MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
izmirden sevgileeeeeeeeer

resimleri basıyoruz bizde görmek isterseniz

DSCN4320.jpg

evden saat 13.00 da çıkıp saat 15.00 da ßeni sehitliğe ulaştıran taksi şöförüne selam olsun maşallah evden adım atan arabasını alıp çıkmış sokağa sayelerinde geç kaldım sonuna anca yetişeßildim hiçßişey qöremeden geri döndüm 4 tekerlekten nefret ediyorum :farao:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Katılım oldukca fazlaydı buna ragmen sorunsuz toplu sürüş oldu organizasyonda emeği gecen ve katılan tüm motorsever dostlarımıza kendi adıma teşekkür ediyorum..

ben motosiklet kazası geçiren aysun bozlak mehmet doganın kız arkadaşı tanıyormusunuz sitede araştırırken haberi gördüm ilgimi çekti

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben motosiklet kazası geçiren aysun bozlak mehmet doganın kız arkadaşı tanıyormusunuz sitede araştırırken haberi gördüm ilgimi çekti

Bu başlılkla ilgisi nedir yada tam olarak anlatmak istediğiniz nedir anlamadım ama verdiğiniz isimleri google da aratınca şu haberi buldum;

Zaman Gazetesi' Alıntı:
Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Boğaziçi Köprüsü'nde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Polisten edinilen bilgiye göre kaza saat 15.00 sularında Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakası çıkışında meydana geldi.

34 ZE 1492 plakalı motosikletle Anadolu yakası istikametinde ilerlerken bir anda motorun kontrolünü kaybeden Mehmet Doğan (27), orta refüjlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Mehmet Doğan ve Aysun Bozlak (26) fırlayarak yere düştü. Kaza sırasında Doğan ve Bozlak'ın kaskları da kafalarından çıktı. Yere düşen Bozlak ağır yaralanırken, refüjlere çarpan Mehmet Doğan'ın kafası vücudundan ayrıldı. Doğan, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı ağır yaralı atlatan Aysun Bozlak ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Doğan'ın cesedi başka bir ambulasla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olan kazanın sebebine ilişkin soruşturma başlattı.

3 ocak 2007

Açıkcası içim ürperdi.:pale:

Başınız sağolsun, Allah rahmet eğlesin.

Size de çok büyük geçmiş olsun.

Böylesine anlamlı organizasyonu düzenleyenleri ve katılanları tebrik ederim. Gerçekten güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş:cat:

Bu arada bu bayanın yüzü hiç yabancı gelmedi sanki biryerlerden hatırlıyor gibiyim.

Nette biraz araştırma yaptım geçen sene 5 Aralıkta şehit düşen yüzbaşı sinan eroğlunun eşiymiş. Benim hatırlamamı saglayan ise o cenazede söyledikleri oldu. 1 yaşındaki ikizlerini şehidin tabunun yanına getirip "Sizi babanıza getirdim" diyerek ağlaması beni o zaman çok etkilemişti. Sanırım ondan aradan nerdeyse 1 yıl geçmesine ragmen yüzünü unutmamışım.

Şehit yüzbaşı Sinan Eroğlu'yla ilgili haber;

Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit düşen ikiz babası Yüzbaşı Sinan Eroğlu İstanbul'da törenle toprağa verildi. Eşinin tabutu başında çocuklarına sarılan Tuğba Eroğlu, "Sizi babanıza getirdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İlgili Haberler

Şehit yüzbaşının ağlatan klibi

ŞIRNAK- Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Yüzbaşı Sinan Eroğlu, düzenlenen cenaze töreninin ardından İstanbul'da toprağa verildi. Şehit yüzbaşının 1 yaşındaki ikizleri, annelerinin kucağında geldikleri törende babalarıyla son kez vedalaştı.

Şehit yüzbaşı için Levent Camii'nde düzenlenen törene şehit yüzbaşının eşi Tuğba Eroğlu, ailesi, yakınları ile İstanbul Valisi Muammer Güler, 1. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman, İstanbul Büşyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve askeri erkan katıldı.

"SİZİ BABANIZA GETİRDİM"
Orgeneral Koçman'ın, tören sırasında gözlerinin dolduğu gözlendi. Şehit yüzbaşının 1 yaşındaki ikizleri Kahraman ve Bade, olanlardan habersizce annelerinin kucağında camiye geldi. Eşinin tabutu başında çocuklarına sarılan Tuğba Eroğlu, "Sizi babanıza getirdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Küçük Kahraman ve Bade ise, olanlardan habersizce babalarının tabutuna bakarak adeta son kez vedalaştı. Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun annesi de, yakınlarının kollarında gelebildiği oğlunun tabutu başında sinir krizleri geçirdi. Acılı anneyi, yakınları güçlükle sakinleştirdi. Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü.
sirnaktasehitolanyuzbaslo5.jpg

sehitikizjx3.jpg

89037yg5.jpg

277181xf6.jpg

00295513tt9.jpg

sirnaktasehitolanyuzbaslh6.jpg

Sırf bu şehit eşi için bile bu organizasyon yapılırdı helal olsun size:rendeer:

Super Moderator
Bu günde bu anlamlı olayda varlığıyla, katılımıyla, fikriyle bulunan herkese takdirlerimi sunuyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız bir kez daha kutlu olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güsel ve anlamlı bir ziyaret oldu orda olduğum için çok mutlu oldum emeği geçen herkese çok teşekkürler ama o ağlayan şehit eşi hepimizin yüreğini dağladı o gencecik şehitlerimiz allah hepsinin mekanını cennet eylesin şerefsiz pkk da görsün ki ne olursa olsun şehitler ölmaz vatan bölünmez hepimizin kalbinde vatan sewgisi

Böylesine anlamlı bir günde sizin ile olmaktan gurur duydum...herkeze çok teşekkür ederim....

Tüm Türk aleminin ve motosiklet.net üyelerinin Cumhuriyet Bayramını kutlar.Şehit ailelerine sabır gazilerimize acil şifalar dilerim.

Çok güzel bir etkinlik,çok güzel duygular,GURUR duydum Sizler ile içimizde buruklukta olsa.Şu an Görevim icabı bu gün Van'da idim..Geçen yılda bu günlerde Siirt'te idim,böyle etkinlikleri buralarda göremediğimizden dolayı üzgünüz,içimiz buruk.Almış başını gidiyor Devlete isyan,Allah ısla etsin bu malukatları,tabii buralarda motorsiklet ile böyle etkinlikler olmuyor ve hiç bir zamanda olamaz.Çok çok teşekkürler her birimiz bu vatana ve devletimize,Aziz şehitlerimize her zaman saygı ve sevgi içirisinde olalım...

Son düzenleme:

mgu

Öncelilkle herkese selamlar böyle anlamlı bir organizasyonda bulunmak beni çok mutlu etti.İnşallah devamı gelirde yine katılırım katılırız.
Şehitliğe girince içim çok kötü oldu diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben çok kötü oldum , belkide güneydoğuda askerlik yapmış biri olarak oraları hatırladım herhalde hep benim devrelerimi aradım ve bir kaçtane buldum bir de dikkatimi çekti bizim devreler sanki çok vardı 1973/2 devreler
ALLAH HEPSİNE RAHMET YAKINLARINA DA SABIR VERSİN...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...............

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motorsiklet Tutkunları, Cumhuriyet Bayramında Şehitleri Unutmadı
Edirnekapı Şehitliği'nde Bir Araya Gelen Yüzlerce Motorsiklet Tutkunu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Şehitleri Unutmadı. Şehitlikte İstiklal Marşı Okuyup Saygı Duruşunda Bulunan Motorcular, Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti.

motorsiklet-tutkunlari-cumhuriyet-bayraminda_b.jpg

Edirnekapı Şehitliği'nde bir araya gelen yüzlerce motorsiklet tutkunu, 29 Ekim Cumhuriyet bayramında şehitleri unutmadı. Şehitlikte İstiklal Marşı okuyup saygı duruşunda bulunan motorcular, şehit mezarlarını ziyaret etti.

motorsiklet-tutkunlari-cumhuriyet-bayraminda-2_b.jpg

29 Ekim Cumhuriyet bayramında İstanbul'daki motorsiklet tutkunları, anlamlı bir eylem gerçekleştirdi. İstanbul'daki değişik motorsiklet gruplarına üye yaklaşık 300 motorcu, Edirnekapı Şehitliği'ne gruplar halinde geldi. İstanbul Motorsiklet Kulüpleri Birliği'nce şehitleri anmak amacıyla düzenlenen eylemde, motorsikletler Türk bayraklarıyla süslendi. Şehitlikte motor seslerinin yankılandığı eylemde biraraya gelen motorcular anıt önünde önce saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Motor tutkunları adına yapılan kısa açıklamada, son günlerde yaşanan terör saldırıları lanetlendi. "Bu güzel vatanı bir avuç çapulcuya bırakmayacağımızı göstermek için buradayız" denilen açıklamanın sonunda, hep birlikte "Ne mutlu Türküm diyene" diye haykırıldı.

motorsiklet-tutkunlari-cumhuriyet-bayraminda-3_b.jpg

Açıklama sonunda geçtiğimiz yıl Şırnak'ta şehit olan Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun eşi Tuğba Eroğlu, motorsikletli grubun yanına gelerek teşekkür etti. Tuğba Eroğlu gözyaşları içerisinde tekrar eşinin mezarı başına döndü. Motorsiklet tutkunları şehitlikteki mezarların başında dua ederek, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

(CİHAN)
Haber Yayın Tarihi: 29.10.2008 15:44

MT olarak kortej büyük katılım sağladık üyelerimiz ve birçok motosiklet tutkunu arkadaşımız da Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kasteden terörü lanetlemek için bir araya geldi.

Organizasyona yardımcı olan, destek olan, katılan Tüm Cumhuriyet bekçileri sonsuz teşekkürler.

Şehitlerimizi unutmayacağız..

güzel ve anlamlı bir gündü. Organize eden ve katılanlara teşekkürler.
bi kaç resimde benden..

::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::asker::::asker::::asker::::asker::::asker::::asker::::asker::

sizlerle ilk gezimizi bugün kutlamada yaptık... sağolun arkadaşlar, katılan herkese, organize yapan, bu insanlar için kendini telef eden sarı yelekli arkadaşlara teşekkürler... bundan sonra tüm gezilerde birlikte olma dileği ile...

millet cadde bostandamı dahala gelsinler artık resimlerde gelsin meraktan catladım :D

Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.

Ne mutlu TÜRK'üm diyene
....

sdc10086ar6.jpg

sdc10082vg5.jpg

sdc10084yk7.jpg

sdc10090ks6.jpg

sdc10095hk1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar