındaki ikizleri Kahraman ve Bade, olanlardan habersizce annelerinin kucağında camiye geldi. Eşinin tabutu başında çocuklarına sarılan Tuğba Eroğlu, "Sizi babanıza getirdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Küçük Kahraman ve Bade ise, olanlardan habersizce babalarının tabutuna bakarak adeta son kez vedalaştı. Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun annesi de, yakınlarının kollarında gelebildiği oğlunun tabutu başında sinir krizleri geçirdi. Acılı anneyi, yakınları güçlükle sakinleştirdi. Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez.
Motorsiklet Tutkunları, Cumhuriyet Bayramında Şehitleri Unutmadı
Edirnekapı Şehitliği'nde Bir Araya Gelen Yüzlerce Motorsiklet Tutkunu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Şehitleri Unutmadı. Şehitlikte İstiklal Marşı Okuyup Saygı Duruşunda Bulunan Motorcular, Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti.
![]()
Edirnekapı Şehitliği'nde bir araya gelen yüzlerce motorsiklet tutkunu, 29 Ekim Cumhuriyet bayramında şehitleri unutmadı. Şehitlikte İstiklal Marşı okuyup saygı duruşunda bulunan motorcular, şehit mezarlarını ziyaret etti.
![]()
29 Ekim Cumhuriyet bayramında İstanbul'daki motorsiklet tutkunları, anlamlı bir eylem gerçekleştirdi. İstanbul'daki değişik motorsiklet gruplarına üye yaklaşık 300 motorcu, Edirnekapı Şehitliği'ne gruplar halinde geldi. İstanbul Motorsiklet Kulüpleri Birliği'nce şehitleri anmak amacıyla düzenlenen eylemde, motorsikletler Türk bayraklarıyla süslendi. Şehitlikte motor seslerinin yankılandığı eylemde biraraya gelen motorcular anıt önünde önce saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Motor tutkunları adına yapılan kısa açıklamada, son günlerde yaşanan terör saldırıları lanetlendi. "Bu güzel vatanı bir avuç çapulcuya bırakmayacağımızı göstermek için buradayız" denilen açıklamanın sonunda, hep birlikte "Ne mutlu Türküm diyene" diye haykırıldı.
![]()
Açıklama sonunda geçtiğimiz yıl Şırnak'ta şehit olan Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun eşi Tuğba Eroğlu, motorsikletli grubun yanına gelerek teşekkür etti. Tuğba Eroğlu gözyaşları içerisinde tekrar eşinin mezarı başına döndü. Motorsiklet tutkunları şehitlikteki mezarların başında dua ederek, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.
(CİHAN)
Haber Yayın Tarihi: 29.10.2008 15:44