MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
Vatan için canını verip şehit olan vatan evlarlarına senede bir gün gidip onlarla olmak , rahmetle anmak buyuk bir onur ve şereftir.

Bu arada avrupa yakasında akşam bogazdaki gosterileri izleyecekler için bir buluşma yeri yok sanırım...
Biz geçen sene bir grup Kabataş sahilinden izlemiştik, bu sene de orda olucaz gelmek isteyenler gelebilir.....
Kabataş sahilindeki park....

selamlar arkadaşlar çok istememe ragmen çalıştığım firmanın bu kutlu günde çalışması dolayısı ile korteje vede buluşma noktalarına katılamıyorum, fakat şehitlik bana on dakkika uzaklıkta, ve ben bir fırsatını bulup şehitlikte olmaya çalışacağım birkaç foto çekmek için...

Herkezin Bu Gururlu ve kutlu Günümüzü Kutlarım, CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Son düzenleme:
ya todyle gelmek istemiyorum beni alan olurmu acaba?? şimdiden çok sağolun

Super Moderator
tüm MT dostlarıma merhabalar
öncelikle mesajların neden silindiğini söyliyeyim
arkadaşlar birçok arkadaşımız sayfaların hepsini baştan okumaya kalktığı için asıl önemli olan bölümün değişiklik ve iptal olan etkinlik bilgileri olmasından dolayı ve herkesin bunu görmesi gerektiği için benim tarafımdan silinmiştir
ayberk arkadaşımız annesinin mesajlarının silinmesine içerlemiş merak etmesin buluşma noktalarında gösterilcek ilgi alaka orda yazılanlardan daha çok etki yapar:cat:
sadece kortej geçişimiz iptal edilmiştir akşam olan
ama birkaç saat sonra yapacağımız etkinlik de bir problem yoktur
buluşma noktalarında olan sarı yelekli görevli arkadaşlarımız sizleri yönlendireceklerdir
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:cat:
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Çok güzel bir gün olacağına eminim.Buluşma noktasında olamıyacağım ama şehitlikte herkesi heyecanla :rendeer:bekliyor olacağım

ben gelemiyorum arkadaşlar görünüşe göre
arkadaşın ananesinin cenazesine gitme durumundayım sanırım oradanda yetişemeyecem =( şehitliğe yetişebilecek zaman olursa arkanızdan gelicem ama ...

+1 ile şehitlikte olucam hava güzel hiç bi sorun çıkmayacak çok güzel geçicek inşallah :)

ben sarı yelekli bir arkadaş olarak yola cıkıyorum görüşürüz arkadaşlar :rendeer:

Herkesin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun Arkadaşlar.
13:20 de Dolmabahçenin önünde olacağız...

Motosikleti
ZX12R
hadi ekleyin artik resimlerii hadi hadiiiii :) :) :queen: :queen:

evet ya resimleri bekliyoz sabırsızlıkla

arkadaşım daha ßuluşma gercekleşmedi siz resim bekliyosunuz ne sabırsızsınıs ßea :queen: ancak yarın yüklerler :cat:

neyse bende yawas yawas cıkayım anca qiderim bu trafikte herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun ...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar